Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

QUOTE(slyva @ 2011 05 25, 17:08)
pirmenybe alergiskiems tik pagal eile, o jei priima 15 alergisku, kaip galima tiketis kad visus priims jei ju kokie 50 ar dar daugiau?
mes irgi laukiam eilej sitame darzelyje. taip, eile bendra, ir alergiski ir nealergiski vienoj eilej... nematau cia nieko labai baisaus, tik sunku alergiskiems prognozuoti ka nors, kai nesimato kiek pries tai alergisku prirasyta...

o kodel ju nesimato jei raso i eile visus , vis vien kazkokia apskaita kiek tu vaiku laukianciu turi buti g.gif
ryt vaziuoju pati dokumentus vesiu, nors esam uzsirase ir kitame paprastam darzelyje, tai net nz kaip cia geriau daryti doh.gif
Atsakyti
O man pasake administratore, kad eileje pirma yra tie kam priklauso pagal gyvenama vieta, o alergiskus automatiskai meta i eiles gala ir po to juos kazkaip atskitai ziuri. tai jau nebesuprantu visai sad.gif
Atsakyti
mes 25-ti, nepapuolam... mums aiskino kad yra dvi eiles... ir nealergisku priima 12 tik...
Atsakyti
tai as jau visai nieko nesuprantu, tam darzely kiek supratau sava tvarka ir kiekvienam aiskina vis skirtingai.tai jei 25 nr nepapuola kaip suprantu pagal gyvenama vieta?tai kokia tikimybe tiketis kitais metais?ar vel is naujo reiks rasyt prasyma?nes man direktore buvo istraukus papke 2008m vaiku ir pasake kad tik 3 priims.be to sake kad pastoviai turim rodyt jos zodziais aktyvuma.tai kada is vis galima tiketis pakliut i darzeli?turbut ant 6 metu
Atsakyti
paskaičiau ir nusiraminau,kad ne vien mus ji į kažkokį mistinį darželį naujininkuose siunčia doh.gif savivaldybėj tai iš karto pasakė,kad ne pagal gyvenamąją vietą papult į darželį šansų nėra schmoll.gif o man aiškino, kad 2009 gimimo priima 15 vaikų, o kas kitais metais su jais bus jau visai nesupratau,kad ir kaip bandžiau klaust ax.gif

O,gal kas žinot,kokia yra tvarka,jei sakykim iš tų 15 ar 12 iš kurių bus sudaryta grupė rudenį keli neateis, tai ar tada galioja dabartinė eilė ir "likęs už brūkšnio"bus kviečiamas lankyti darželį? kažkaip galvoju,juk iki rudens dar gali kas nors pasikeist, be to ir iš pradėjusių lankyt ne visi toliau lanko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 01 birželio 2011 - 11:01
QUOTE(DI @ 2011 05 31, 18:35)
mes 25-ti, nepapuolam... mums aiskino kad yra dvi eiles... ir nealergisku priima 12 tik...

Man ka tik sake kad 15, bet siaip kiekviena karta man viska skirtingai aiskina ten, tai uau nebesuksiu galvos ir lauksiu galutiniu sarasu
Atsakyti
Gal kas žino, kada bus tie sebulingi sąrašai ir kur jų ieškot? Eiti į darželio raštinę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2011 06 01, 20:52)
Gal kas žino, kada bus tie sebulingi sąrašai ir kur jų ieškot? Eiti į darželio raštinę?  g.gif

man sakė,kad su visais,kurie pateko, buvo susisiekta asmeniškai telefonu, taip kad turiu įtarimą, kad saraše jūsų nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 06 01, 22:21)
man sakė,kad su visais,kurie pateko, buvo susisiekta asmeniškai telefonu, taip kad turiu įtarimą, kad saraše jūsų nėra ax.gif

Nu va, gražiausia... Bet jaučiu, reikia dar bandyt kažką aiškintis. Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
siaip tai kiek zinau sarasai turi buti pakabinti ir prie darzelio i birzelio gala.tai jei jau gupes sudarytos tai jei paskambinsiu i savivaldybe koki man eiles nr pasakys?nauja?
Atsakyti
Mes esim į Aitvarą thumbup.gif Valiooo 4u.gif Dabar reikia aiškintis toliau apie visas darželių tvarkas, kas kaip kodėl kada ir su kuo...
Beje, jeigu kažkm aktualu - galiu paneigti savo pavyzdžiu faktą, kad į šitą darželį galima patekt tik su kyšiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delphinas: 02 birželio 2011 - 20:06
o jum paskambino ir pranese?
Atsakyti