Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Cobre @ 2011 04 27, 22:25)
Mano klubai 96, 12 imu tik atsizvelgdama i modeli ir audini, jei kiek laisvesnis modelis, ar audinys tempiasi, tada 10. Nepataikiusi su rubu dar neesu. o su tokiais klubais kaip cocotte imu dukrai 8, bet jos ir krutine mazesne ir liemuo siauresnis, tiesa, odinuke emiau S dydzio - tiko, bet ji labai trumpute, pamazinta.
Siaip jei yra abejone, tai visada imu didesni dydi - pamazinti ne problema juk  mirksiukas.gif

tai va, kad labai individualu:)) Bet cocotte renkasi suknele, tad klubai neesme, labiausiai matyt reiketu ziureti krutine ir apimtis po ja bei liemeni - pagal jos issirinkta modeli:) Kadangi tai suknele, tai per didele atrodys nekaip, gal tada geriau mazesne ir kelios dienos be vakarienes:)))
Papildyta:
QUOTE(plaktukai @ 2011 04 26, 17:30)
aš taip pat negavau 11 d. siuntinio, kaip malonu, kad nesu viena  biggrin.gif  Man parase, kad dar 9 dienas tureciau palaukti

merginos, kai gausit kuri jau tos 11 dienos siuntinukus, parasykit i tema, aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2011 04 27, 23:41)
tai va, kad labai individualu:)) Bet cocotte renkasi suknele, tad klubai neesme, labiausiai matyt reiketu ziureti krutine ir apimtis po ja bei liemeni - pagal jos issirinkta modeli:) Kadangi tai suknele, tai per didele atrodys nekaip, gal tada geriau mazesne ir kelios dienos be vakarienes:)))

tai apie ka as ir kalbu doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū už patarimus.smile.gif
Galvosiu, ką daryti. Nelabai norėtųsi skęsti tam rūbe, tai gal reiktų imti 10, nes suknelės modelis ties klubais gan vis tiek laisvas, tai gal kaip nors įtilpsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cocotte @ 2011 04 28, 11:46)
Labai ačiū už patarimus.smile.gif
Galvosiu, ką daryti. Nelabai norėtųsi skęsti tam rūbe, tai gal reiktų imti 10, nes suknelės modelis ties klubais gan vis tiek laisvas, tai gal kaip nors įtilpsiu smile.gif

O kokius jus siaip rubus perkate? S, M, 36, 38?
Atsakyti
Na stai siandien ir as gavau pirmaji siuntinuka is asos. Gavau user posted image
batukai realiai kurkas grazesni nei asos nuotraukoje. Gerai, kad emiau 7 dydi is ilgio gerai butu ir 6, bet mano koja nera siaura, todel 7 kaip tik.
O dabar toks klausimelis: kartu su batukais uzsakiau ir kelnias negavau jokio laisko kad ju nebutu ideje ar panasiai. Taigi, ar asos praktikuoja 'perskirti' siuntinukus? Ar man dar laukti kelniu? Nors is esmes siuntinukas turi ateiti iki geguzes 5 tai turbut kolkas reikia ramiai laukti.
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2011 04 27, 21:39)
g.gif keista,kad DPD pristato i pasta.Drauge sumokejo uz pristatyma tai  tada  DPD pristate tiesiai i namus.As labai tikiuosi,kad kazkokiu budu gausiu savo suknele verysad.gif ,nes kyla itarimu,kad ji dingo musu paste

Kai moki už pristatymą, matyt, kitaip yra, privalo į namus pristatyti. Pas mane ant siuntos buvo priklijuotas lipdukas, kad siųsta per DPD, bet kaip ir sakiau, atsiėmiau pašte.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2011 04 28, 12:11)
Taigi, ar asos praktikuoja  'perskirti' siuntinukus? Ar man dar laukti kelniu? Nors is esmes siuntinukas turi ateiti iki geguzes 5 tai turbut kolkas reikia ramiai laukti.

Iš paskutinių trijų pirkinių, kurie visi buvo iš mažiausiai dviejų drabužių, visus perskyrė į dvi dalis. Dabar pati laukiu keturių atskirų siuntinukų! biggrin.gif Žodžiu, turi ateiti, tikrai drąsiai laukit. wink.gif
Beje, ar pirkinius išskirstė, galite pasitikriniti savo profilyje, - ten viską rašo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 28, 10:11)
O kokius jus siaip rubus perkate? S, M, 36, 38?

Džinsus, kelnes dažniausiai M, 38. Vat su palaidinėm ir suknelėm dažniausiai turiu problemą: ties krūtine gerai, tiek liemeniu skęstu. Arba ties liemeniu viskas tvarkoje, o krūtinei nėra vietos. Priklauso nuo modelio tada, kokį imti dydį. Tai ir nežinau, kaip su tos suknelės dydžiu man čia išeis.. Baisu apsigauti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cocotte @ 2011 04 28, 18:22)
Džinsus, kelnes dažniausiai M, 38. Vat su palaidinėm ir suknelėm dažniausiai turiu problemą: ties krūtine gerai, tiek liemeniu skęstu. Arba ties liemeniu viskas tvarkoje, o krūtinei nėra vietos. Priklauso nuo modelio tada, kokį imti dydį. Tai ir nežinau, kaip su tos suknelės dydžiu man čia išeis.. Baisu apsigauti.  unsure.gif

Imkite 10 ir 12, ir netikusia issiusite atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 28 balandžio 2011 - 19:36
gavau siandien balandzio 20 dienos siuntinukus, tenai buvo du nedideli aksesuarai, bet vistiek siunte atskirai
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 28, 20:36)
Imkite 10 ir 12, ir netikusia issiusite atgal  mirksiukas.gif

tikrai gera iseitis - proga neeiline, suknele turi tikti puikiai;) Tik man atrodo, kazkur maciau, kad nemokamas siuntimas galioja iki geguzes, reikia pasinaudoti speti, pataisykit, jeigu klystu.

QUOTE(blackberry @ 2011 04 29, 09:54)
gavau siandien balandzio 20 dienos siuntinukus, tenai buvo du nedideli aksesuarai, bet vistiek siunte atskirai

smagumelis:) As vis dar laukiu 04.10, kaip kitom su 04.11 - dar negavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 29 balandžio 2011 - 09:06
Aš iš ASOS.COM užsisakiau batukus
http://www.asos.com/...e...1&clr=Taupe

Specialiai pirkau dukrytės krikštynoms,bet...krikštynos rytoj, o batų kaip nėra, taip nėra. Vos ne kiekvieną dieną skambinu į paštą ir nieko. Supykus esu juodai gun_rifle.gif ant šito shopo. Realiai siunčiaus tik vienai progai verysad.gif . Gal esat jau kas grąžinę prekę? Patarkit, kad klaidų nepadaryčiau, nes vos tik gausiu, iškart darysiu grąžinimą verysad.gif .
Atsakyti