Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 09, 09:33)
atsakė, su abejojimu smile.gif žodis -gal- gėles neišgelbės ax.gif skubu pasiskaityti info ir persodinti 4u.gif gal yra čia auginančių tokias ir tiksliai žino ax.gif  nemanau, kad forumas sugriuvo, kad paklausiu ir čia biggrin.gif

operacijos irgi niekas nesidaro pasikonsultavus su vienu gydytoju schmoll.gif
klausai kelių išvados 4u.gif

atsiprašau, kad įsikišiu, bet:
1. čia ne patarimų tema;
2. visi patarimai yra subjektyvūs, todėl netgi būtina vartoti žodį "gal", nes užtikrintas nei vienas negali būti;
3. tokius lapus gali turėti kokie 500 orchidėjų, o "cambria" prekybininkų sugalvotas pavadinimas, kuris neturėtų būti vartojamas, nes tai - vienos orchidėjos pavadinimo dalis.
4. čia, tikėtina, liežuvės hibridas, apie kurį nieko daugiau negalima pasakyti, kol nepražydęs smile.gif
Atsakyti
Laba ryteli, taip gera kai saulute sviecia i langus rolleyes.gif Gelytes isrikiuotos gaudo spinduliukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2011 03 09, 10:51)
atsiprašau, kad įsikišiu, bet:
1. čia ne patarimų tema;
2. visi patarimai yra subjektyvūs, todėl netgi būtina vartoti žodį "gal", nes užtikrintas nei vienas negali būti;
3. tokius lapus gali turėti kokie 500 orchidėjų, o "cambria" prekybininkų sugalvotas pavadinimas, kuris neturėtų būti vartojamas, nes tai - vienos orchidėjos pavadinimo dalis.
4. čia, tikėtina, liežuvės hibridas, apie kurį nieko daugiau negalima pasakyti, kol nepražydęs smile.gif

aš ne patarimo klausiu kaip auginti ir pan;) aš giriuosi, kad nusipirkau, o čia manau ta vieta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man ir nereikia konkretaus pavadinimo, tik tiek, kokia rūšis, kad galėčiau pasidomėti auginimo salygas ax.gif

ir ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
jau išgirdau, kad tai odontoglossum hibridas arba kaip jūs sakot liežuvės hibridas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 09 kovo 2011 - 09:18
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 09, 10:13)
aš ne patarimo klausiu kaip auginti ir pan;) aš giriuosi, kad nusipirkau, o čia manau ta vieta 4u.gif  4u.gif  4u.gif
man ir nereikia konkretaus pavadinimo, tik tiek, kokia rūšis, kad galėčiau pasidomėti auginimo salygas ax.gif

ir ačiū aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
jau išgirdau, kad tai odontoglossum hibridas arba kaip jūs sakot liežuvės hibridas 4u.gif

prašom smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,su švente nors ir truputį pavėluotai.Kaip vakarykštės dovanos?Čia mano gėlytė iš serijos 2viename biggrin.gif ,

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
anika1, labai graži wub.gif
Atsakyti
Nuotrauka neatskleidzia sios gelytes grozio rolleyes.gif Ilgai aplink jas vaiksciojau maksimoje, bet tokios bukles visos buvo nepirkau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 03 09, 12:54)
anika1, labai graži wub.gif

Ačiū.Kito pasirinkimo nebuvo,dauguma tokių, iš dalies nusivyliau prekybininkais,tokią dieną,kai yra proga,nėra ką griebt schmoll.gif. Kadangi tokios dar neturėjau,tai vienintelis išsigelbėjimas buvo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=anika1,2011 03 09, 12:39]
Sveikos mergaitės,su švente nors ir truputį pavėluotai.Kaip vakarykštės dovanos?Čia mano gėlytė iš serijos 2viename biggrin.gif ,

ačiū smile.gif
aš irgi tokią turiu, labai jos man patinka 4u.gif
spalvelė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 03 09, 10:39)

thumbup.gif aš irgi lygiai tokią pačią gavau dovanų biggrin.gif
Atsakyti
anika, kokia vesli, grazi gelyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 03 09, 11:39)

tikrai graži... wub.gif wub.gif
ir aš į tokia žiūrėjau,tik būklė buvo ne pati geriausia,ir visos maximoj kur žiūrėjau tokios būklės ,kad- nukainuot reikia...tad laukiu kita kart..(nors sakiau be gimtadienio nebepirksiu nei vienos,tad lauksiu birželio..)aišku jai gausiu dovenų... rolleyes.gif
tiesa klaipėdietės jai užmatysite oncidium smulkiažiedį prašau pranešt,būna pavasaryj užveža į ermitaža... ax.gif
Atsakyti