Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

Ieškau ir aš draugės/-ių Vilniuje 4u.gif man 25m., vaikučių neturiu. Jei būtų norinčių pabendrauti, susipažinti, labai laukčiau a/ž smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif

visai netikėtai perskaičiau forume, jog yra tokia temelė 4u.gif kaip smagu, kad išnaudojamos tokios galimybės. nuoširdžiai tikiu, kad tokiu būdu užmezgus draugystę galima rasti tikrų sielos draugų, kurių taip norisi smile.gif aš esu iš Marijampolės, bet manau nėra didelio skirtumo šiais laikais, kurioj vietoj gyvenam, nes jei tik draugystė verta, dėl jos galima ir ne vieną dešimtį kilometrų važiuoti smile.gif kad būtų lengviau apsispręsti, rašyti man ar ne, trumpai save apibūdinsiu smile.gif esu iš tų žmonių, kurie mėgsta visur ieškoti prasmių, kalbėti man patinka nebūtinai apie tuos dalykus, apie kuriuos galėčiau kalbėti su bet kuo. mėgstu kalbėti gilesnius dalykus, tokius pvz. kaip būti laimingam, kas yra prasmė, kodėl yra taip, o ne kitaip ir t.t. netgi ir pasiginčyti draugiškai tikrai mėgstu smile.gif man yra 21m. tuojau bus 22 smile.gif laukiu nesulaukiu bendraminčių ssiigguuttee@gmail.com smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

esu is Kauno, man 27m, auginu 2 metuku dukryte...taip jau isejo, kad gyvenime teko daznai kraustytis ir tokiu tikru draugiu neliko....o taip noretusi tokia tureti. Gal kuri susidomes ir brukstels laiskeli simpatuke@hotmail.com arba skypu simpatuuke wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatuuke: 18 lapkričio 2011 - 15:36
QUOTE(kristij @ 2011 10 31, 21:56)
O vyresne? biggrin.gif Na taip, sunkoka siais laikais tu tom draugem. Senosios isvazinejo po uzsienius, nauju susirast sunkiau... Butu visai smagu, kad ir siaulieciu daugiau atsirastu... O tai pavydu darosi paklausius vilnieciu ar kaunieciu.... biggrin.gif Juokauju zinoma... biggrin.gif

Gali būti ir vyresnė! Man amžius nėra svarbu. Kristi, šiaulietė esi? Tikrai būtų smagu, jei daugiau iš Šiaulių atsirastų smile.gif Mano draugės arba į užsienį arba į Vilnių išsilakstė, liūdnoka darosi..
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 11 21, 21:14)
Gali būti ir vyresnė! Man amžius nėra svarbu. Kristi, šiaulietė esi? Tikrai būtų smagu, jei daugiau iš Šiaulių atsirastų smile.gif Mano draugės arba į užsienį arba į Vilnių išsilakstė, liūdnoka darosi..

Taip Jasje as is Siauliu... biggrin.gif Ir atvira pasiulymams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2011 11 22, 14:00)
Taip Jasje as is Siauliu... biggrin.gif Ir atvira pasiulymams biggrin.gif

Labai malonu smile.gif Net nežinau, ką siūlyt, kai nežinau žmogaus pomėgių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 11 23, 14:49)
Labai malonu smile.gif Net nežinau, ką siūlyt, kai nežinau žmogaus pomėgių biggrin.gif

Oi, as pasirasanti beveik viskam... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2011 11 23, 19:20)
Oi, as pasirasanti beveik viskam... lotuliukas.gif

Kad taip daugiau tokių žmonių būtų biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau susirasti bendraminčių/draugių/draugų, su kuriais būtų lengva bendrauti, kalbėtis. Esu iš Elektrėnų
Va kalbėtis telefonu pavyzdžiui man sunku, na, atsiranda kažkokia baimė, fobija, nes nesugalvoju, ką sakyti, kalbėti, balsas pradeda drebėti. Nors bijau, bet ir telefonu bendrauti norėčiau išmokti, įgusti.
Mano pomėgiai, veikla: mėgstu skaityti knygas, klausytis muzikos - kartais lietuviškos, rusiškos, latino, dar mėgstu padainuoti kartu su atlikėju tą dainą, kur klausausi ir man patinka, ir pašokti mėgstu (tik mano šokiai tokie savamoksliai-kaip moku, taip šoku), būrelio jokio nesu lankius.Mėgstu pakalbėti, taip pat galiu išklausyti. Esu Svarstyklė (tai viską apsvarstanti) pagal ženklą ir būdą tuo pačiu. Draugai/bendraminčiai gali būti ir vyresni, svarbu, klad būtų jautrios sielos, na, ir kad rastume bendrą kalbą.

Kas norės pabendrauti, galit rašyti man į skype su prisistatymais. monnna1
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti