Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

QUOTE(zvl @ 2011 03 08, 15:35)
Pa ska paneles operavotes klaipedoje, ar davet i kisene?

aš dariausi konizaciją klp ir nieko nedaviau
Atsakyti
QUOTE(pupsik29 @ 2011 03 08, 13:43)
sveikos merginos!su sventem! man irgi problema, nestumo metu buvo padarytas citologinis,atsakymas HSIL, ir visi gydytojai pradejo mane kankinti patarimais nutraukti nestuma verysad.gif .nes per nestuma situacija gali dar pablogeti  verysad.gif  man tai didziausia beda.paskire biopsija, atejau i jurininku ligonine, o ten gydytoja atsisake daryti man biopsija pasakius-ranka net ne kyla!ir nusiunte i Kauna-konsultacijai ir t.t. kodel visos kitos gydytojos iki to taip ir nedaejo savo protu, viska ka galejo, tai rodyti man fool.gif -tik todel kad noriu gymdyti  3 vaika.nors 6, tai gi mano reikalas, as atejau pagalbos, ir ko sulaukiau, jokiu paaiskinimu ir tokiu stebuklingu patarimu, tikiuosi Kaune atsiras protingu gydytoju, kurie pades man.noriu paklausti, gal kam buvo tokia beda, ar daroma nescioms konizacija?labai noriu isgelbeti savo ir savo vaikucio (busimo) gyvybes!

Man net nepasake kokio lygio mano pakitimai o nori daryt konizacija po savaites. Bet as labai rimtai nusiteikusi nesileisti tol kol neisklausysiu kito gyd.nuomones. Taip kad manau ir tu jei nenori nutraukti nestumo tai ir neklausyk. Bek pas kitus gydytojus! Nesamone kazkokia! Tai nueini nieko nezinodama (kaip as kol nebuvau pasiskaicius apie viska) ir darai viska ka liepia gyd. doh.gif Gerai kad nors cia gali gauti nuosirdu patarima ar paskaityti kitu istorijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 08, 16:46)
Man net nepasake kokio lygio mano pakitimai o nori daryt konizacija po savaites. Bet as labai rimtai nusiteikusi nesileisti tol kol neisklausysiu kito gyd.nuomones. Taip kad manau ir tu jei nenori nutraukti nestumo tai ir neklausyk. Bek pas kitus gydytojus! Nesamone kazkokia! Tai nueini nieko nezinodama (kaip as kol nebuvau pasiskaicius apie viska) ir darai viska ka liepia gyd.  doh.gif Gerai kad nors cia gali gauti nuosirdu patarima ar paskaityti kitu istorijas  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsik29 @ 2011 03 08, 14:43)
sveikos merginos!su sventem! man irgi problema, nestumo metu buvo padarytas citologinis,atsakymas HSIL, ir visi gydytojai pradejo mane kankinti patarimais nutraukti nestuma verysad.gif .nes per nestuma situacija gali dar pablogeti  verysad.gif  man tai didziausia beda.paskire biopsija, atejau i jurininku ligonine, o ten gydytoja atsisake daryti man biopsija pasakius-ranka net ne kyla!ir nusiunte i Kauna-konsultacijai ir t.t. kodel visos kitos gydytojos iki to taip ir nedaejo savo protu, viska ka galejo, tai rodyti man fool.gif -tik todel kad noriu gymdyti  3 vaika.nors 6, tai gi mano reikalas, as atejau pagalbos, ir ko sulaukiau, jokiu paaiskinimu ir tokiu stebuklingu patarimu, tikiuosi Kaune atsiras protingu gydytoju, kurie pades man.noriu paklausti, gal kam buvo tokia beda, ar daroma nescioms konizacija?labai noriu isgelbeti savo ir savo vaikucio (busimo) gyvybes!

Nurimk, vieno gydytojo nuomonė, dar ne nuosprendis schmoll.gif zieminukę Kaune konsultavo ir nenutraukė nėštumo, važiuok ramiai į Kauną ir ten konsultuokis. Kiek pamenu zieminukes situacijos nesprendė viena gydytoja, o buvo sušauktas konsiliumas.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 03 09, 09:44)
Nurimk, vieno gydytojo nuomonė, dar ne nuosprendis  schmoll.gif zieminukę Kaune konsultavo ir nenutraukė nėštumo, važiuok ramiai į Kauną ir ten konsultuokis. Kiek pamenu zieminukes situacijos nesprendė viena gydytoja, o buvo sušauktas konsiliumas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes. Treciad.turiu susitikima su gyd.kuris siulo daryti kilpine konizacija ir pasalinti pakitimus. Buvau nutarusi nesidaryti is kart sios proceduros ir registruotis i kita ligonine kad isklausyti kito gydytojo nuomone. Bet iskilo abejoniu kad tik laika tempiu. Noriu kuo greiciau susitvarkyti ir buti nestuke.gif Drauge sako kad be rimtos priezasties gydyt.nedarytu sios proceduros taupant ligonines pinigus, tai dabar ir vel pasimeciau savo mintyse. Kadangi buvau nusiteikus ir esu, kad viskas bus gerai, pasiskaiciavau dieneles, nesisaugojom ir galvojau kad jei pastosiu, reiskia viskas tikrai gerai, bet... schmoll.gif Tai dabar vel galvoju kad butent cia ir problema pas mane. Nes as jau antri metai negeriu kontraceptiku, saugojomes tik tiek kad MB nebaigia manyje ir per du metukus nebuvo jokiu netyciuku ax.gif Tik paskutiniu metu apie tai pradejau galvoti. Kaip jus merginos manot ar gali buti sunkumu pastojant kai turi kazkokius gimdos kaklelio pakitimus? Gal nereikia man laukti kito gydytojo nuomones o daryti ta procedura kad greiciau pasveikciau ir galetume planuoti nestuke.gif
Pati pasimeciau savo mintyse ir nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 10 kovo 2011 - 15:58
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 10, 17:55)
Sveikutes. Treciad.turiu susitikima su gyd.kuris siulo daryti kilpine konizacija ir pasalinti pakitimus. Buvau nutarusi nesidaryti is kart sios proceduros ir registruotis i kita ligonine kad isklausyti kito gydytojo nuomone. Bet iskilo abejoniu kad tik laika tempiu. Noriu kuo greiciau susitvarkyti ir buti  nestuke.gif Drauge sako kad be rimtos priezasties gydyt.nedarytu sios proceduros taupant ligonines pinigus, tai dabar ir vel pasimeciau savo mintyse. Kadangi buvau nusiteikus ir esu, kad viskas bus gerai, pasiskaiciavau dieneles, nesisaugojom ir galvojau kad jei pastosiu, reiskia viskas tikrai gerai, bet...  schmoll.gif Tai dabar vel galvoju kad butent cia ir problema pas mane. Nes as jau antri metai negeriu kontraceptiku, saugojomes tik tiek kad MB nebaigia manyje ir per du metukus nebuvo jokiu netyciuku  ax.gif Tik paskutiniu metu apie tai pradejau galvoti. Kaip jus merginos manot ar gali buti sunkumu pastojant kai turi kazkokius gimdos kaklelio pakitimus? Gal nereikia man laukti kito gydytojo nuomones o daryti ta procedura kad greiciau pasveikciau ir galetume planuoti  nestuke.gif
Pati pasimeciau savo mintyse ir nezinau ka daryti  doh.gif

o kokie pakitimai? ar darete biopsija?
Atsakyti
manes konizacija laukia menesio pabaigoje verysad.gif

prasidejo man viska rugsejo men. Tepinelis buvo su atsakymu ASCUS. vasario pr. pakartojome tyrima ir gavome HSIL. Tada kovo 2d. buvo atlikta biopsija, atsakymas blogas - CIN3/carcinoma in situ verysad.gif dabar laukiu konizacijos... labai jau greitai pablogejimas ivyko unsure.gif
gal galit kas papasakoti kaip vyksta konizacija? na ar daromos kokios skylutes pilve? ar viskas be isoriniu pjuviu? kokia savijauto po to? ar 1 diena tik ligonineja praleidziama?
siaip jau teko gultis operacijoms, polipu salinimui, abrazijai... idomu kaip si karta viskas bus... unsure.gif labai nerimauju verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 10, 16:55)
Sveikutes. Treciad.turiu susitikima su gyd.kuris siulo daryti kilpine konizacija ir pasalinti pakitimus. Buvau nutarusi nesidaryti is kart sios proceduros ir registruotis i kita ligonine kad isklausyti kito gydytojo nuomone. Bet iskilo abejoniu kad tik laika tempiu. Noriu kuo greiciau susitvarkyti ir buti  nestuke.gif Drauge sako kad be rimtos priezasties gydyt.nedarytu sios proceduros taupant ligonines pinigus, tai dabar ir vel pasimeciau savo mintyse. Kadangi buvau nusiteikus ir esu, kad viskas bus gerai, pasiskaiciavau dieneles, nesisaugojom ir galvojau kad jei pastosiu, reiskia viskas tikrai gerai, bet...  schmoll.gif Tai dabar vel galvoju kad butent cia ir problema pas mane. Nes as jau antri metai negeriu kontraceptiku, saugojomes tik tiek kad MB nebaigia manyje ir per du metukus nebuvo jokiu netyciuku  ax.gif Tik paskutiniu metu apie tai pradejau galvoti. Kaip jus merginos manot ar gali buti sunkumu pastojant kai turi kazkokius gimdos kaklelio pakitimus? Gal nereikia man laukti kito gydytojo nuomones o daryti ta procedura kad greiciau pasveikciau ir galetume planuoti  nestuke.gif
Pati pasimeciau savo mintyse ir nezinau ka daryti  doh.gif

as tavo vietoj tikrai pasikonsultuociau su kitu gyd.Pirmiausia seip daro biopsija- tada jau matyti kas ir kaip.Kokio laipsnio ir pan.Man pirmiausia liepe pasigimdyt greiciau jeigu planuoju, o tada jau daryt konizacija.Seip pastoti juk galima ir po konizacijos, tik dazniausiai tada daromas cezaris :hmPasiskaitykit, juk internete pina info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzigo @ 2011 03 10, 16:41)
as tavo vietoj tikrai pasikonsultuociau su kitu gyd.Pirmiausia seip daro biopsija- tada jau matyti kas ir kaip.Kokio laipsnio ir pan.Man pirmiausia liepe pasigimdyt greiciau jeigu planuoju, o tada jau daryt konizacija.Seip pastoti juk galima ir po konizacijos, tik dazniausiai tada daromas cezaris :hmPasiskaitykit, juk internete pina info mirksiukas.gif

Man biopsijos nedare, tik kolposkopija ir neparase kas per pakitimai tik kad ta ir ta diena konizacijai diena paskirta. Ejau kad kas info suteiktu, bet nieks nieko nezino kol nueisiu paskirta diena pas gyd.tada viska paaiskins. Buvau rimtai nutarusi nieko nedaryti tik pasikonsultuoti ir kad pasakytu kas per pakitimai. Bet vis iskyla abejoniu, nes uztruksiu kol persiregistruosiu i kita ligonine. doh.gif ech... neapsisprendziu!!! Noriu kuo greiciau buti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 10, 19:00)
Man biopsijos nedare, tik kolposkopija ir neparase kas per pakitimai tik kad ta ir ta diena konizacijai diena paskirta. Ejau kad kas info suteiktu, bet nieks nieko nezino kol nueisiu paskirta diena pas gyd.tada viska paaiskins. Buvau rimtai nutarusi nieko nedaryti tik pasikonsultuoti ir kad pasakytu kas per pakitimai. Bet vis iskyla abejoniu, nes uztruksiu kol persiregistruosiu i kita ligonine.  doh.gif ech... neapsisprendziu!!! Noriu kuo greiciau buti  nestuke.gif

manau geriau pirma susitvarkyti sveikata, paskui nestuke.gif kad kai busit nestuke.gif ramu butu...
o atsakymus tyrimu turi pasakyti ir parodyti! kas cia per paslaptys? as visu tyrimu rezultatu kopijas turiu namie.
Butinai pasikonsultuokit su kitais gydytojais, bet jie nores tyrimu atsakymus matyti.
Papildyta:
o dar toks klausimelis - gal kam konizacija dare dr. Gediminas Mecejus antakalnio ligonineje? butu idomu atsiliepimus suzinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 10, 18:00)
Man biopsijos nedare, tik kolposkopija ir neparase kas per pakitimai tik kad ta ir ta diena konizacijai diena paskirta. Ejau kad kas info suteiktu, bet nieks nieko nezino kol nueisiu paskirta diena pas gyd.tada viska paaiskins. Buvau rimtai nutarusi nieko nedaryti tik pasikonsultuoti ir kad pasakytu kas per pakitimai. Bet vis iskyla abejoniu, nes uztruksiu kol persiregistruosiu i kita ligonine.  doh.gif ech... neapsisprendziu!!! Noriu kuo greiciau buti  nestuke.gif

g.gif kazkaip idomiai.Seip padare biopsija nustato tiksliai ar reikia konizacijos g.gif Arba, jei nesiruosi gimdyt, tada jau gali daryt konizacija is karto- be biopsijos.Pas mane iskart paklause ar planuoju dar ar ne, kad zinotu ka daryt.Kai pasakiau, kad planuoju- liepe pasigimdyt pirmiausia.O kokiam tu mieste? KMUK tai zinau, kad yra dvi gydytojos, kurios kaip ir pradininkes situ visu.Bet pas jas sunku papulti.
Atsakyti