Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 07, 17:51)
As ir pamaniau, kad panasi i ta plono plastiko lele, bet cia rods plastiko tvirtesnio g.gif

nepciupinus nesuzinosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 07, 16:47)
ta pirma pas mane panasi ir buvo - tik baltaode mirksiukas.gif
o ta antra negrazi schmoll.gif

Man irgi ta antra nera grazi, cia tik siaip ikeliau, kazkaip uzsivedziau paieskoti, ka tais laikais galejom tureti ir ko neturejom biggrin.gif , cia aisku gal ne visos, kazkas tikrai turejo graziu leliu, kuriu visi pavydejo smile.gif
O cia pirmoji baby Alive bigsmile.gif 1973 metai blink.gif :
http://www.thestrong...p/2/15/104.1270

O ta kur plono plastiko, ar apie tokia kalba eina:
http://www.flickr.co...57625371631242/

Oi ziuriu ir juokas ima biggrin.gif , ir taip idomu paziureti, kaip istobulejo leles thumbup.gif .
Idomu ar su laiku jos vis tobules, ar dabar jau pasiekem ta taska, kad viskas kas geriausia jau sukurta, dabar tik analogai eina, o kad ir tos pacios leles, prastesnes kokybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 04 07, 19:03)

Oi ziuriu ir juokas ima biggrin.gif , ir taip idomu paziureti, kaip istobulejo leles thumbup.gif .
Idomu ar su laiku jos vis tobules, ar dabar jau pasiekem ta taska, kad viskas kas geriausia jau sukurta, dabar tik analogai eina, o kad ir tos pacios leles, prastesnes kokybes doh.gif

nu kazkas panasaus - dar prisimenu tai lelei patraukus uz ranku, koju ar galvos - matydavos tokios gumos - rankos per pilva susietos guma buvo, kaip ir kojos, galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 04 07, 20:03)

Ne, ne tokios, jusu ikeltos yra jau kaip ir antikvarines leles, tokias maciau Vokietijoje kolekcijose, as tokios labai noriu, bet jos brangios, tai va sendaikciuose ir ieskau, kazko panasaus, bet nerandu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 07, 20:23)
nu kazkas panasaus - dar prisimenu tai lelei patraukus uz ranku, koju ar galvos - matydavos tokios gumos - rankos per pilva susietos guma buvo, kaip ir kojos, galva lotuliukas.gif

Jo jo tokios baltos paprastos gumos lotuliukas.gif Juokas sueme, bet man idomios jos buvo, noreciau i tokia nors pasiziuret, kazkoks keistas jausmas apeme verysad.gif O is nuotrauku, tai sukuosena ta pati, kaip tu leliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 04 07, 19:11)
Man irgi ta antra nera grazi, cia tik siaip ikeliau, kazkaip uzsivedziau paieskoti, ka tais laikais galejom tureti ir ko neturejom biggrin.gif , cia aisku gal ne visos, kazkas tikrai turejo graziu leliu, kuriu visi pavydejo smile.gif
O cia pirmoji baby Alive bigsmile.gif 1973 metai blink.gif :
http://www.thestrong...p/2/15/104.1270

Idomu ar ta Alive valge ir i pamperius dare, tiksliau gal i vystyklus dare g.gif Na nezinau kaip jums, bet man ji lyg ir nieko g.gif Kai pamaciau pirma kart dabartine Alive tai laabai nepatiko, tos akys tokios kaip ponio arkliuko lotuliukas.gif Bet funkcijos jai pridave toki idomu susizavejima ta lele wub.gif Bent man, Alive labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 07, 22:20)
Jo jo tokios baltos paprastos gumos lotuliukas.gif Juokas sueme, bet man idomios jos buvo, noreciau i tokia nors pasiziuret, kazkoks keistas jausmas apeme verysad.gif O is nuotrauku, tai sukuosena ta pati, kaip tu leliu  smile.gif

galiu paieskot liekanu (tik galvos nebebus) lotuliukas.gif

as nezinau - bet ji man nepatiko vaikysteje, mociutei gal patiko - nes siuvo rubus tik jai unsure.gif , o as kiek pamenu - nezaidziau ir vezime jai vietos nelaikiau schmoll.gif - matyt jau tada buvau isranki lelems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 08, 00:26)
galiu paieskot liekanu (tik galvos nebebus) lotuliukas.gif

as nezinau - bet ji man nepatiko vaikysteje, mociutei gal patiko - nes siuvo rubus tik jai unsure.gif , o as kiek pamenu - nezaidziau ir vezime jai vietos nelaikiau schmoll.gif  - matyt jau tada buvau isranki lelems lotuliukas.gif

Na o man patiko smile.gif Prisimenu, kai mano suskildavo lele, tai kai susitaupysiu 3 rublius, begsiu ja pirkt lotuliukas.gif Patiko, kad buvo didele, tokia buini, ir kad be plauku, bet jau baisiai buvo nepatvari, Prisimenu parduotuveje jos nebuvo ten susodintos i lentyna, bet sumestos i konteineri, prieni, issirenki, nes ir ten buvo jau sulankstytos lotuliukas.gif
Noreciau i ja nors ir be galvos, ar su suskilusia galva pamatyt lotuliukas.gif Gal kas turi dar islaikes tokia lele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 07, 23:57)
Na o man patiko smile.gif Prisimenu, kai mano suskildavo lele, tai kai susitaupysiu 3 rublius, begsiu ja pirkt lotuliukas.gif Patiko, kad buvo didele, tokia buini, ir kad be plauku, bet jau baisiai buvo nepatvari, Prisimenu parduotuveje jos nebuvo ten susodintos i lentyna, bet sumestos i konteineri, prieni, issirenki, nes ir ten buvo jau sulankstytos lotuliukas.gif
Noreciau i ja nors ir be galvos, ar su suskilusia galva pamatyt lotuliukas.gif Gal kas turi dar islaikes tokia lele g.gif

o man ji buvo labai salta, lengva ir barskanti tokia, prisimenu tas galunes karancias - nu nesizavejau schmoll.gif

kai nuvaziuosiu pas mama reiks paieskot ant auksto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 07 balandžio 2011 - 23:41
merginos, gal as ne i tema... turiu savo vaikystes lele, bet ji apipaisyta ir be 1 akies. gal yra kokiu spec priemoniu nuvalymui ir kazkokiu parduotuviu, kur galima nusipirkt tokiu detaliu lelei?
Atsakyti
Man asmeniskai labai patinka leles is 90,80 metu!

Tu metu zaislai man baisiai faini! ;D biggrin.gif

Dabar tu zaislu DAUGYBES! Bet visi vienodi,funkcijos tos pacios ir pan. g.gif

Aisku cia mano nuomone. smile.gif
Papildyta:
Cia va pilna reklamu is 90 metu zaislu smile.gif

http://www.retrojunk...a...oy&sort=new

Ir leliu,Barbiu,masineliu ir pan. Nu man seile varva ziurint biggrin.gif
Dar kai kuriuos pats atsimenu nes gimiau 1992 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kermint @ 2011 04 08, 08:10)
Man asmeniskai labai patinka leles is 90,80 metu!

Tu metu zaislai man baisiai faini! ;D biggrin.gif

Dabar tu zaislu DAUGYBES! Bet visi vienodi,funkcijos tos pacios ir pan.  g.gif

Aisku cia mano nuomone. smile.gif
Papildyta:
Cia va pilna reklamu is 90 metu zaislu smile.gif

http://www.retrojunk...a...oy&sort=new

Ir leliu,Barbiu,masineliu ir pan. Nu man seile varva ziurint biggrin.gif
Dar kai kuriuos pats atsimenu nes gimiau 1992 smile.gif

Na bet bent jau iki 92 m. pas mus tokiu zaislu tikrai nebuvo schmoll.gif . Kai kurias reklamas atsimenu ziuredavom per kabeline TV ir tada tik seile varvindavom, kad kazkas kazkur dziaugiasi tokiais geriais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 04 08, 11:25)
Na bet bent jau iki 92 m. pas mus tokiu zaislu tikrai nebuvo schmoll.gif . Kai kurias reklamas atsimenu ziuredavom per kabeline TV ir tada tik seile varvindavom, kad kazkas kazkur dziaugiasi tokiais geriais doh.gif

nu kodel? mano sesuo gime 90 - tai ir barbes turejo, ir furbio norejo, ir verkiancia lele - kudiki (tik mazesne, apie 30 cm - paspaudus ranka sake mama, tete, paspaudus pilvuka juokes, kazkokiu metu verke, ir judindama zandukus ciulpe buteliuka), ir ta lele tikrai grazi buvo ir kokybiskesne uz dabar maximines ir panasias (nekainuojancias 200)
Atsakyti