Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 29, 16:40)
Sveikutes 4u.gif
Benyte kokia faina lelyte, kaip ji tikroviskai sedi, su kalgotkem, ir pirstuka ciulpia, grazi lialka wub.gif  wub.gif Bet esi negara tetule, kai patiko, sau pasilikot biggrin.gif  thumbup.gif

Aha nelabai gera tetule doh.gif , bet tai duktereciai dar tik 2,5 metuku ir nelabai graziai myli lelytes ax.gif . Jau 2 paprastesnes perleidom, tai jas taip uz pakarpos paemus patampo lotuliukas.gif . Kai paaugs, rimtesne lele padovanosim rolleyes.gif
Atsakyti
As jau po keliones - apziurejau ELC tas leles - tai dziaugiuos kad neuzsakinejau internetu doh.gif - jos grazios tik is tolo paziuret - o zaidimui visai netinkamos - uztat nupirkau dvi maziukes berenquer - viena geria vandeni ir siusioja, kita minkstu kuneliu ir laaabai malonios veido israiskos - dukra patenkinta labai, o ir siaip malonios lelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 29, 21:10)
As jau po keliones - apziurejau ELC tas leles - tai dziaugiuos kad neuzsakinejau internetu doh.gif  - jos grazios tik is tolo paziuret - o zaidimui visai netinkamos - uztat nupirkau dvi maziukes berenquer - viena geria vandeni ir siusioja, kita minkstu kuneliu ir laaabai malonios veido israiskos - dukra patenkinta labai, o ir siaip malonios lelytes wub.gif

Įmesk realias foto, ką mirksiukas.gif blush2.gif
Nes kur man skype iš ebay jas rodei, nu jokio grožio ir fainumo neįžvelgiau doh.gif ten tokios nevykusios fotkės buvo.
Benyte, labai simpatiška ta Corole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 29, 22:21)
Įmesk realias foto, ką mirksiukas.gif  blush2.gif
Nes kur man skype iš ebay jas rodei, nu jokio grožio ir fainumo neįžvelgiau doh.gif ten tokios nevykusios fotkės buvo.
Benyte, labai simpatiška ta Corole wub.gif

pirmadieni ok? nes mergina issinese i darza jas ir aisku paliko doh.gif
arba galesiu atvezt gyvai parodyt lotuliukas.gif
as jas jau pries kaledas buvau ELC nuziurejus - bet internetines foto be rysio - realiai geriau atrodo mirksiukas.gif , o va ta didesne kur svaigau - truputi isgasdino jos isvaizda (berniukas grazesnis - bet nuciupinejau - su pimpiuku jis unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 29 balandžio 2011 - 21:24
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 29, 22:22)
pirmadieni ok? nes mergina issinese i darza jas ir aisku paliko doh.gif
arba galesiu atvezt gyvai parodyt lotuliukas.gif

aha biggrin.gif
atvežk atvežk, mažu ir pas mus pamiršit ir paliksit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 29, 22:23)
aha biggrin.gif
atvežk atvežk, mažu ir pas mus pamiršit ir paliksit thumbup.gif

zinok itariu biski ne jusu stiliaus lelkos jos mirksiukas.gif

va cia ta sysiojanti
http://www.elc.co.uk...default,pd.html

nu bet cia ji be rysio atrodo kazkaip - gal kad gabaritu nesimato, putlaus pilvuko unsure.gif , o tos kitos neber pardavime schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 29 balandžio 2011 - 21:29
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 29, 22:26)
zinok itariu biski ne jusu stiliaus lelkos jos mirksiukas.gif

va cia ta sysiojanti
http://www.elc.co.uk...default,pd.html

nu bet cia ji be rysio atrodo kazkaip - gal kad gabaritu nesimato, putlaus pilvuko unsure.gif , o tos kitos neber pardavime schmoll.gif

aga g.gif
gal nefotogeniška kokia? g.gif biggrin.gif
nes pvz Amazing Amanda tikrai nefotogeniška, gyvai daug fainesnė, nu foto nieko gero atrodo.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 29, 22:32)
aga g.gif
gal nefotogeniška kokia? g.gif  biggrin.gif
nes pvz Amazing Amanda tikrai nefotogeniška, gyvai daug fainesnė, nu foto  nieko gero atrodo.

drinks_cheers.gif , gal gabaritai ne taip parinkti foto - nzn, gi ir mini borniukai ne kaip foto atrodo daznai - o realiai nerealus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 29, 22:35)
drinks_cheers.gif , gal gabaritai ne taip parinkti foto - nzn, gi ir mini borniukai ne kaip foto atrodo daznai - o realiai nerealus rolleyes.gif

Man ir baby alive lėlės gyvai daug fainesnės, nei foto rolleyes.gif
Reik man trimetei rasti kokią fainą, įdomia lėlę ar kokį rinkinį lėlėms- artėja antrosios krikštadukros gimtadienis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 29, 22:42)
Man ir baby alive lėlės gyvai daug fainesnės, nei foto rolleyes.gif
Reik man trimetei rasti kokią fainą, įdomia lėlę ar kokį rinkinį lėlėms- artėja antrosios krikštadukros gimtadienis bigsmile.gif

nu cia zinai - misija sudetinga unsure.gif jei mergaite neturi ir ne per brangu - mini borniuku koki rinkini paimk - kad ir ligonine rolleyes.gif Maniske dziaugtusi labai cool.gif

geras ziuriu nauja linija atsiradus - mini borniukai fermos tematika thumbup.gif - nerealu wub.gif
http://www.toysdirec...html?view_all=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 29 balandžio 2011 - 21:59
QUOTE(benyte @ 2011 04 29, 22:03)
Aha nelabai gera tetule doh.gif , bet tai duktereciai dar tik 2,5 metuku ir nelabai graziai myli lelytes ax.gif . Jau 2 paprastesnes perleidom, tai jas taip uz pakarpos paemus patampo lotuliukas.gif . Kai paaugs, rimtesne lele padovanosim rolleyes.gif

As tik pajuokavau, ir as taip padarau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
va mano paskutinės į kolekciją ir žaist wub.gif Berenguer plikšis( yra ir oriinalus rūbelis) ir Corolle wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 01 gegužės 2011 - 16:57