Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkinių čekiai, kvitai ir pan.

as kiek imanydama stengiuosi pasiimti blush2.gif bet buna kad skubu ir nepasiimu blush2.gif bet nuo sio men pradejua vesti pajamas ir islaidas tai imu cekiukus iprasiu gal ax.gif
Atsakyti
Paprastai pasiimu - maža ką, gal pravers. Nors pasitaiko, kad čekis lieka gulėti lėkštutėje pas pardavėją lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada imu čekius, net ir perkant vieną prekę ir jei net lygiai atskaičiuoju pinigus. Ir vaikams liepiu paimti čekiuką, kai perka, bet va pardavėjos visai nepratusios vaikams juos duoti, tiesiog iš karto išmeta.
Blogiausia kai parduotuvėje (kiniškų prekių pardė yra tokia klp) visas prekes sukalkuliuoja ir įmuša tik bendros sumos čekį ir tai tik tuomet jei mato, kad lauki to čekio. Tik aš nuolat galvoju, kaip būtų, jei atneščiau kokią prekę atgal, kažin ką apkaltintų g.gif
Atsakyti
visada pasiimu ir dar parduotuveje pasitikrinu. ne viena 5liti is maximos esu gavusi uz klaidas.
ismetu tada, kai maisto produktus suvartojame, o didesniu daiktu - saugau gana ilgai
Atsakyti
ir as ceki paimu, nes bai jau daznai perkant kazkokius vaisius ar darzoves buna visai ne tokia kaina imusa, perziuriu visada ceki dar neisejus is pardes ar viskas gerai apskaiciuota. nes perkant maxej kokius obuolius kuriu rusiu gal 10, tai prisirinkus grazesniu ziurek ir imusta buna kaip brangiausi. namuos ismetu. o perkant kazkoki daikta tai ceki laikau kol garantija yra ar bent pora savaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
namų buhalterijos nevedu - nėra prasmės man kol kas, bet čekius visada pasiimu. dabar dar ir 1 cento visada palaukiu kartu su čekiu biggrin.gif anksčiau būdavo gėda laukti, bet dabar nusispjoviau - tai mano uždirbami pinigai, centas prie cento ir žiū jau litas. čekius dažniausiai išstudijuoju grįžusi namo arba mašinoj (jeigu ne pati vairuoju) ir įkišu į tašę. po kokio mėnesio darau tvarką tašėj, nes per šiukšles raktų neina rasti, o jeigu dedu į piniginę, tai tol kol jau nebeužsisega biggrin.gif
Atsakyti
Vedu namų buhalteriją, tai čekius ir kvitus stengiuosi susirinkti. Peržiūriu irgi visada, nors klaidų retai juose pasitaiko, bet būna...
Atsakyti
as beveik visada pasiimu cekius, o po to vyras juokiasi, kad pinigine tokia stora ir neuzsidaro del cekiu gausos, o ne del pinigu smile.gif
Atsakyti
Anksčiau neimdavau, bet gyveni žmogau ir mokaisi. Pastaruoju metu visada pasiimu ir stengiuosi pasitikrinti prie kasos. Dažnai būna imuštos ne tos kainos, kurios buvo nurodytos etiketėje prie lentynų. doh.gif
Atsakyti
Imu, deduosi į vieną vietą ir mėnesio gale darysiu diagramas- kur kam kiek išleidžiu.
Atsakyti
Jei perkuosi buitines prekias ir maista,pasiemu kad namie paziureti ir ismetu. O jei koki saldytuva ar pan.perku pasilieku del garantijos:)
Atsakyti
Visad pasiimu, ka be pirkciau..kad veliau draisiai galeciau pretenzijas pareikshti ir reikalauti kad pakeistu preke.
Perkant maista tai dazniausiai pasiziuriu tik i galutine suma ir kiek litu pvz Aciu kortelej prikaupta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti