Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 10

Mishkinuke, kam taip "toli" planuoti? Juk ne kelių dienų išvyka ir ne į kitą miestą 4u.gif Siūlau ateinantį šeštadienį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nekieno: 02 gegužės 2011 - 18:21
Labas, siulau ryt susitikti vilnietem. Mes vel su viena panele bandom susitikti po darbo. Tai mielai kvieciu prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 05 01, 12:47)
as irgi is ten pat. ar mane priimsit? smile.gif

Esi jau skype?
Atsakyti
gal vilnietes noretu skype pabendrauti? kolkas susitikimams laiko nelabai turiu.. 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš jeigu galima biggrin.gif esu iš Vilniaus būtų malonu susirasti naujų draugių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 05 03, 20:11)
Labas, siulau ryt susitikti vilnietem. Mes vel su viena panele bandom susitikti po darbo. Tai mielai kvieciu prisijungti.

tai bent aktyvumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 05 05, 10:07)
tai bent aktyvumas  blink.gif

as tia su mielu noru prisijungciau, bet i AZ tau rasiau, kad niekaip, nes dirbau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 05 05, 10:18)
as tia su mielu noru prisijungciau, bet i AZ tau rasiau, kad niekaip, nes dirbau  verysad.gif

neivyko susitikimas. planuojam kita antrad arba treciad. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu 27 m. iš Klaipėdos. Apsidairiau truputį kaip čia gyvenat, tad jungiuosi ir aš. Kaip jums sekasi susitikimai? Nemažai vilniečių ir kauniečių, šaunu, o klaipėdietės kur pradingo? rolleyes.gif
Atsakyti
as vis siulau susitikti, visi tingi...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 05 09, 13:29)
as vis siulau susitikti, visi tingi...

aš už bet reikėtų planuoti, nes darbas nenuspėjamas doh.gif
Atsakyti
Ieskau draugu Londone, ar UK, labai noreciau po metu ten isvykti gyventi, tad butu saunu tureti artima biciuli 4u.gif
Atsakyti