Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

QUOTE(vaiva29 @ 2011 05 30, 17:16)
sveikutes,
po ilgo laiko ir vel as pasirodau nors pastoviai sekiau jusu temute.
pasidariau gimdos kaklelio testa rado dideliu pakitimu tai buvo pries metus tada pasalino tuos pakitimus  ir padare biopsija ten nieko blogo nerado.po pusmecio padarem viena testa norma po 3 menesiu jau rado nedidelius pakitimus labai susinervinau pergyvenu del to kas bus toliau manau tai nera gerai kad vel kazko atsinaujino.kadangi pati gyvenu airijoje tai pas gydytoja pateksiu tik po 2 menesiu bet manau per toki laika gali daug kas pasikeisti  verysad.gif
gal is cia esanciu gali man pasakyti ar tai labai blogas zenklas tas atsinaujinimas????
aciu 4u.gif

Sveikute, Vaiva smile.gif

tau buvo daryta konizacija? ir po jos atsinaujino?

as to labiausiai ir bijau, man pries savaite ja padare, dar nezinau atsakymu koks buvo pasalinimas, radikalus ar ne... irgi nervai. Ir viltis, kad daugiau sis reikalas neatsinaujins. As tavo vietoj nelaukciau, jeigu turi galimybe megink anksciau patekti pas gydytoja. Manau, tokiais atvejais laukimas ner gerai :S laikykis, mes visos vieno likimo drauges ir tave suprantam puikiai 4u.gif
Atsakyti
taip buvo daryta konizacija biopsija nieko blogo neparode.bet vat ir vel nedidelius pakitimus rado. verysad.gif
mintys galvoja sukasi apie blogiausia.o anksciau as nieko negaliu padaryti cia tokia tvarka kad turiu laukti rugpjucio menesio kada yra paskirta ateiti pas daktara.
esu nervuota rankos nusvyro kazka daryti suzinojus tokias naujienas.gal kam panasiai buvo is musu burelio.lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2011 05 30, 18:01)
taip buvo daryta konizacija biopsija nieko blogo neparode.bet vat ir vel nedidelius pakitimus rado. verysad.gif
mintys galvoja sukasi apie blogiausia.o anksciau as nieko negaliu padaryti cia tokia tvarka kad turiu laukti rugpjucio menesio kada yra paskirta ateiti pas daktara.
esu nervuota rankos nusvyro kazka daryti suzinojus tokias naujienas.gal kam panasiai buvo is musu burelio.lauksiu atsakymo 4u.gif

Rankos ir man nusvirusios... blogiausios mintis yrgi.... bet as stengiuosi nepasiduoti kiek galiu. Vis galvoju, kad net ir vezi pagydo, o mums dar ne jis. Va tokios mintys pakelia nuotaika smile.gif zinoma uzknisa, oparacija, gijimas po jos... po to vel oparacija..... Bet gal tau jos neprireiks? Gal koks uzdegimo pagrindu? Stenkis nepasiduoti 4u.gif isgerk raminamuju, zoleliu.... as kartais ju pageriu, padeda wink.gif o ir siaip stenkis kiek imanoma uzsiimti, kad kuo maziau turetum laisvo laiko smile.gif

ir pasikartosiu, kad net vezi isgydo smile.gif o tau tik pakitimai wink.gif Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
DI aciu zu palaikyma veju mintis salin bet jos vel man lenda i galva.stengiuosi bet..... verysad.gif
Atsakyti
vaiva29 4u.gif , nenusimink. Ir man pakitimai vyksta, nežinau į ką tai išsirutulios.Gydytoja labai ramiai praeitą kartą pasakė...Vargsta žmonės su padid.spaudimu, kiti su širdim ar kojų venom. Mano silpnesnė vieta-gimdos kaklelis. Nu ir ką...Stebėti reikia, tikrintis. Ne tragedija. Jei reikės dar kartą operuos.
Taigi, aukščiau nosiuką mirksiukas.gif Nėra juk blogai 4u.gif
Atsakyti
na jo nera baisu bet is tokiu dalyku ir daeinam iki baisiu uztat ir suku galva nes visada yra pradzia ir pabaiga
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2011 05 30, 22:36)
na jo nera baisu bet is tokiu dalyku ir daeinam iki baisiu uztat ir suku galva nes visada yra pradzia ir pabaiga

Labas rytas smile.gif
Vaivute, stenkis laikytis 4u.gif juk neberta vervuotis del to kas ne tavo valioje, jei nieko negali pakeisti. Zinoma tas laikas iki vizito pas daktara tai didziausia nesamone, vat nueitum, pasidarytum tyrimus ir tau butu ramiau, tave labiausiai ir neramina turbut ta nezinia...
As siandien irgi jau tureciau suzinoti operacijos atsakyma unsure.gif

as is vis is tokiu zmoniu kad man reikia cia ir dabar. nemoku as laukti, man tai nervus kainuoja. O ypac kai tau susije su sveikata.

