Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo Universitetas (VDU)

QUOTE(vika8625 @ 2011 11 25, 22:28)
Sveikos. Gal yra įstojusių į istoriją? mane ir seniau istorija traukė, nesunkiai turėdavau 8 -9 trimestre. bet tik šiemet sugalvojau mėginti įstot į vdu istoriją. kaip manot įmanoma įstoti neturint geografijos mėtinio?

Viskas įmanoma, kai labai nori, arba pinigus moki. smile.gif
Papildyta:
DEM, saulele, ar būsi rytoj pas Pukenį?
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 12 02, 10:10)
Viskas įmanoma, kai labai nori, arba pinigus moki. smile.gif
Papildyta:
DEM, saulele, ar būsi rytoj pas Pukenį?

Labutis 4u.gif ?Būsiu 4u.gif Tik galėtų pažymius įdėti jau šiaip doh.gif
Atsakyti
Kaip jums sesijos tvarkaraštis? Normalus?
Man egzai su kelių dienų pertrauka, vienoj vietoj tik suplakta keli iš eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 12 02, 11:40)
Labutis 4u.gif  ?Būsiu 4u.gif  Tik galėtų pažymius įdėti jau šiaip doh.gif

Galėtų, galėtų. Aš dar tik 2 dalykų iš 6 pažymius kolių žinau.
Žiūrėk, o gal galėsi trumpai, bent temas brūkštelt, ką jis ten kalbės, nes sergu juodai, niekaip neišsikrapštau.

Kaip šiaip Tau sekasi? Kaip šis semestras? Girdėjau, kad pas Mikalauską sunkiai sekasi jūsų kursui.
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2011 12 02, 14:10)
Galėtų, galėtų. Aš dar tik 2 dalykų iš 6 pažymius kolių žinau.
Žiūrėk, o gal galėsi trumpai, bent temas brūkštelt, ką jis ten kalbės, nes sergu juodai, niekaip neišsikrapštau.

Kaip šiaip Tau sekasi? Kaip šis semestras? Girdėjau, kad pas Mikalauską sunkiai sekasi jūsų kursui.

Atsakymai yra biggrin.gif Pagaliau doh.gif O jau laiškas kad parašytas bigsmile.gif Fainas seniuks wub.gif
Mikalauskas doh.gif Jei manęs neišves iš proto- bus gerai doh.gif Pasijutau bliondine: nieko nemoku, nieko nežinau, nieko nesuprantu.... doh.gif Duok Dieve, kad tik skolų nebūtų blush2.gif Arba mūsų visa tokia grupė bliondinių ir bliondinų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 12 02, 23:43)
Atsakymai yra biggrin.gif Pagaliau doh.gif O jau laiškas kad parašytas bigsmile.gif Fainas seniuks wub.gif
Mikalauskas doh.gif Jei manęs neišves iš proto- bus gerai doh.gif Pasijutau bliondine: nieko nemoku, nieko nežinau, nieko nesuprantu.... doh.gif Duok Dieve, kad tik skolų nebūtų blush2.gif Arba mūsų visa tokia grupė bliondinių ir bliondinų doh.gif

Su Mikalausku, kiek girdėjau, niekam nėra labai lengva. Laikykis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos hi.gif

Esu antrakursė. Anglų pradėjau mokytis nuo 1 lygio. Artėjančiam pavasario semestre turėčiau išklausyti 4 lygį. Ir gavos taip, kad per žioplumą pamiršau paskutinę dieną pasitikrinti registraciją ir išstūmė mane... Labai nenoriu pas kitą dėstytoją, nes nė apie vieną negirdėjau nieko gero doh.gif (iš likusių laisvų vietų)

Ką manot, ar įmanoma tokia galimybė, 4 anglų lygį mokytis tik trečiame kurse??? g.gif Studijuoju dienininiam, mokamam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 05 gruodžio 2011 - 16:53
QUOTE(Avocado @ 2011 12 05, 17:52)
Ką manot, ar įmanoma tokia galimybė, 4 anglų lygį mokytis tik trečiame kurse??? g.gif Studijuoju dienininiam, mokamam.

Įmanoma, berods. Jei dabar nespėjai, gali ir kitam semestre rinktis. Tik, kad padarius pertrauką, bus sunkiau, nei iš karto eiti iki galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiogas*: 06 gruodžio 2011 - 10:04
Sveikutes, galbut jau kalbejot, bet labai laikas spaudzia ir neturiu laiko skaityti.. Gal kas turejot filosofija (A dalyka) nuotoliniu budu pas Viedrynaiti? Kaip ten viskas vyksta? smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites drinks_cheers.gif bukit zmones padekit.. gal turit koki tel nr ar ka.. sporto klubo, kur vyksta aerobika vdu studentem.. as buvus studente, ar ten dar galima bet kam eit.. ar tik kas vdu? ir kiek kainuoja? 4u.gif
Draugystes 19 kiek pamenu adresas.. ten tokiam pramoniniam raj..
Atsakyti
QUOTE(metulle @ 2011 12 06, 11:34)
Sveikutes, galbut jau kalbejot, bet labai laikas spaudzia ir neturiu laiko skaityti.. Gal kas turejot filosofija (A dalyka) nuotoliniu budu pas Viedrynaiti? Kaip ten viskas vyksta? smile.gif

Turėjau. rolleyes.gif Labai neblogai net. Paskaitų, t.y. susitikimų nėra, išskyrus įvadinę, kolį ir konsultaciją prieš egzą. Viską mokaisi, studijuoji pats iš duotos literatūros ir klausaisi / žiūri videopaskaitas moodle sistemoje. Sudėtinga tik su namų darbu buvo, nes tai buvo užduotis grupei, o, kaip žinia, vieni dirba, kiti ne, o paskui kyla daug pykčio dėl to, kad nedirbusius įvertino ne bendrai grupės pažymiu, o individualiai pagal įdirbį. Šiaip labai įdomu buvo, bent man. O ir dėstytojai buvo 2: Karoblis ir Viedrynaitis. Pirmasis - tikras filosofas. Antrasis - filosofas "prie bejerio". biggrin.gif Bet abu buvo gana įdomūs.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 12 06, 17:21)
Laba diena mergaites  drinks_cheers.gif bukit zmones padekit.. gal turit koki tel nr ar ka.. sporto klubo, kur vyksta aerobika vdu studentem.. as buvus studente, ar ten dar galima bet kam eit.. ar tik kas vdu? ir kiek kainuoja?  4u.gif
Draugystes 19 kiek pamenu adresas.. ten tokiam pramoniniam raj..

Jei dar reikia: http://sportocentras....lt/?page_id=74
Atsakyti
Sveikos. Gal kuris mokotės kultūrinę antropologiją? Ir turite konspektus? ax.gif
Atsakyti