Uz siuntima netinkamos, bet kokybiskos prekes tikrai reikia moketi, pati n kartu esu grazinus kokybiskas, bet man netikusias prekes ir niekada siuntimo mokescio nesu atgavus
kas kita su nekokybiska preke.

QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 25, 19:00)
Uz siuntima netinkamos, bet kokybiskos prekes tikrai reikia moketi, pati n kartu esu grazinus kokybiskas, bet man netikusias prekes ir niekada siuntimo mokescio nesu atgavus
kas kita su nekokybiska preke.

Pastebejau,kad Asos retai priestarauja ir jei jus nusiuntet jiems ta ceki, tiesiog grazino per daug nesigiline, kad neprarasti kliento, bet del tokiu klientu tik geda.
Įsivaizduok situaciją, žmogus perka šilkinę suknelę, kuri kainuoja ne mažus pinigus. Gauna siuntą, o ten vietoj suknelės palaidinė iš tokios pat medžiagos kaip ir suknelė. Tačiau palaidinė- tai ne suknelė, jai pasiūti reikia kur kas mažiau medžiagos. Negana to- baisus modelis. Įdomu, kieno kaltė yra šiuo atveju, gal kliento, kad jis pats nežino ko nori
, ar pardavėjo, kad įkišo ne tą prekę. Sesuo iš jų gavo oficialų laišką- prašymą, atsiųsti čekį.
Įsivaizduok situaciją, žmogus perka šilkinę suknelę, kuri kainuoja ne mažus pinigus. Gauna siuntą, o ten vietoj suknelės palaidinė iš tokios pat medžiagos kaip ir suknelė. Tačiau palaidinė- tai ne suknelė, jai pasiūti reikia kur kas mažiau medžiagos. Negana to- baisus modelis. Įdomu, kieno kaltė yra šiuo atveju, gal kliento, kad jis pats nežino ko nori

Tai jei vietoj suknles gavo palaidine, tai beabejo,kad tai asos kalte. As supratau,kad jus savo ankstesniam poste isvadinot priezastis,del kuriu asos grazina siuntimo islaidas.
QUOTE(Dairana @ 2011 04 26, 10:04)
Merginos, uzsakiau 4 atskiras siuntas - tris is ju jau gavau, tarp ju ir veliausiai uzsakyta, o stai vienos vis laukiu ir laukiu, niekaip neateina - ar faktas, kad pasimete, ar buna strigimu kokiu nors? Nors uzsakyta buvo kelios dienos pries paskutine siunta, kuria jau pries savaite gavau:)
Asos nustate termina, kad siunta turetu atkeliauti per 9darbo dienas, jei per jas negauni, praso palaukti dar 9d.d. O praktiskai esu gavus ir veluojanciu siuntinuku

QUOTE(sokate @ 2011 04 26, 10:11)
Asos nustate termina, kad siunta turetu atkeliauti per 9darbo dienas, jei per jas negauni, praso palaukti dar 9d.d. O praktiskai esu gavus ir veluojanciu siuntinuku
O kelintos dienos dar lauki?

04.08, tai dar laiko yra - tiesiog visos kitos atkeliavo labai greitai ir tvarkingai:) jeigu velavo ir Jums, vadinas yra vilties tikrai ir man, nes labai noriu greiciau rubeliu

Merginos, gal kuri turite/matavote šiuos:
http://www.asos.com/...u...=-1&clr=Red
įdomu, ar nėra labai siauri?
http://www.asos.com/...u...=-1&clr=Red
įdomu, ar nėra labai siauri?
QUOTE(Dairana @ 2011 04 26, 10:21)
04.08, tai dar laiko yra - tiesiog visos kitos atkeliavo labai greitai ir tvarkingai:) jeigu velavo ir Jums, vadinas yra vilties tikrai ir man, nes labai noriu greiciau rubeliu 

As irgi nesulaukiu 04.08 dienos ir 04. 11 turejau siandien gauti paskutine diena, ir nera

QUOTE(NinaAtina @ 2011 04 26, 11:44)
As irgi nesulaukiu 04.08 dienos ir 04. 11 turejau siandien gauti paskutine diena, ir nera
o taip laukius

Turbut kazkas uzstrigo su 11 dienos siuntinukais, nes as irgi negavau

QUOTE(-lince- @ 2011 04 26, 15:24)
Turbut kazkas uzstrigo su 11 dienos siuntinukais, nes as irgi negavau
, nors pries tai labai greitai gavau.. Parasiau siandien jiems, laukiu atsakymo, nes kaip ir turejo ateiti iki 26 dienos.

tai vat ir idomu - du siuntiniai savaite pries uzsakyti atejo tobulai laiku, net gi anksciau, paskutinis, velesnis - ir tas atkeliavo labai gerai, kazkaip keista, kad tas vienas plaukioja, nors mano pastininkes, pfu pfu pfu, labai fainos moteriskes, niekad nieko nera nukise ar pamete, matyt iki ju stringa kazkur:(