Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(Liniukai @ 2011 04 27, 17:41)
Na aš tai jau ne kartą dariausi makiažą pas Liną iš S+ ir esu tikrai labai patenkinta. Vasarą teko dalyvauti vestuvėse o karštis buvo nerealus +30 virš, o makiažas atlaikė kuo puikiausiai, niekas nenuvarvėjo nuo karščio smile.gif antrą dieną taip pat atrodė liuks, nieko nereikėjo tvarkytis  smile.gif  Taip kad tikrai ją rekomenduoju  4u.gif

Toks klausimas iskilo,nesiprauset? smile.gif
Atsakyti
Tiesą sakant ne biggrin.gif Na miegoti teko nepilnai dvi valandas, gal ir tai turėjo įtakos. Bet ryte tik pažiūrėjau į veidrodį, truputį pasivaliau tušą ir psio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2011 04 27, 13:52)
Makiaza puikiai ir nebrangiai pries 2metus uz vestuvini mokejau 60lt daro s+ grimuotoja Lina,atvaziuoja i namus.

Kazkaip nesinori man kviestis i namus, nes plaukus tvarkysiuos Auroroj, na tiklsiau tiesiog kirpsiu biggrin.gif Tai galvoju gal ir padazytu... Realiai man reikia dieninio naturalaus makiazo, tik kad viskas butu uzmaskuota. O ir kazin ar ji tures vietos man geguzes viduriui g.gif skaiciau, kad uzsiemusi ji
Atsakyti
Nagucius tvarkausi Bonasforcoje pas Regina, labai graziai dirba ir siaip labai maloni zodziu super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedresg @ 2011 05 02, 14:32)
Nagucius tvarkausi Bonasforcoje pas Regina, labai graziai dirba ir siaip labai maloni zodziu super  wub.gif

Tikiu,kad ten gerai,bet kainos tokios pat kaip cia kur siuo metu gyvenu,tik aisku kokybe geresne..
Atsakyti
o kur graziai piesia ant naguciu ir nebrangiai? smile.gif
Atsakyti
Kam aktualu su situo kuponu veido valymas BonaSforsoj tik 40 Lt, galvoju isbandyti, gal kas atsiliepimu turit apie ten dirbancia kosmetologe 4u.gif
http://www.groziodovanos.lt/?city=4
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2011 05 02, 21:22)
o kur graziai piesia ant naguciu ir nebrangiai? smile.gif

Graziai piesia Kristina is Grozio salos 4u.gif

QUOTE(nature @ 2011 05 02, 21:59)
Kam aktualu su situo kuponu veido valymas BonaSforsoj tik 40 Lt, galvoju isbandyti, gal kas atsiliepimu turit apie ten dirbancia kosmetologe 4u.gif
http://www.groziodovanos.lt/?city=4

Man tai klausimas iskilo, kiek be akcijos is tikro kainuoja tas valymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 05 03, 11:20)
Graziai piesia Kristina is Grozio salos  4u.gif
Man tai klausimas iskilo, kiek be akcijos is tikro kainuoja tas valymas  g.gif

kaip tavo nagailaikosi?

aš Aido gatvėj prieš maxima tam salone 45lt sumoku ax.gif visokios kaukės,valymas ir vėl kaukės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 05 03, 14:08)
kaip tavo nagailaikosi?

aš Aido gatvėj prieš maxima tam salone 45lt sumoku  ax.gif visokios kaukės,valymas ir vėl kaukės  ax.gif

Nebenuejau su geliu nusilakuoti nagu... blush2.gif Ir turbut daugiau aplamai neisiu, nes gaila nagu, kai paskui grando geli nuimant schmoll.gif

Va va, ka as ir sakau apie tas akcijas atrakcijas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 05 04, 10:12)
Nebenuejau su geliu nusilakuoti nagu...  blush2.gif  Ir turbut daugiau aplamai neisiu, nes gaila nagu, kai paskui grando geli nuimant  schmoll.gif

Grando? blink.gif Pati pries kokias dvi savaites nusivaliau gelini laka, ir jokio grandymo nebuvo, nagai stiprus kaip ir pries tai buve, jokios zalos. Tas gelis vos ne pats atsoko ir nieko grandyti nereikejo. O su siuo laku prabuvau beveik 3 savaites jei neklystu.. Paskutinemis dienomis jau baisokai atrode nuauge nagau doh.gif bet ka jau padarysi..
Atsakyti
Kiek žinau, turėtų nutirpdyti specialiu skysčių tokį laką.
Atsakyti