Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 6

QUOTE(maliukas @ 2011 03 08, 14:28)
Daug vaikų perserga, bet jie nebūna geltoni visą mėnesį, ar daugiau. Kaip maniškis buvo. Ir man atrodo čia galėtų būti priežastis.

Nu gal....kas cia dabar zino unsure.gif Tik tada is kur maniskiui, jei jis nei geltu neturejo, nei jokiu reakciju i skiepus, nei kazkokiom ligom nesirgo, isskyrus sloga ir ta pacia nuo dantu unsure.gif Ir gime normalus, isnesiotas....ir nestumas buvo lengvas. Zodziu neturiu prie ko prikibt, o rezultatai va kokie verysad.gif Nors galva i siena dauzyk verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 08 kovo 2011 - 14:44
Kriiste, gal galėtum apsilankyti inhaliacijų temoje ir atsakyti į klausimą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 03 08, 18:10)
Kriiste, gal galėtum apsilankyti inhaliacijų temoje ir atsakyti į klausimą?  blush2.gif

jau mirksiukas.gif - maciau ten daug atsakymu - tai ir nebesikisau - jei kada dominins ir mano nuomone - gali ir i AZ rasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2011 03 08, 15:28)
Daug vaikų perserga, bet jie nebūna geltoni visą mėnesį, ar daugiau. Kaip maniškis buvo. Ir man atrodo čia galėtų būti priežastis.

Galit pasitikrinti ir pratestuoti del visko del Hepatito B ir Tuberkulinum bovinum (TBC) pas homeopatus. Nes siuos 2 skiepus daro 3 ir 1 diena po gimimo.
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2011 03 08, 09:05)
Labas rytas,

Bendram visuomenes svietimui, tai normalus straipsnis. Man tai nieko jame naujo.
Kai suzinojau, kad sunui itariamas autizmas, tai puoliau ieskoti informacijos. Kadangi dirbu bibliotekoje, tai perskaiciau viska kas imanoma. Daugiausia informacijos dave knyga "Tas keistas nutikimas suniui nakty".

dar turi ją?
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 03 08, 15:41)
Nu gal....kas cia dabar zino  unsure.gif Tik tada is kur maniskiui, jei jis nei geltu neturejo, nei jokiu reakciju i skiepus, nei kazkokiom ligom nesirgo, isskyrus sloga ir ta pacia nuo dantu  unsure.gif Ir gime normalus, isnesiotas....ir nestumas buvo lengvas. Zodziu neturiu prie ko prikibt, o rezultatai va kokie  verysad.gif Nors galva i siena dauzyk  verysad.gif

Pas osteopatus netikrinot del gimdymo traumu?
Reakciju i skiepus gali ir nebuti. Pas mus kai buvo, tai dabar yra minciu atsaukti (panaikinti) tas reakcijas su homeopatinem antivakcinom.
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 03 08, 14:15)
Taip, naujagimiukai  biggrin.gif Terminas buvo gimt kovo 1-aja....o va dabar jau net 3-ju menesiu esam. Stebukliukas musu antrasis vaikutis  wub.gif Kolkas esam sveiki, augam gerai...ko daugiau mamai ir bereikia. Kad tik paskui viskas tvarkoj butu  unsure.gif nes kai pirmagymis su tokiom bedom, tai.... verysad.gif
Papildyta:

Oje  verysad.gif Irgi liudna patirtis  verysad.gif
Maniskis tai kruopiukas...ant delno telpantis inkubatoriuj gulejo...gime 1350g. svorio. Ir tie visi aparatai prijungti prie tokio mazylio labai baisiai atrodo  verysad.gif Visas subadytas...kateteriu prijungineta....uj uj  unsure.gif Niekam nelinkeciau net uzklyst i tokiu leliuku palatas  unsure.gif

jei tave tai paguos, tai mano krikštasūnis ginė 900 gr smile.gif dabar jam 13 metų, sveikas ir dzykas vaikis, tik liesokas kiek, net atsispaudimus varo juodai smile.gif)) taip, kad viskas bus gerai thumbup.gif isivaizduoju, kaip baisu tau buvo, pamenu aš dar tuos laikus. ... pamenu, kad kai paleido juos iš ligoninės, važiavau parsivežt, ir fotkinomės, tai jo mama gal po kokių 5 metų pastebėjo, kad aš ant rankų jos vaiką laikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Su kovo 8-tąja!
Atsakyti
atejau pasigirti, baigesi mano vaikui isterijos ir neklausymas. jau pora savaiciu kaip einam ir i parduotuve ir pasivaiksciot normaliai. ir protingas pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 03 08, 22:51)
dar turi ją?

Labas rytas,

Buvau darbe pasiemusi.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 03 08, 22:51)
dar turi ją?

Aš ir nei knygynuose, nei bibliotekoje tosknygos nerandu, o taip noriu perskaityti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 03 08, 22:38)
atejau pasigirti, baigesi mano vaikui isterijos ir neklausymas. jau pora savaiciu kaip einam ir i parduotuve ir pasivaiksciot normaliai. ir protingas pasidare  smile.gif

Džiugu, kad baigėsi neklausymas. 4u.gif

O maniškiui kaip tik prasidėjo isterijos ir neklausymai verysad.gif , nes vakar po dviejų savaičių ligos vėl pradėjo eiti į darželį. Ryte nenori eiti į darželį. Kai kas nors iš namiškių ateina pasiimti, tai pradeda verkti, nenori rengtis, priešinasi, klykia, ir vietoj 20 minučių namo eina visą valandą.
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 03 09, 11:12)
Džiugu, kad baigėsi neklausymas. 4u.gif

O maniškiui kaip tik prasidėjo isterijos ir neklausymai verysad.gif , nes vakar po dviejų savaičių ligos vėl pradėjo eiti į darželį. Ryte nenori eiti į darželį. Kai kas nors iš namiškių ateina pasiimti, tai pradeda verkti, nenori rengtis, priešinasi, klykia, ir vietoj 20 minučių namo eina visą valandą.

pas mus irgi lygiai tas pats paskutine savaite,nesuprantu kas nutiko,ryte vos ne vos neste jei nunesu tai dar puse bedos,laime kad darzelis netoli,ir tai bliove siandien..o vakare kai ateinu pasiimti atbega laimingas,pradedam rengtis ir prasideda verksmai,rekimai..mum 10min kelio iki darzelio,einam puse valandos nes arba klykia,arba kas zingsni sustoja ir laukia kol paskaiciuosiu kad viiieeeeeenas zingsnis..tada zengia,ji ir vel turiu sakyt.. doh.gif vakar neiskentusi tempte parsitempiau uz rankos,einant greitai nebuvo kada nei oziuotis per daug..nebesuprantu,niekada nebuvo bedu su ejimu kazkur,o dabar doh.gif verysad.gif
Atsakyti