[quote=benyte,2011 03 31, 15:50]
Butent, tos leles skirtos ne zaidimams, ne vaikams...

Jos buna uzpildytos plieno rutuliukais, stiklo karoliukais, tam kad atitiktu tikro kudikio svori.
As tai su mielu noru tokia pasisodinciau(ar pasiguldyciau) ant lovos
[/quoNa
Dar maza mano dukrele, tai apie leles dar daug neismanau

Man si lele kudikis atrodo tobula. manyciau jei zaistu 5 m. vaikas, tai viskas butu tvarkoje. Niekas neatsitiktu nei vaikui, nei lelei. Aisku neduociau tokios 2 m. mergaitei. Ji nei suprastu, nei ji jau patiktu. O stai 5mete manyciau apie tokia svajotu. Tokia jau tikroviska. Jei ji skirta kolekcionuoti, tai kam tada visi vaiko prieziuros atributai (kedutes, lopsiai ir pan.)

Man tokie kolekcioneriai jau atrodo ne visai normalus, jei jie sukuria kambarius kudikiams ir juos priziuri kaip tikrus vaikus. Cia jau su psichika kazkas mano manymu
Papildyta:
[quote=Zuiki Puiki,2011 03 31, 20:43]Mielos mamytes, su rebornais seniai jau zaidzia didesnes mergaites visame pasaulyje, ypac JAV, vokietijoje. Tik mes Lietuvoje del visko aplamai liekam viduramziuose, nes mums skaudziai kerta per tuscia kisene. ner ko lygintis mums su turtigom salim, didesni pinigai ir didesni poreikiai.Bet tikrai manau, kad rebornines leles atsiras vis daugiau Lietuvoj, zmones tures galimybe pamatyt naturaliai, ir tikrai stebesis, kad galvojo, kad jos siurpios, fainos leles, jei but pigesnes, pirktu ir nesusimastytu

Manieji kas pamate, tai didesnes mergaites nutare taupyt, na zodziu jau dabar yra uzsakyta, kad dovanos tik pinigais

As bijau rebornu anukei rodyt, ne tam, kad pasiurps, o verks nores tokios, ai bus problemu, geriau nerodau
[/quote]

Va as apie tai ir kalbu. kad tokios leles skirtos vaikams nuo kokiu 5 m. O maziukams is viso nesvarbu ka vezimelyje stumti ar meska, ar zuiki, ar lele

Iki 3 m. manyciau nereiketu daug i leles investuoti. O stai jau veresniai gal ir padovanosime ta reborna, jei nores

O dabar pvz. as ziuriu i Paula ar dar kokia plastikine lele ir man jos klaikios, negrazios. Nesinori tokios pirkti. Paula tai man is viso baisybe kazkokia.