QUOTE(vaiva29 @ 2011 05 30, 17:16)
sveikutes,
po ilgo laiko ir vel as pasirodau nors pastoviai sekiau jusu temute.
pasidariau gimdos kaklelio testa rado dideliu pakitimu tai buvo pries metus tada pasalino tuos pakitimus ir padare biopsija ten nieko blogo nerado.po pusmecio padarem viena testa norma po 3 menesiu jau rado nedidelius pakitimus labai susinervinau pergyvenu del to kas bus toliau manau tai nera gerai kad vel kazko atsinaujino.kadangi pati gyvenu airijoje tai pas gydytoja pateksiu tik po 2 menesiu bet manau per toki laika gali daug kas pasikeisti
gal is cia esanciu gali man pasakyti ar tai labai blogas zenklas tas atsinaujinimas????
aciu
po ilgo laiko ir vel as pasirodau nors pastoviai sekiau jusu temute.
pasidariau gimdos kaklelio testa rado dideliu pakitimu tai buvo pries metus tada pasalino tuos pakitimus ir padare biopsija ten nieko blogo nerado.po pusmecio padarem viena testa norma po 3 menesiu jau rado nedidelius pakitimus labai susinervinau pergyvenu del to kas bus toliau manau tai nera gerai kad vel kazko atsinaujino.kadangi pati gyvenu airijoje tai pas gydytoja pateksiu tik po 2 menesiu bet manau per toki laika gali daug kas pasikeisti

gal is cia esanciu gali man pasakyti ar tai labai blogas zenklas tas atsinaujinimas????
aciu

Sveikute, Vaiva

tau buvo daryta konizacija? ir po jos atsinaujino?
as to labiausiai ir bijau, man pries savaite ja padare, dar nezinau atsakymu koks buvo pasalinimas, radikalus ar ne... irgi nervai. Ir viltis, kad daugiau sis reikalas neatsinaujins. As tavo vietoj nelaukciau, jeigu turi galimybe megink anksciau patekti pas gydytoja. Manau, tokiais atvejais laukimas ner gerai :S laikykis, mes visos vieno likimo drauges ir tave suprantam puikiai