QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 08, 21:52)
Pas osteopatus netikrinot del gimdymo traumu?
Reakciju i skiepus gali ir nebuti. Pas mus kai buvo, tai dabar yra minciu atsaukti (panaikinti) tas reakcijas su homeopatinem antivakcinom.
Nea, netikrinom, nes tos traumos ir nebuvo

Pagal Apgar gavom 10 is 10-ies.
O kaip suzinot ar yra kazkoks poveikis del skiepu ar ne? Kur kreiptis? Kas gali man tai atsakyt ? Nes esu labai dideliame apsvarstyme ka daryt su savo mazuoju vaiku

O gydytojai tik sako, jog mamos sirdis pasakys kaip geriausiai pasielgt

Seip, jei del genetikos mano vaikas toks, tai mano tetis truputeli keistokas

Labai daug autizmo bruozu turi

Jei butu kazkas jam vaikystej nustatineja, tai as vos ne 100% garantuoju, kad koki AS jam tikrai butu pripiese

Bet is kitos puses, tai dauguma zmoniu turi autizmo bruozu.
QUOTE(cezi @ 2011 03 08, 22:04)
jei tave tai paguos, tai mano krikštasūnis ginė 900 gr . dabar jam 13 metų, sveikas ir dzykas vaikis, tik liesokas kiek, net atsispaudimus varo juodai.taip, kad viskas bus gerai

isivaizduoju, kaip baisu tau buvo, pamenu aš dar tuos laikus. ... pamenu, kad kai paleido juos iš ligoninės, važiavau parsivežt, ir fotkinomės, tai jo mama gal po kokių 5 metų pastebėjo, kad aš ant rankų jos vaiką laikau
Labai ramina man sirdi tokios istorijos
QUOTE(veiducka @ 2011 03 08, 22:38)
atejau pasigirti, baigesi mano vaikui isterijos ir neklausymas. jau pora savaiciu kaip einam ir i parduotuve ir pasivaiksciot normaliai. ir protingas pasidare
Maniskis tai be jokiu isteriju ir pasivaiksciot, ir i lauka, ir i parduotuves eina, ir rengiasi (tik ne pats)....vieninteliai jo isterijos priepoliai buna po pietu miego (bet ne visada) ir tada kai nori mums kazka parodyt, pasakyt, o mes nesuprantam ko jis nori

Nes is mukimo sunku nuspet vaiko norus, jei rankute (pirstuku nerodo) neparodo ko jis nori

Pasakyt nieko nepasako, nors savo kalba tai labai daug kalba.
O del protingumo, tai net nesuprantu....as jam kalbu kalbu, o man atrodo, kad jis net nesupranta ka as jam sakau

Nebent apie lauka kalba eina, tada vedasi prie duru mane ir prasosi atidaryt. Bet kur jo batukai, tai nei parodo, nei atnesa
Nupirkau zuvu tauku Eye Q...cia temose labai daug apkalbeta buvo apie juos...gal paprotinges (reklamos auka

) . Visa laika tai paprastus Moller's gerem.
Ir dar. Mamukai, turiu klausimuka...
Ar padejo jusu vaikams darzelis? Maniskis neina, nes bijau, kad mazajam kokiu ligu neparnestu, bet jau svarstau galimybe, kad bent pusei dienos vestume...kad su vaikais pabendrautu

Tik va nezinau ar tai butu protinga, kai pas mus neseniai brolis atsirado

Raidos regresas labai pasijaute po brolio atsiradimo...ir ar nesuprastes viskas, jei vaika isvysim i darzeli
..." Sielvartas yra tikras. Bet nesiliauti sielvartauti - tai tragedija, baisesnė ir už tai, kad jūsų vaikas autistas"...