Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

o aš bulbophyllum lobbii, sophronitis coccinea jaunikli ir pleone formosana mirksiukas.gif

Na kaip su vazoneliai?, nieko grazaus is plastikiniu nera, o kainas kaip sukele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 03 09, 18:30)
sveikos, giriuosi kovo 8-os ziedais  blush2.gif

bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2011 03 09, 20:20)
turėjau Tinos raibuolę galvoje- tokią siunčiau Nilai, ir  taviškis , Lerikyte, ir mano pumpurėlis - visi pinocchio biggrin.gif , nors ir skiriasi savo išvaizda 4u.gif

o dievai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

eliss, aha, tai va kas ją nukovė biggrin.gif aš ją bandžiau rezervuotis, bet kadangi nesisekė mūsų bendravimas su pardavėjais, tai likau be jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 09, 19:22)
o aš bulbophyllum lobbii, sophronitis coccinea jaunikli ir pleone formosana mirksiukas.gif

Oho kokios egzotikos.
Atsakyti
Lerikyte,
pinocchio = paph. glaucophyllum sukryžminta su paph. primulinum. ir gali būti geltonais , baltais ir rožiniais žiedais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 09 kovo 2011 - 19:28
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 09, 19:24)
eliss, aha, tai va kas ją nukovė  biggrin.gif

Ziuriu tikros kovos, tikri musiai vire lotuliukas.gif o, kad tik augtu, kad tik zydetu wub.gif mano giganteos ausys per langus, kad neislistu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 09, 19:00)

QUOTE(rrine @ 2011 03 09, 19:20)
turėjau Tinos raibuolę galvoje- tokią siunčiau Nilai, ir  taviškis , Lerikyte, ir mano pumpurėlis - visi pinocchio biggrin.gif , nors ir skiriasi savo išvaizda 4u.gif

Viešpatėliau, jeigu dar taip ir pražystu kaip pas Tiną, tai notworthy.gif biggrin.gif Niu jau labai dailus wub.gif

O aš pleione formosana, buvau užsisakiusi, bet vėliau atsisakiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 09 kovo 2011 - 19:32
nors tos žaliosios tai į labai daug ką panašos , tas maudiae tipas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 09, 18:57)
NYKUMA  doh.gif simet prekybcentriai nepasistenge kovo 8 proga. Nieko gero apart tulpiu.

man kazkokia manija uzejo, butinai reikia ka nors grazaus isigyti ar bent jau aki paganyti biggrin.gif jau ir taip turiu daugiau phal nei proto 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2011 03 09, 20:27)
Lerikyte,
pinocchio = paph. glaucophyllum sukryžminta su paph. primulinum.  ir gali būti geltonais , baltais ir rožiniais žiedais biggrin.gif

nu sakau umn.gif biggrin.gif
QUOTE(Tina* @ 2011 03 09, 20:30)
Ziuriu tikros kovos, tikri musiai vire  lotuliukas.gif o, kad tik augtu, kad tik zydetu  wub.gif mano giganteos ausys per langus, kad neislistu  lotuliukas.gif

žydės žydės niekur nesidės hihihi.gif a vat ką tu darysi, kai teks apsipręst ar pasilikt vieną gigantea ar dešimt įparstų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 09, 20:31)
nors tos žaliosios tai į labai daug ką panašos , tas maudiae tipas..  doh.gif

taip, bet Nilos atveju aš tikra....Tuo metu nevežė kitų spalvų, tik tokias mačiau, o kai pirkau, buvo su pavadinimu , tai viską ir persiunčiau.

Nila, būk rami, mylėk ir žydės, kaip pas Tiną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 09, 19:58)
tokios jau čia ir partizanės iš mūsų biggrin.gif aš pati tik neseniai susiderinau  doh.gif

o išsirinkau Paphiopedilum sukhakulii , Paphiopedilum dianthum, Cattleya
warneri  ir Renanthera monachica bigsmile.gif

bigsmile.gif vaje prisi googlinau... doh.gif net žandikaulis atvipo... wub.gif wub.gif bene milijoną laimėjot... ax.gif sekasi kai kam...aš sau tiek leist negalėčiau... ohmy.gif
Atsakyti