Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkinių čekiai, kvitai ir pan.

QUOTE(*Mokka* @ 2011 03 13, 17:24)
Ceki stengiuosi ne tik visada paimti bet ir akimis permetu-patikrinu akcijines prekes-nes visko buna,pasitaiko.Be to ne karta esam parsinese kazka sugedusio,pasenusio-be cekio nelabai ka irodysi kad pirkai mirksiukas.gif
-------
Drabuziu,batu cekius visad palaikau kelis men,paskui piniginej darau generaline tvarka doh.gif  lotuliukas.gif

Aš taip pat čekį visada stengiuosi gauti. Jeigu neduoda pardavėjas - paprašau ax.gif
-------
Piniginėje čekių stengiuosi nekaupti dėl keleto priežasčių: pirmiausia sunku joje ką nors greitai rasti, kai čekių daugiau nigu pinigų. Antra - piniginė skirta pinigams, o ne čekiams. Ir trečia, po to kai buvau pamentusi piniginę su visais dokumantais tai iš vis piniginėje laikau tik sąlyginai nedidelį kiekį grynųjų, dažniausiai lankomų parduotuvių nuolaidų korteles ir nepalieku joje svarbių dokumentų. Iš vis su savimi turiu tik vairuotojo teises, nes pasimokiau, kad viską nešiotis netikslinga schmoll.gif
QUOTE(aurums @ 2011 03 13, 21:53)
Visada paimu čekį, nes vedu "namų buhalteriją" smile.gif be to, kaip minėjo Moka, čekis yra ir prekės garantija.

Taip, ir aš dėl namų buhalterijos čekius imu. Žinoma, ne vien dėl to, bet tai viena iš priežasčių mirksiukas.gif Jeigu perku tokioje vietoje, kur čekio nėra galimybės gauti (turgus, urmas ar mugė) tai užsirašau telefone kiek kam išleidau.
QUOTE(pavasarinė @ 2011 03 17, 13:23)
Anksčiau vesdavau išlaidų žurnaliuką, bet dabar nebėra prasmės, nes išmokau kitaip paskaičiuoti ir nereikalingų produktų ar buitinių prekių į mano krepšelį nepatenka ax.gif

pavasarinė, gal galite pasidalinti savo patirtimi, ką išmokote daryti kitaip? 4u.gif Manau, mielai Jūsų istoriją paskaitytų ne vienas SM'o narys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 02 21, 13:19)
Vedu namų buhalteriją, tai čekius ir kvitus stengiuosi susirinkti. Peržiūriu irgi visada, nors klaidų retai juose pasitaiko, bet būna...

Ir aš pasiimu čekučius dėl namų buhalterijos, o mėnesio pabaigoje išmetu 4u.gif Buvo situacija, kai pardavėjas man priklausantį čekį išėmė iš kasos ir atplėšęs dalį man padavė, kur buvo įmuštos perkamos prekės kainos, o kitą dalį pasimetė pries savęs, kaip šiuklšlę. Man paklausus kas ten yra, sekė atsakymas, kad nieko gero tik ermitažo pinigai ir kilstelėję vėl numetė kaip šiuklįę prie savęs... Bet juk jie priklauso man ax.gif Teko persilenkti ir pasiimti. Kai grįžau namo ir apžiūrėjau, paaiškėjo, kad ten visai ne ermitažo pinigai o cancane perkama maxi pica su tuo čekiu kainuos tik 6,99 4u.gif Gal tai atsiiktinumas, bet vadinasi rekia savo kvitelius sekti, nes gali būti ir naudos bigsmile.gif
Atsakyti
Sykį atsimenu pirkau Expresse prie namų, ten tokios ruklos pardavėjos dirba, aš pirkau gal tik vieną prekę ir padaviau lygiai, be grąžos na ir čekio laukiu, juk viską susivedinėju. Tai ta taip nemandagiai grubiu balsu: "Ko Jūs laukiat???" Sakau, čekio blink.gif Negi nežino, kad privalo atiduoti, o tai ir kaupiasi ten pas jas šniūrais iš kasos aparato tie čekiai išlindę, tingi paduot doh.gif
Atsakyti
Visada pasiimu. Vien del to, kad netinkama vartojimui preke galima grazinti tik su cekiu.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 04 05, 16:40)
Visada pasiimu. Vien del to, kad netinkama vartojimui preke galima grazinti tik su cekiu.

As irgi tik del to drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 04 05, 19:26)
As irgi tik del to drinks_cheers.gif

visada paimu cekius, paziuriu kas kaip, jei koki rimtesni daikta perku, palikau ceki, kad prireikus, butu galima grazinti daikta
Atsakyti
Ir šitą, jei nesunku! Jokių atvirų klausimų, tik du klausimai. Labai ačiū visiems!

http://www.manoapkla...ausa/354747055/
Atsakyti
visad paimu, tik nevisad ji perskaitau. O tureciau, nes zinau, kad supermarketuose l.daznai buna klaidu. Mama mano visad tikrina, o as kazkaip ne.
Tada kam ji imu ? biggrin.gif
Atsakyti
Drabužių, avalynės čekius imu, kad netikus prekę būtų galima grąžinti. Maisto čekių paprastai neimu, nebent suma, kurią sumoku prie kasos pasirodo labai didelė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 03 31, 10:07)
Sykį atsimenu pirkau Expresse prie namų, ten tokios ruklos pardavėjos dirba, aš pirkau gal tik vieną prekę ir padaviau lygiai, be grąžos na ir čekio laukiu, juk viską susivedinėju. Tai ta taip nemandagiai grubiu balsu: "Ko Jūs laukiat???" Sakau, čekio blink.gif Negi nežino, kad privalo atiduoti, o tai ir kaupiasi ten pas jas šniūrais iš kasos aparato tie čekiai išlindę, tingi paduot doh.gif

drinks_cheers.gif dažnai mažesnių parduotuvių pardavėjos neatiduoda čekių rolleyes.gif aš visad imu,piniginė vos užsidaro nuo jų paskui,kol neišmetu biggrin.gif
Atsakyti
visada pasiimu. Vedam pajamas - išlaidas... Kartais jaučiu iš pardavėjų tokį žvilgsnį keistą, kuomet numeta tą čekį prie šūsnies kitų kur prie kasos pamesti, o aš jo paprašau smile.gif visgi konfliktų kažkaip nėra dėl to kilęsmile.gif tik kaip sakiau, vis nužiūri
Atsakyti
Visada cekius imu, jeigu neduoda , tai paprasau..labai pradejo nepatikti, kad didziuosiuose kavines tikluose padavejos neatnesa tikru cekiu..nepatinka, kad nemusa i kasa..tokiu atveju prasau cekio akis isputus biggrin.gif ..jeigu apsiperku turguje, ar kazkur isleidziu pinigus, kur cekio nera, stengiuosi uzsirasyti.
Imu, nes seku savo islaidas.
Atsakyti