Taigi. Gavau visus savo tris siuntinius, tad ateinu pasigirt.
Balandžio 4 d. ir 7 dienos siuntinius gavau tik šį trečiadienį, taip kad ėjo tikrai netrumpai.
Mischa Barton rankine esu
bais patenkinta. Kokybė tikrai puiki: jokie siūlai nekaba, pačios siūlės gražios, apskritai, labai dailiai pasiūta. Nors ne tikros odos, jei pati nežinočiau, tikrai nepasakyčiau, kad poliuretanas. Spalva gal kiek daugiau į rusvumą nei paveikslėly, bet tik vos vos. Galima sakyt pilka.

Ir jokio nemalonaus kvapo neturėjo. Beje, mano pačios akimis žvelgiant, atrodo labai brangi.
Akinių neaprašinėju, nes jų visvien nebėra pirkti.

Paskutinis siuntinys, išsiųstas balandžio 8 d. atėjo vakar, lapuką gavau šiandien.
ASOS Balerinos: iš pirmo žvilgsnio taip pat atrodo, kad pasiūta kokybiškai, bet dar nespėjau įvertinti lauke. Batai medžiaginiai, pati medžiaga tokia slidoka, vos vos blizgi. Manau, nešiosis gerai, gal labai nevargsiu su tais valymais. Ėmiau 6 dydį, paprastai nėšioju 37-39 (labai įvairuoja nuo firmos), tai sakyčiau, kad dydžiai labai atitinka - jokio padidinimo ar pamažinimo. Vaikščiodama kambary, nusprendžiau, kad tikrai kiek trins kulną. Bet aš dar tokių batų per visą gyvenimą neturėjau, kad mano kojų netrintų...

Padai kiek slidoki, bet manau, panešiojus bus geriau (visvien per lietų nevaikščiosiu).
Tai tiek. Apibendrinant, esu labai patenkinta visais trim pirkiniais. Tikrai sugrįšiu. O dabar einu apverkt
basankių, kurios staiga tapo "nebegabenamos už UK ribų".

Ot, taip ir žinojau, kad reikėjo anksčiau imt...