Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

mano citologinis skystoj terpėj visiškai geras bigsmile.gif
gerų ir jums tyrimų atsakymų 4u.gif
oi, ne tuo nick'u parašiau smile.gif čia Agnutė2555
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlet: 01 rugpjūčio 2011 - 14:35
QUOTE(carlet @ 2011 08 01, 15:34)
mano citologinis skystoj terpėj visiškai geras bigsmile.gif
gerų ir jums tyrimų atsakymų 4u.gif
oi, ne tuo nick'u parašiau smile.gif čia Agnutė2555

oi kaip smagu smile.gif sveikinu 4u.gif as irgi visoms to linkiu ir sau paciai tuo paciu ax.gif
Atsakyti
sveikinmai Agnute2555 sulauksu geru rezultatu 4u.gif

Man prasidejo normalus gyjimas - po antibiotiku kurso, nustojau kraujuoti ir jau tik teplioja thumbup.gif Dabar man klausimukas jums - kada jus daretes pirma po konizacijos onkocitologini?
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 08 01, 16:49)
sveikinmai Agnute2555 sulauksu geru rezultatu  4u.gif

Man prasidejo normalus gyjimas - po antibiotiku kurso, nustojau kraujuoti ir jau tik teplioja  thumbup.gif  Dabar man klausimukas jums - kada jus daretes pirma po konizacijos onkocitologini?

pirmas man bus kai sueis 3 men po operacijos.

Gydytoja sake, kad kai kurioje literaturoje rekomenduoja daryti netgi po 6 men, nes tik tuomet pilnai atsistato visos lasteles. Jaigu darysi anksciau gales rodyti pakitimus bet ne tuos kurie gal būt yra iš tikrųjų, nes gali buti dar neatsistačiusios lastelės pilnai
Atsakyti
Aciu Di uz atsakyma. Man irgi taip minejo, kad po triju menesiu - bet va galvoju gal anskciau, bet kaip supratu, geriau jau siek tiek veliau, nes kitaip tik susigadint gali visa nuotaika ....
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 08 01, 17:14)
Aciu Di uz atsakyma. Man irgi taip minejo, kad po triju menesiu - bet va galvoju gal anskciau, bet kaip supratu, geriau jau siek tiek veliau, nes kitaip tik susigadint gali visa nuotaika ....

isivaizduoju kaip tau nekantru.... man irgi beja wink.gif bet neverta darytis anksciau.

as jau turiu plana ka darysiu kai sueis 3 men.... ta pacia diena PAP ir is kart kolposkopijos prasysiu.... akyse stovi tas pirmas vaizdas... cin3... tikiuosi dabar jau geriau viskas atrodys
Atsakyti
dziugu, kad ir geru ziniu pasirode smile.gif as taip pat galiu pasidziaugti su jumis, kad vel gavau gera atsakyma, berods 4-tas po konizacijos tyrimas...
linkiu visoms to paties ir sau aisku toliau geru rezultatu...
Atsakyti
Smagu girdėti, kad merginos turi ir gerų naujienų 4u.gif
O man nepavyko pasidaryti jau 5 po konizacijos OCT.
Gydytojui kažkas ten nepatiko, tai jis pirma paėmė tepinėlį paprastą- pasirodo grybas yra. Tai dabar 6 savaites paskyrė geriamus vaistus ir žvakutes, o po to jau žiūrėsim.
Tik man keista , kad jokių požymių aš nejaučiu, nėra jokių išskyrų nei niežulio. Ko gero teks dar pas kitą gydytoją nueit dėl šventos ramybės.

Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 08 02, 08:32)
Smagu girdėti, kad merginos turi ir gerų naujienų  4u.gif
O man nepavyko pasidaryti jau 5 po konizacijos OCT.
Gydytojui kažkas ten nepatiko, tai jis pirma paėmė tepinėlį paprastą- pasirodo grybas yra. Tai dabar 6 savaites paskyrė geriamus vaistus ir žvakutes, o po to jau žiūrėsim.
Tik man keista , kad jokių požymių aš nejaučiu, nėra jokių išskyrų nei niežulio. Ko gero teks dar pas kitą gydytoją nueit dėl šventos ramybės.

nueik butinai...

nes man po konizacijos gydytoja buvo paskyrusi macmiror zvakuciu, bes as pati jauciau, kad iskyros negeros spalvos buvo pasidariusios.
Atsakyti
Sveikos merginos,

jungiuosi ir as prie jusu su savo bedom sad.gif O pas mane istorija tokia:
2008 birzelis - HSIL, ZPV nerasta, gaunu antibiotiku, po to
2008 rugseji - ASC-US;
2009 liepa - nera IPPK;
2010 liepa - vels ASC-US;
2011 liepa - LSIL/HSIL, ZPV vel nera.
Gydytoja sako kaip nori, gali eit konsultuotis pas onkoginekologus arba laukt rugsejo kol grisiu is atostogu, gal reiketu daryt biopsija ir kolposkopija. Nieko cia baisaus nera. Kolposkopija ji man buvo dariusi pries kelis men, kazkas ten truputeli nepatiko, bet nuramino, kad nieko tokio. O dabar jau man baisu. Supanikavau tokius rezultatus pamaciusi, o ji - anksciau sako seniai butum isoperuota, o dabar tokios praktikos nera. Net biopsijos nedarytumem, tik paskutiniu metu cia kazkaip jau su tokiais rezultatais siust biopsijom pradejom.
As neturiu komentaru... Cia gi blogiausias is visu galimu tyrimu atsakymu - ko dar laukt? Deja klinikose pavyko prisiregistruoti tik rugpjucio 22 d., o taip neramu laukt. Maza ka... Esu negimdziusi, man jau 30, ir dabar kai tik pradejom "gamyba" tokios naujienos sad.gif Taip norisi viska kuo greiciau susitvarkyt ir gyvent normalu gyvenima...
Atsakyti
Smilgeviciute, pirmiausia nurimk. Man atrodo, kad tu nepasitiki savo gydytoja. Patarimas paprastas - nueik pas kita ginekologe, nebutinai onkoginekologa. Ziurek ka patars 4u.gif Manau biopsija tikrai evertetu pasidaryti g.gif
Atsakyti
Smilgeviciute,uoj brangioji neimk tai viską į širdelę, jei nepatinka tas gydytojas kreipkis į kitą ir pasidaryk biopsiją, tada tikslai žinosi, koks tau ats. o planuoti leliuką galite ir planuokite, nes jų "gamyba" kartais net metus užtrunka. Sėkmės ir stiprybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 03 rugpjūčio 2011 - 08:22