Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 16, 23:49)
Man tigi išvis turbūt blogiausios priemones kokias esu bandžius, įskaitant ir maximines. Na sulyginčiau su Syoss, kris bent jau pirmą plovimą patiko, o paskui pradėjo rastis pleiskanų. John Frieda nebandžiau bet norėčiau išbandyt rudaplaukių liniją, bet va galvoju, kad pleiskanų atsiras. Aišku nepabandęs nesužinosi.

Bandziau Frieda , rudiems, tai isplove gerai, bet... pleiskanos atsirado antrakart isplovus.Na kaip pavydziu toms, kurios tu problemu neturi, plauna galva su bet kuo, plukai nesisiausia, kaip mano uosvienei, pleiskanos labai retai nuo kokiu sampunu atsiranda, tikrai pavydziu lotuliukas.gif

Vienintelis sampunas , kuris visu tu problemu nekele, buvo Hempz, bet kazko jo nebegamina verysad.gif
Dabar gavau nauja, is Follicos, Gloss sampuna, pirmakart issiploviau, tai visi klausinejo ar kirpykloje nebuvau , sake, kad labai graziai plaukai krenta, taigi ziuresim, gal bus TAS sampunas
Atsakyti
Mano naujausias atradimas - L'occitane 5 aliejų raminamasis šampūnas. Po plovimo plaukai labai blizga, lengvai šukuojasi.
Atsakyti
Sveikos, prisiskaičiau daug forume apie šampūnus, ne per seniausiai nusipirkau Klorane šampūną ir kondicionierių su mangais ir tikrai nenusivyliau.... thumbup.gif Plaukai mano ilgi iki krūtinės, banguojasi, veliasi smarkiai...tai po savaitės laiko naudojimo neatpažįstamai pasikeitė plaukai, nebesivelia, tapo minkšti, purūs, gražiai krentantys. smile.gif Beja kondicionierių naudoju ne kiekvieną dieną, o rezultatai akivaizdūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 12 04, 17:50)
Mano naujausias atradimas - L'occitane 5 aliejų raminamasis šampūnas. Po plovimo plaukai labai blizga, lengvai šukuojasi.

o kiek jis kainuoja ir kokiems plauku tipams tinka?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 08 gruodžio 2011 - 10:18
Gal bandete ESTEL ir Hayashi sampunus?

http://elevita.lt/in...w...d=2&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 08 gruodžio 2011 - 10:26
QUOTE(jauniute @ 2011 12 08, 10:18)
o kiek jis kainuoja ir kokiems plauku tipams tinka?smile.gif

Čia daugiau info apie šampūną. Rašo, kad jautriai galvos odai, manoji nėra labai jautri, labiau linkusi riebaluotis. Bent jau man šis šampūnas ir tos pačios (aromachologie) serijos stiprinamasis kondicionierius - tobulas derinys smile.gif
Atsakyti
Šampūnas neblogas. Reikės pamėginti ir kondicionierių, gal bus geresnis rezultatas smile.gif smile.gif
Atsakyti
http://www.themaneso...am-and-cond.jpg Norėčiau atsiliepimų iš tų, kurios bandė šiuos Giovanni šampūnus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackSwan: 16 gruodžio 2011 - 12:21
QUOTE(nolli @ 2011 11 27, 22:53)
Bandziau Frieda , rudiems, tai isplove gerai, bet... pleiskanos atsirado antrakart isplovus.Na kaip pavydziu toms, kurios tu problemu neturi, plauna galva su bet kuo, plukai nesisiausia, kaip mano uosvienei, pleiskanos labai retai nuo kokiu sampunu atsiranda, tikrai pavydziu  lotuliukas.gif 

Vienintelis sampunas , kuris visu tu problemu nekele, buvo Hempz, bet kazko jo nebegamina  verysad.gif 
Dabar gavau nauja, is Follicos, Gloss sampuna, pirmakart issiploviau, tai visi klausinejo ar kirpykloje nebuvau , sake, kad labai graziai plaukai krenta, taigi ziuresim, gal bus TAS sampunas

Bandziau Frida sviesiems plaukams tai nieko gero smile.gif dabar naudojau toki sampuna su argain oil, idomus, plaukai iskart jausiasi kad tvirtesni ir storesni.
Papildyta:
Ai ir dar - patys geriausi sampunai man (ir geras kainos kokybes santykis) tai Matrix arba Loreal professional.
Atsakyti
QUOTE(geriawsia @ 2011 12 17, 16:13)
Ai ir dar  - patys geriausi sampunai man (ir geras kainos kokybes santykis) tai Matrix arba Loreal professional.

Kurie buten is Loreal professional patinka ir kokie jusu plaukai?
Atsakyti
Nelabai turiu laiko skaityt visa tema, ilga laika naudojau faith in nature sampunus, bet pabodo, noriu kazko naujo..Mastau apie milkshake su argano aliejumi..Gal kas bande ir gali pakomentuot? 4u.gif ax.gif Ar geriau argano alieju pirkt atskirai? g.gif
Atsakyti
Visą laiką kovojau su besipučiančiais, besiveliančiais, sausais plaukais, man atradimas buvo Jericho šampūnas ir balzamas, sutvarkė plaukus ideliai, slidūs, gražūs tapo. Bet plaukai priprato ir nebėra efekto, bet kas nebandėt būtinai pabandykit, dabar Droge mačiau kaip tik akcija tam šampūnui.
Ilgai ieškojau jam pakaitalo, ir netikėtai radau, visai nebrangų Body Basic su baltosios arbatos ekstraktu, efektas toks kaip po Jericho smile.gif, ir gal trigubai pigesnis tongue.gif
Atsakyti