QUOTE(arbuzina @ 2011 06 12, 16:59)
Laba diena
man dare onkocitologini tyrima ir rado pakitimus HSIL, diskarioze. Ginekologe dar pastebejo ir polypa.
Db trecia diena po operacijos, dare konizacija ir salino polypa. Kaip suprantu db tures dar buti atsakymai po biopsijos (tai turbut dare ta biopsija, jei dare konizacija) ar man nera vezio

?
nelabai supratau ar jums darė biopsiją ar kozijaciją ir ir kokie dar polypai kaklejyje buna nebesusigdaudau

????
Po konizacijos aš jaučiausi puikiai tik pilvą tempė ir šiektiek kraujavau apie 10 ar 14 d.
Jordan jei nepasitiki gine iškarto keisk, reikia eiti pas tokį spec. kurio pasitikėtum 100 proc., su gine sutinku kad liepė palaukti rudens, nes norėsi maudytis jūroje ir pan. o po konizacijos taip ir nepasidžiaugsi vasaros malonumais, tik vieto taves gal pasidaryčiau dar kartą biopsiją, dėl šventos ramybės, gal buvo blogai paimta ir bus kitas ats.
vaiva29 preparatais tiprinti irgi šauni mintis imunitetą, bet jei turi galimybės ir pažįstamų ar savo užsisiauginti daržoves ir jas valgyti, nes tuginės tai irgi su trašom užaugintos. ir gink tokias mintis šalin apie mirtį, juk mums čia esančioms ne vėžys ir neprikalbėkime sau nelaimių, ką daryti tiems žmonėms kurie serga vežiu ir kovoja dėl gyvenimo iškenčia chemoterapijas ir pan. Nes kaip kalbėsim taip ir atsilieps, nusiteik save kad viskas gerai, juk tikrai esi sveika
pievugelele999 aš į darbą nejau 2 sav., jei duoda bilioteni tai ir naudokis, nes reikia ir psichologiškai ir emociškai atsigauti, naudokis proga, gyvenam tik kartą.
kazimiera Shuva Cin1 galėjo sukelti tikrai tik uždegimas, tavo vietoje, vasarą naudočiau kuo daugiau sveikų daržovių ir uogų, o po 3 mėn. pakartočiau tyrimus, daug daug sveikatos