Dabar dar galvoju kaip cia imuniteta stiprinti reiketu? Nes juk silpnas imuninetas ir neatlaiko ZPV ataku... sad.gif o vat butu stiprus, atlaikytu. O cia po dvieju vaiku, maitinimu, ir stresuoto gyvenimo, to imuniteto trupiniai beliko, reik kazka dartyti, tik nezinau nuo ko pradeti...
Atsakyti
labukas
na man irgi tas laukimas labi ilgas ir tuo labiau manau jei yra kazkokiu pakitimu turetu nedelsiant salinama.paskaiciau internete daug visokiu straipsneliu tai ten raso kad nera gerai jei vyksta pakitimai reiskia ta vieta buvo pasalinta kuri buvo pazeista bet ZPV infekcija visviena likusi ir ji ten daro pakitimus.
man atrodo per tuos 2 men gali dar didesni pakitimai atsirasti.ir kas svarbiausia man vis paskauda desni sona.mane dar ir tas neramina daktaras israse net tepinelio nedares antibiotiku ir sako praeis bet kaip buvo taip ir yra viskas taip pat. verysad.gif
o kiek jus laiko visos kovojat su sia liga?
na ir laukiu patarimu kaip stiprinti imuniteta.
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2011 05 31, 10:32)
labukas
na man irgi tas laukimas labi ilgas ir tuo labiau manau jei yra kazkokiu pakitimu turetu nedelsiant salinama.paskaiciau internete daug visokiu straipsneliu tai ten raso kad nera gerai jei vyksta pakitimai reiskia ta vieta buvo pasalinta kuri buvo pazeista bet ZPV infekcija visviena likusi ir ji ten daro pakitimus.
man atrodo per tuos 2 men gali dar didesni pakitimai atsirasti.ir kas svarbiausia man vis paskauda desni sona.mane dar ir tas neramina daktaras israse net tepinelio nedares antibiotiku ir sako praeis bet kaip buvo taip ir yra viskas taip pat. verysad.gif
o kiek jus laiko visos kovojat su sia liga?
na ir laukiu patarimu kaip stiprinti imuniteta.

baisu ten pas jus sad.gif viskam vienas vaistas antibiotikas...

tavo vietoj parlekciau i lietuva, cia privaciai greit visus tyrimus atliktu.

As kalbejausi su mane oparavusi agydytoja, klausiau, jeigu atsakymas butu toks, kad pasalinta ne viskas, ar reikia laukti kol pilnai viskas uzgyja o tada vel pjauti, sake nebutinai. Galima vel operuoti. Tik duok dieve, kad to neprireiktu. Siadien mano atsakymu dar nera... Irgi guma tempiasi. As kanadi privaciai lankausi, tai mano gydomas greiciau vyksta. Jeigu pas jus yra galimybe nueiti privaciai, manau eik, nieko nelaukdama, tuo labiau, kad tave kankina nerimas.
Atsakyti
kad ir privaciai ne ka greiciau cia kas bus.buvau siandien pas seimos gydytoja pasisakiau kad mane tai neramina ir t.t.o jis sako per toki laika iki rudpjucio pas tave niekas negali labai daug pakisti taip kad gyvenk ramiai ir nera ko nerimauti.na ir vel sedziu ir laukiu. verysad.gif
kazkaip ziuriu mazai cia beuzeinanciu i sia temute ar visos tokios uzimtos ar jau bedu nebeturi?
dirbu ir mastau siandien darbe pati save bandau raminti o gal man tiesiog kazkoks uzdegimas yra ir rodo todel nedidelius pakitimus? g.gif gal yra is jusu kam taip buve?
norejau paklausti nuo tada kada jum atrado tuos visus negerumus einant laikui viskas stovi vietoje ar eina i blogiasne puse ar i geresne tiesiog idomu butu isgirsti kaip vyksta tas progresavimas ligos
Atsakyti
Taip, uždegiminiai procesai gali iškreipti tyrimo atsakymus. Man taip buvo...Gydytoja skyrė žvakučių, kitas tyrimas buvo geresnis.
Labas.
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2011 05 31, 18:44)
kad ir privaciai ne ka greiciau cia kas bus.buvau siandien pas seimos gydytoja pasisakiau kad mane tai neramina ir t.t.o jis sako per toki laika iki rudpjucio pas tave niekas negali labai daug pakisti taip kad gyvenk ramiai ir nera ko nerimauti.na ir vel sedziu ir laukiu. verysad.gif
kazkaip ziuriu mazai cia beuzeinanciu i sia temute ar visos tokios uzimtos ar jau bedu nebeturi?
dirbu ir mastau siandien darbe pati save bandau raminti o gal man tiesiog kazkoks uzdegimas yra ir rodo todel nedidelius pakitimus? g.gif gal yra is jusu kam taip buve?
norejau paklausti nuo tada kada jum atrado tuos visus negerumus einant laikui viskas stovi vietoje ar eina i blogiasne puse ar i geresne tiesiog idomu butu isgirsti kaip vyksta tas progresavimas ligos

Taip, uždegimai iškreipia rezultatą, man net 3 ar 4 kartus buvo blogas atsakymas (LSIL, ACSUS, AcSUS-H, LSIL+HSIL), antibijotikų ir gėriau ir dėjau daug sad.gif gėriau net antibijotikų kombinacijas - paskutinis tepinėlis buvo norma, kolposkopija rodė mažutį pakitimą plyšusioje gimdos kaklelio vietoje - tai irgi normalu nes randėja ax.gif Be to aš neturiu ŽPV ax.gif
Atsakyti