Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Portishead @ 2011 04 22, 22:18)
QUOTE(vaitkute @ 2011 04 22, 19:41)

nera dabar g.gif 4u.gif
http://www.asos.com/...ry=YWFAA1137703

jo nėra blink.gif
o šitie?
http://www.asos.com/...d...3&clr=Black

dėl dydžio, tai mano yra 37,5, tai 5 idealiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 22 balandžio 2011 - 21:57
QUOTE(Monrutė @ 2011 04 22, 22:55)
jo nėra blink.gif
o šitie?

5 cm platforma trumpesne, bet ir gerai, nes tu 14.5 cm kur siusiu atgal per auksta doh.gif suprantu butu patogus dar bet deja. ir spaudzia dar. mano tai pilnai 38 dydis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 22 balandžio 2011 - 22:15
QUOTE(Portishead @ 2011 04 22, 23:13)
5 cm platforma trumpesne, bet ir gerai, nes tu 14.5 cm kur siusiu atgal per auksta  doh.gif suprantu butu patogus dar bet deja. ir i mazuma  doh.gif

joooo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 04 22, 23:14)

o jus turit tuos kur parodet? simpatiski labai.
Atsakyti
Taigi. Gavau visus savo tris siuntinius, tad ateinu pasigirt. smile.gif

Balandžio 4 d. ir 7 dienos siuntinius gavau tik šį trečiadienį, taip kad ėjo tikrai netrumpai. Mischa Barton rankine esu bais patenkinta. Kokybė tikrai puiki: jokie siūlai nekaba, pačios siūlės gražios, apskritai, labai dailiai pasiūta. Nors ne tikros odos, jei pati nežinočiau, tikrai nepasakyčiau, kad poliuretanas. Spalva gal kiek daugiau į rusvumą nei paveikslėly, bet tik vos vos. Galima sakyt pilka. biggrin.gif Ir jokio nemalonaus kvapo neturėjo. Beje, mano pačios akimis žvelgiant, atrodo labai brangi. lotuliukas.gif

Akinių neaprašinėju, nes jų visvien nebėra pirkti. smile.gif

Paskutinis siuntinys, išsiųstas balandžio 8 d. atėjo vakar, lapuką gavau šiandien. ASOS Balerinos: iš pirmo žvilgsnio taip pat atrodo, kad pasiūta kokybiškai, bet dar nespėjau įvertinti lauke. Batai medžiaginiai, pati medžiaga tokia slidoka, vos vos blizgi. Manau, nešiosis gerai, gal labai nevargsiu su tais valymais. Ėmiau 6 dydį, paprastai nėšioju 37-39 (labai įvairuoja nuo firmos), tai sakyčiau, kad dydžiai labai atitinka - jokio padidinimo ar pamažinimo. Vaikščiodama kambary, nusprendžiau, kad tikrai kiek trins kulną. Bet aš dar tokių batų per visą gyvenimą neturėjau, kad mano kojų netrintų... doh.gif Padai kiek slidoki, bet manau, panešiojus bus geriau (visvien per lietų nevaikščiosiu).

Tai tiek. Apibendrinant, esu labai patenkinta visais trim pirkiniais. Tikrai sugrįšiu. O dabar einu apverkt basankių, kurios staiga tapo "nebegabenamos už UK ribų". doh.gif verysad.gif Ot, taip ir žinojau, kad reikėjo anksčiau imt...
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 04 22, 23:16)
o jus turit tuos kur parodet? simpatiski labai.

ne, bet labai kažkaip gundo...
ryte ketinau pirkti rankinę, ir jos neliko doh.gif jaučiu su batais bus tas pats, jei dar dvejosiu doh.gif
va rankinukas, neliko juodo, liko tik ruzavas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 04 15, 22:45)
Mergiukai, gal kuri pirkote sias sukneles? Jos nepadidintos, nepamazintos?
user posted image

Jei dar aktualu, galiu pakomentuoti siandien gauta Tobacco spalvos suknele.
Dydi atitinka. thumbup.gif Petite serija, kaip suprantu reiskia mazinta. Tai tikrai nera didinta. Gal 8 dydis net labiau i 34/36.
Audinys kiek blizgus, storas, standus, kaip tik dabartiniam sezonui tinkamas.
Siaip labai miela pasirode, iskart pamegau. Tik man amzina problema - per klubus kiek tustoka. Tai bandysiu islyginta pamatuoti ar koki dirziuka pritaikyti, ar silikonine dubce pirkti arba pas siuveja nesiu. Bet negrazinsiu, nes patiko suknele. thumbup.gif

Atsiunte lygiai per savaite: praeita sestadieni uzsakiau, o siandien jau gavau. thumbup.gif Siusta is Prancuzijos. Reik prazonduoti, gal yra koks asos.fr, gal is ten pigiau butu (kaip pvz., su Laredoute)? Nors jus jau simtus kartu sia tema esate kalbeje ko gero. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 23 balandžio 2011 - 07:50
QUOTE(Fuwari @ 2011 04 22, 23:16)
Ėmiau 6 dydį, paprastai nėšioju 37-39 (labai įvairuoja nuo firmos), tai sakyčiau, kad dydžiai labai atitinka - jokio padidinimo ar pamažinimo.

O koks Jūsų kojos dydis centimetrais 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 04 22, 23:55)
jo nėra blink.gif
o šitie?

Buvau juos isimetusi i krepsi, tai kai dabar dar truputi pamazino, tai paemiau dar ir dukriukui. Sau jau tokius, tik kitos spalvos, pries kelias dienas uzsisakiau ir laukiu, tik va kelias svarais brangiau sumokejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mainridas @ 2011 04 23, 14:25)
O koks Jūsų kojos dydis centimetrais 4u.gif ,

24 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2011 04 19, 08:49)
Jamie Gunns  smile.gif UK rodo realybes sou apie modeliu agentura ir ji ten priklauso, tai pamenu jos interviu, ji brite  mirksiukas.gif

Labai tau aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano sesuo šįryt gavo siuntą, kurią jai išsiuntė pirmadienį. Svarbiausia, kad ji negavo nei laiško, kad išsiųsta, nei jos asmeninėj informacijoj nebuvo parašyta, kad išsiųsta, o va ėmė ir atėjo.
Atsakyti