Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

QUOTE(liepa_ @ 2011 11 07, 09:51)
na taip tiesa sakai smile.gif as uz susitikima  4u.gif

aš irgi už 4u.gif
Atsakyti
Super smile.gif musu jau trys.. wink.gif jei kas dar prisijungs, bus dar geriau wink.gif .. As siulau tiktis kokioj kavinukej wink.gif ir netemt gumos, o griebti jauti uz ragu drinks_cheers.gif . Man is tikro tinka tik po darbo (17 val), arba savaitgaliai. Vat jei jus galit, ir galim susibegt kokiam akropoly pvz carlio picerijoj smile.gif Na as tik siulau, o jus pridekit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maximanija @ 2011 11 07, 10:01)
Super smile.gif musu jau trys.. wink.gif jei kas dar prisijungs, bus dar geriau wink.gif .. As siulau tiktis kokioj kavinukej wink.gif ir netemt gumos, o griebti jauti uz ragu  drinks_cheers.gif . Man is tikro tinka tik po darbo (17 val), arba savaitgaliai. Vat jei jus galit, ir galim susibegt kokiam akropoly pvz carlio picerijoj smile.gif Na as tik siulau, o jus pridekit tongue.gif

na man irgi butu geriausia ant vakaro, nuo 17, 18 h panasiai.. smile.gif laukiam kas dar prisijungs smile.gif
Atsakyti
sveiki,as simona man 21 metai augin berniuka smile.gif ir labai noreciau susirasti driaugiu nes kaip klp gyvenu tik menesi.tai baigiu isproteti namie budama.gal atsiras norinciu pabendriauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siemaska @ 2011 11 08, 20:05)
sveiki,as simona man 21 metai augin berniuka smile.gif ir labai noreciau susirasti driaugiu nes kaip klp gyvenu tik menesi.tai baigiu isproteti namie budama.gal atsiras norinciu pabendriauti 4u.gif

mielai pabendrauciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
Labai džiaugiuosi tokį skyrelį užtikusi. Man irgi baasiai trūksta draugių verysad.gif Pakeičiau gyvenamąją vietą, šiuo metu esu apsistojusi Vilniuje. Senosios draugės užsiėmusios savo reikalais, o naujos pažintys ne taip lengvai mezgasi..Man 22 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Určius @ 2011 11 04, 04:58)
Labutis.. smile.gif  Taigi, Tu ne viena, kuriai sirdi spaudzia, o esi kitoje salyje.. As taip pat is ten pat.. Pakeiti, sali, darba.. Nebelieka ir draugu.. O taip kartais norisi puodeliui kavos, ar pasisnekuciuoti  4u.gif 
Gal yra dagiau mergaiciu, kurios uzsienio?  wub.gif

Kuriam rajone gyveni? As vakaru Londone... Planuoji grizt i Lietuva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 11 09, 09:43)
Kuriam rajone gyveni? As vakaru Londone... Planuoji grizt i Lietuva? smile.gif

As gyvenu dartforde,ten kur yra Bluewater centras smile.gif jau kaip ir ne londonas , bet iki londono centro man su traukiniu 35 minutes smile.gif Na greitu metu neplanuoju , tik atostogoms sausio menesiui. O Tu planuoji? Kiek ilgai cia esi? Kazkaip keista.. Isvaziuoji is tos lietuvos, o cia jau nebera nei daug draugu, nei tokiu veiklu smile.gif Daugiau- darbas-mokslas ir namai : smile.gif Beje kiek Tau metu? 4u.gif Man 21.

Papildyta:
QUOTE(greta7 @ 2011 11 06, 16:38)
gyvenu rytu londone, dagenhame, bet daznai bunu ir stratforde, nes dirbu ten smile.gif pomegiai, hobiai.. tikriausiai patys sunkiausi klausimai. nelengva pasakoti apie save ax.gif ne nezinau, megstu keliones, jei ne paciai keliauti, tai paskaityti kitu nuotykius keliaujant, niekada neatsisakau gero filmo ar serialo (dabar kaip tik pabaigiau ziureti how i met your mother biggrin.gif ), kartais megstu paeksperimentuoti ir pagaminti kazka naujo seimynai ar draugams (na cia tai budavo lietuvoje, nes dabar nebeturiu kam), karts nuo karto naktiniai klubai, kavines, barai ir aisku muzika tongue.gif

Smagu! Ir man patinka daug dalyku, iskaitant ir kuriuos isvardinai, bet va problema , kad kartais nera su kuo, o vienai liudna.. blush2.gif

Taigi mes jau trys mergaites is Londono!!! 4u.gif Gal reiketu koki susitikima suorganizuoti? Ar dar ka.. smile.gif Gal kokiu pasiulymu turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Určius @ 2011 11 09, 20:22)
As gyvenu dartforde,ten kur yra Bluewater centras smile.gif  jau kaip ir ne londonas , bet iki londono centro man su traukiniu 35 minutes smile.gif  Na greitu metu neplanuoju , tik atostogoms sausio menesiui. O Tu planuoji? Kiek ilgai cia esi?  Kazkaip keista.. Isvaziuoji is tos lietuvos, o cia jau nebera nei daug draugu, nei tokiu veiklu smile.gif Daugiau- darbas-mokslas ir namai : smile.gif  Beje kiek Tau metu?  4u.gif  Man 21.

Papildyta:
Smagu! Ir man patinka daug dalyku, iskaitant ir kuriuos isvardinai, bet va problema , kad kartais nera su kuo, o vienai liudna.. blush2.gif 
Taigi mes jau trys mergaites is Londono!!!  4u.gif  Gal reiketu koki susitikima suorganizuoti? Ar dar ka.. smile.gif Gal kokiu pasiulymu turit?  ax.gif

butu smagu suorganizuoti susitikima! tik beda ta, kad as dirbu pagal slenkanti grafika ir man iseigines kiekviena savaite skirtingai ispuola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siemaska @ 2011 11 08, 20:05)

QUOTE(freaure @ 2011 11 08, 20:24)
mielai pabendrauciau blush2.gif

Pabendraukime mirksiukas.gif ir as is klaipedos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės 4u.gif

Taip jau išėjo, kad ir aš atklydau čia draugių paieškai ax.gif
AR YRA KAUNIEČIŲ? smile.gif
Auginu dukrytę (tuoj auginsim jau ir du vaikiukus nestuke.gif ) ir jaučiu, kad jau per ilgai užsisėdėjau namie. Norėtųsi kažkur išlįsti, bet žiūriu, kad jau ir nebėr su kuo... blush2.gif
Gal atsirastų panašios situacijos moterėlių? Man 27, dukrytei beveik 2. Būtų šaunu, ir šeimomis pabendrauti, kad ir vaikiukai rastų bendrą kalbą, ir vyrai biggrin.gif
Labai laukiu tiek asmeninių žinunučių, tiek elektrononių laiškų paštu paprastamergiote@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greta7 @ 2011 11 09, 22:30)
butu smagu suorganizuoti susitikima! tik beda ta, kad as dirbu pagal slenkanti grafika ir man iseigines kiekviena savaite skirtingai ispuola  verysad.gif

Mano irgi slenkantis grafikas smile.gif Bet gal butu kanors imanoma suderinti smile.gif
Atsakyti