Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

daziausi(sviesiai) pora kartu su keune dazais. Hmm, idomiai kazkaip su tais dazais yra. g.gif pacioje pradzioje, pirmas gal tris,keturias savaites liux (tik kazkodel prie smilkiniu pilkesnis atspalvis buna,taciau nusiplauna). zodziu, visos tik giria, kokia grazi spalvyte ir pan. thumbup.gif bet... po to jie igauna geltona atspalvi, kuris man labai nepatinka. schmoll.gif gal kas galetu man paaiskinti, ar galeciau sekanti karta ataugusias saknis dazyti jau Alfa parf dazais? ar netapciau vel gelsvo atspalvio po kiek laiko? nelabai nusimanau tuose dazymuose verysad.gif buciau dekinga uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumme @ 2010 04 08, 23:10)

Tai natūralus procesas - dažai nusiplauna, išlenda plauko pigmentas. Kuo daugiau pigmento turi natūralus plaukas, tuo labiau "ryžėjama" smile.gif
Iš esmės nemanau, kad Alfaparf dažai kažką pakeistų, principas juk tas pats smile.gif
Aš dažau Alfaparf platininiu atspalviu, iškart po dažymo net pilkumo būna šiek tiek, paskui jis dingsta, o antrą mėnesį tikrai gelsvesni plaukai jau būna. Bet mano ir natūralūs šviesūs, tai nėra tas skirtumas žymus, todėl nesuku galvos.
Žinau, merginos naudoja pilkinančius šampūnus plaukams, bet gėrio ten mažai...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 23:15)
QUOTE(laumme @ 2010 04 08, 23:10)

Tai natūralus procesas - dažai nusiplauna, išlenda plauko pigmentas. Kuo daugiau pigmento turi natūralus plaukas, tuo labiau "ryžėjama" smile.gif
Iš esmės nemanau, kad Alfaparf dažai kažką pakeistų, principas juk tas pats smile.gif
Aš dažau Alfaparf platininiu atspalviu, iškart po dažymo net pilkumo būna šiek tiek, paskui jis dingsta, o antrą mėnesį tikrai gelsvesni plaukai jau būna. Bet mano ir natūralūs šviesūs, tai nėra tas skirtumas žymus, todėl nesuku galvos.
Žinau, merginos naudoja pilkinančius šampūnus plaukams, bet gėrio ten mažai...

Man lygiai tas pats- šviesus pilkumas lieka tik porai savaičių, o paskui tik ryžėja...Toliau peršas mintis, kam tuomet pirkti brangius dažus, jei tokį pat efektą suteikia ir žymiai pigesni dažai? Net mano kirpėja sakė, kad brangūs dažai negarantuoja geros dažymo kokybės. Reik negailėti pinigų po to plaukų priežiūrai-pvz. plaukų šviesumo palaikymui man labai tinka violetinis šampūnas Joiko, na, dar L,oreal visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.P @ 2010 04 09, 10:25)
Tai natūralus procesas - dažai nusiplauna, išlenda plauko pigmentas. Kuo daugiau
Man lygiai tas pats- šviesus  pilkumas lieka tik porai savaičių, o paskui tik ryžėja...Toliau peršas mintis, kam tuomet pirkti brangius dažus, jei tokį pat efektą suteikia ir žymiai pigesni dažai? Net mano kirpėja sakė, kad brangūs dažai negarantuoja geros dažymo kokybės. Reik negailėti pinigų po to plaukų priežiūrai-pvz. plaukų šviesumo palaikymui man labai tinka  violetinis šampūnas  Joiko, na, dar L,oreal visai nieko.

Na, Alfaparf nėra tokie jau brangūs. Man šaknims užtenka dviem kartams to kiekio, dažau kas 2 mėn, tai kiek ten išeina... smile.gif Tiesa, dažau namie, tai kirpėjos paslaugos irgi nekainuoja smile.gif
O dėl pilkintojų, tai aš naudoju vien natūralius šampūnus, kondicionierius, aliejus plaukams (vienintelis "nusikaltimas" - patys dažai biggrin.gif ), tai cheminių pilkintojų nenoriu...
Atsakyti
naudojau as ir ta aliejuka plauku galams tai man patiko lb, tipo sako jog jo nedaug reikia tipo lb koncentruotas bet as 50 ml( vaistinej mokejau 99lt) sunaudojau apytiksliai per pora men, na as jo ir netaupiau naudojau tiek kiek man reikejo patvarkyt galiukams uzbaigiant "sukuosena" biggrin.gif siaip geras daiktas tik brangu:( gal kas zinot kur pigiau gaut? ar sm kas kokia gyslele turit? bukit geros mergaites brukstelkit az aciukas 4u.gif mirksiukas.gif

ir dar vienas dalykas ko noreciau suzinot kur kaune dazo su alfa parf dazais? labai noriu isbandyt ir daziukus nzn kazkokdel manau kad sitie dazai man tiks ir pasleps mano plaukuose esanty rysku raudona pigmenta doh.gif
Atsakyti
noreciau pagalbos, niekaip neatrandu norimos spalvytes doh.gif dabar daziau su Alfaparf 6.35 daziukais, raso sokoladine spalvyte, na pirmam ispudziui gal ir nieko, bet pasiplove i ryza spalvyte doh.gif galvoju imti 5 numeriuka, gal kuri daziusi esat? Noriu grazios, sodrios rudos spalvytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheillana: 28 balandžio 2010 - 13:25
labas superinukes, as va irgi uzsisakiau pabandyt priemoniu alfaparf, girdejau, kad dazai superiniai. gyvenu UK ir niekur rasti negaliu, nors labai noreciau pabandyt. gal kas is cia esanciu zino, kur galima butu gauti dazu ne Lietuvoj? o jei Lietuvoj, tai kaune domintu, siaubciau tada per atostogas parduotuves smile.gif
Beja, kaip tie dazai atrodo? Na as isivaizduoju, kad turbut ne taip kaip kokie prekybcentriniai, kur viskas jau sudozuota. Ar atskirai reikia pirkti dazoma krema ir ta skysti? Jei taip, tai kokiom proporcijom juos maisyt?
Atsakyti
Esu naudojus Alfa Parf balzamą su linų sėmenim ir aliejuką galiukams, labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(llinushka @ 2010 05 03, 03:18)
labas superinukes, as va irgi uzsisakiau pabandyt priemoniu alfaparf, girdejau, kad dazai superiniai. gyvenu UK ir niekur rasti negaliu, nors labai noreciau pabandyt. gal kas is cia esanciu zino, kur galima butu gauti dazu ne Lietuvoj? o jei Lietuvoj, tai kaune domintu, siaubciau tada per atostogas parduotuves smile.gif
Beja, kaip tie dazai atrodo? Na as isivaizduoju, kad turbut ne taip kaip kokie prekybcentriniai, kur viskas jau sudozuota. Ar atskirai reikia pirkti dazoma krema ir ta skysti? Jei taip, tai kokiom proporcijom juos maisyt?

yra kaune pirkt mickeviciaus gatvej lyg atrodo prie gerimu ar geliu parduotuves db nebezinau kas ten yra biggrin.gif bet eidama pamatysi tikrai, as buvau uzejus tai ten ivairiu prekiu turi taipogi ir alfa parf mirksiukas.gif nuejus ten jau klausk kaip kas arba cia pamegink issiaiskinti kokios spalvos nori ir kaip juos maisyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 05 03, 21:06)
yra kaune pirkt mickeviciaus gatvej lyg atrodo prie gerimu ar geliu parduotuves db nebezinau kas ten yra  biggrin.gif  bet eidama pamatysi tikrai, as buvau uzejus tai ten ivairiu prekiu turi taipogi ir alfa parf mirksiukas.gif  nuejus ten jau klausk kaip kas arba cia pamegink issiaiskinti kokios spalvos nori ir kaip juos maisyt  mirksiukas.gif

as internete radau, kad tu paciu dazu yra kelios rusys, ir tie , kurie yra be amoniako, tai turbut galima semi permanent vadint, arba kitaip tariant tone on tone. vienintelius kur radau savo spalva tai evolution of the color. kaip maisyt irgi buvo parasyta. o dar kai mano plaukai trumpi tai man vienos tubeles dazu uzteks porai kartu. dabar beliko mama nusiust surast ta parduotuve ir kad nupirktu, nes abi dazytis norim blush2.gif gal kas namie eksperimentavot su sitais daziukais? gal kokiu pastabu turit, ka daryti, ir ko nedaryti? noreciau kirpykoj sitas proceduras atlikt, bet deja, aplink nera nei vienos kirpyklos, dazancios su alfaparf.

P.S. gal yra cia uzsienieciu (butent anglijoj gyvenanciu) ir zinot kur galima butu nusipirkt situ dazu? as visur apieskojau, niekas neparduoda, sampunu kiek tik nori, o dazu ne kvapo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(llinushka @ 2010 05 09, 15:45)
vienintelius kur radau savo spalva tai evolution of the color. kaip maisyt irgi buvo parasyta. o dar kai mano plaukai trumpi tai man vienos tubeles dazu uzteks porai kartu. dabar beliko mama nusiust surast ta parduotuve ir kad nupirktu, nes abi dazytis norim blush2.gif  gal kas namie eksperimentavot su sitais daziukais? gal kokiu pastabu turit, ka daryti, ir ko nedaryti? noreciau kirpykoj sitas proceduras atlikt, bet deja, aplink nera nei vienos kirpyklos, dazancios su alfaparf.

Aš jais namie dažau, dažai kaip dažai, neturiu jokių specialių pastabų ax.gif Mano plaukai ilgi, bet kadangi kaskart dažau tik šaknis, tai irgi tūbelės dviems kartams užtenka smile.gif Tik kai mano ir natūralūs šviesūs, nėra labai daug pigmento, tai laikau trumpiau nei parašyta - 25-30 min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 09, 17:35)
Aš jais namie dažau, dažai kaip dažai, neturiu jokių specialių pastabų  ax.gif Mano plaukai ilgi, bet kadangi kaskart dažau tik šaknis, tai irgi tūbelės dviems kartams užtenka smile.gif Tik kai mano ir natūralūs šviesūs, nėra labai daug pigmento, tai laikau trumpiau nei parašyta - 25-30 min. smile.gif

O kokio stiprumo naudoji peroksida? Ten yra berods 4 stiprumu. Siaip mano plaukai tokie potamsiai, o dazau juodai, tai koki man reiktu rinktis?
Atsakyti