Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

skelbimams yra skelbimu lenta.

As turiu semi de lino aliejuka,nelabai mano galiukams jis patinka schmoll.gif sunaudosiu ,grisiu prie savo anksciau naudojamo Brelil bio-treatment
Atsakyti
o kaip dazai ,ar nesausina plauko
Atsakyti
QUOTE(zivija @ 2010 09 01, 07:45)
Sveikos mergaites, noriu isbandyti Alfaparf Illuminating Pure Diamond Crystals. Ar yra bandziusiu?
http://www.unsalon.c...ilpudicr1o.html

isbandziau meginuka. kadangi ten nebuvo parasyta kad reik naudot per visa ilga- pabijojau(kaip ir visas priemones plaukams) naudotik prie saknu. bet uzteko ir tiek kad labai patiktu. plaukai svelnus, glotnus, blizgantis. ir kvapas beprotiskai skanus.
siaip mano plaukai nera kaprizingi ir dazniausiai nieko nenaudoju apart kondicionieriu.

bet domina kur priekiaujama Alfaparf VLN?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 22, 23:58)
isbandziau meginuka.

bet domina kur priekiaujama Alfaparf VLN?

Alfaparf bet kurioje Sarmos parduotuveje galima nusipirkti mirksiukas.gif norejau paklausti o is kur gavai meginuka pameginimui? nes as vis nueinu i sarma paprasyti meginuku is alfaparf tai visada neturi, o nepabandzius baisu pirkti nes visgi kainos nera mazos ir neismesi nusipirkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2010 10 04, 14:36)
labas smile.gif  gal kas naudojat sios kompanijos ampules nuo plauku slinkimo? ax.gif

Naudoju ir lyg nustojes plauku slinkimas siuo metu, tik tiksliai nesu garantuota ar tai sios ampules pagelbejo. Bet dabar naudoju kaip plauku augimui skatinti smile.gif
Vienos ampules man uztenka dviem kartams, tai viena ampule savaitei. Pasitepus maloniai galvos oda saldo, tik toks minusas, kad ant rytojaus jau plauku saknys pasiriebalavusios..
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2011 01 23, 11:54)
Alfaparf bet kurioje Sarmos parduotuveje galima nusipirkti mirksiukas.gif norejau paklausti o is kur gavai meginuka pameginimui? nes as vis nueinu i sarma paprasyti meginuku is alfaparf tai visada neturi, o nepabandzius baisu pirkti nes visgi kainos nera mazos ir neismesi nusipirkes  4u.gif

tame ir beda kad nepamenu kur dave! doh.gif
Atsakyti
Tai gal kas zino kur galima gauti meginuku pabandymui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 10 01, 10:54)
Isbandziau vakar aliejuka semi di lino,uztepiau ant svariu slapiu plauku ties viso ilgio ir galiukus itryniau,isdziovinau.Plaukai -pasaka,tokie minkstuciai atrodo dar niekad nebuvo wub.gif ir atsibudus ryte siandien,liko tokie pat ,ir glotnus,graziai krenta,net tiesint nereikia thumbup.gif  wub.gif

kur pirkot kiek mokejot as irgi girdejau kad sis aliejus ziauriai geras drauges ande liko patenkintos labai ;)gal ir man susigundyti g.gif sake apie 70 lt ??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2011 01 25, 18:02)
kur pirkot kiek mokejot  as irgi girdejau kad sis aliejus ziauriai geras drauges ande liko patenkintos labai ;)gal ir man susigundyti  g.gif sake apie 70 lt ??smile.gif

Man tai jis nieko stebuklingo g.gif Labiau patiko Kerastase serumas. Mano plaukai puciasi tai man nelabai juos suglotnina. O del paciu galiuku, tai ziuresiu ka kirpeja pasakys ar reikes pakirpti pacius galiukus ar daugiau smile.gif
Atsakyti
o as turiu kauke su alyvuogiu aliejum, tai superine clap.gif
Atsakyti
kirpykloj po plauku dazymo uztepe man is nutri linijos leave in treatment (nenuplaunama kondicionieriu) ir istiesino plaukus znyplemis, tokio efekto dar nebuvau turejus. Kadangi man labai issipute ir garbanoti plaukai (esu tiesinusi chemiskai, brazilniu tiesinimu), efektas turbut buvo maximalus koki tik buvau maciusi. Plaukai nezmoniskai blizgejo, buvo slidus ir labai minksti. Visi draugai buvo apake kaip pasikeite mano plaukas bent jau iki kito plovimo. Nusipirkau, bandysiu ziureti kaip gausis namie. Su znyplem plaukus tiesinu gal 7 metus, cia tikrai nebuvo ju nuoplenas.
Atsakyti
Sveikos. Prašau mane pakonsultuoti dėl kirpejos kaune, kuri dirbtu su Alfaparf priemonėmis. Esu girdėjusi gerų atsiliepimų apie šios firmos spalvos korektorių, tad labai norėčiau kirpėjos, kuri turėtų gerą patirtį...
Atsakyti