QUOTE(rrr? @ 2011 03 10, 21:45)
Aciu, Renata_Bo! Jau galvojau likau "nurasyta" su savo klausimu. Bet kuo jis pranasesnis uz kitus su istraukiamom zarnom. Tarkim, kad ir tokiu

Ar jo aukstis ir ta "spiruokle" aplinkui kazkuo naudingi. Man jis siek tiek pramonini primena: kavinese ar pan. istaigose.
kas del krano aukščio, tai vat visai neseniai teko man svečiuose matyt virtuvėje žemą kraną be tos žarnos, man nepatogu buvo ir pati šeimininkė kažkaip nesusižavėjus žemu kranu, aš virtuvėje už aukštus kranus, buvo atsileipimų, kad taškosi tipo aukšti kranai, na man nesitaško nebent labai stipriai vandenį atsuku iki pat galo, o jei ne tai niekas nesitaško, jei man reiktų rinktis tarp aukšto ar žemo krano rinkčiausi aukštą.
o del tų žarnų nesu turėjus tokio krano, bet ir mano akis buvo užkliuvus už šio, bet paskui prisiminiau kaip Senukuose, aišku čia gal ne kriterijus, kažkuriais metais buvo prisivežę jie tų žarninių kranų ir matyt nuo pirkėjų tampymų, o gal ir nelabai kokybiški buvo tos žarnos jau nenoriai lysdavo atgal į kraną, tai aš pirkau aukštą kraną, bet be žarnos