QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 01, 12:42)
Zaidzia

As sumaisiau tarpinikes per kurias pirkau rebornus

Is jusu pirkau Kaspariuka, o Uk zaidzia reciau, as rasiau apie Jav ir Vokietija

Ju nera prigaminta tiek masiskai, kad ten ant kiekvieno kampo matytusi, galima paziuret per Yotube filmukus, didesnes mergaites dar kaip zaidzia

Tik aisku ne maziukes :unsure:Supratau, bandot Kriiste palaikyt, ach tas moteriskas solidarumas

Da man tas pats zaidzia ar ne, Kriiste temos pradzioj ikele rebornu nuotraukas, na dar labai stengiaus parodyt rebornus, ne tam, kad pasigirciau, o kad melage neatrodyciau, nors forume ne naujoke, bet reik igyt pastikejima
Ar, ten Kaspariukas ar ne, garbės žodis nežinau, nors kai žiūrėjau, ar lėlė atitinka aprašymą, pastebėjau, kad ten ir ji ir jis gali pasidaryti
Jūs, teisingai pasakėt, tos lėlės yra meno rūsis

1980 kai buvo sukurta pirmoji lėlė, teisingai, ji buvo sukurta, - mergaitėms žaisti. Bet... 1990 metais (iki šiol nėra žinoma kas taip padarė), tas lėlės paėmė ir nu su visokiais ten dažais jas perdarė ypač panašias į tikrus kūdikius. Tos lėlės išpopuliarėjo 2000 metais, būtent nuo ebay, ir būtent, kaip meno šaka. Ir, jos tobulėja iki šių dienų, nežinau ar čia buvo minėta, kad dabar galima ir su augančiais plaukais, ir su širdies dūžiais nusipirkti. Lėlėms populiarėjant, aišku, atsirado, įvairių versijų. Bet, kiek skaičiau straipsnių, tai būtent: populiariausios šių lėlių klientės yra suaugusios moterys, kurios įvairiai gydo savo įvairias žaizdas (kūdikio netektį, tuščio lizdo sindromą, persileidimą, tiesiog nenorą gimdyti). Pvz. psichologai to nedraudžia, nesako "durnizmas", o atvirkščiai, pvz. senelių namuose, garantuotai rasite tų lėlių, nes senyvas moteris jos ramina.

Kaip ir bet kuri meno šaka: muzika, dailė, - žmonėms įvairiai padeda, arba žmogus tiesiog kolekcionuoja ar mėgstą tam tikrą meno šaką

Aš, savo nuomones išvis nesakau, graži ar negraži ta lėlė, aš tiesiog sakau, kad ne, tai nėra žaislas vaikams žaisti

O youtube, visokio šlamšto pridėta, ten su mano vaiko traukinukais monstrai žaidžia ir kitokios bjaurybės pridarytos

Negali youtube pasitikėti