Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

Seip ne taip nufotkinom savo BRATZ kolekcija

user posted image

Dar liko Bratz vaikai,kudykiai tas pats ir su barbem biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kermint @ 2011 05 01, 20:05)
Seip ne taip nufotkinom savo BRATZ kolekcija

Dar liko Bratz vaikai,kudykiai tas pats ir su barbem biggrin.gif  blush2.gif

gražumėlis thumbup.gif
Mano dičkė sužavėta biggrin.gif
Atsakyti
Pasistengsim su sese per savaite kitas leles nufotkinti. smile.gif Jos dezese sudetos tai reikia paruosti nufotkinti... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kermint @ 2011 05 01, 20:25)
Pasistengsim su sese per savaite kitas leles nufotkinti. smile.gif  Jos dezese sudetos tai reikia paruosti nufotkinti... biggrin.gif  4u.gif

Aga, maniškės barbės ir bratz irgi dėžėse gyvena biggrin.gif Tik ji mažiau turi.
Atsakyti
Pas mus ant lentynu tai vietos nera ;D ant lentynu kiti daikciukai stovi. smile.gif Cia tik dabar nuemem kad nufotkinti. smile.gif pas musu tai visos leles guli 5 dezese biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kermint @ 2011 05 01, 21:31)
Pas mus ant lentynu tai vietos nera ;D ant lentynu kiti daikciukai stovi. smile.gif Cia tik dabar nuemem kad nufotkinti. smile.gif pas musu tai visos leles guli 5 dezese biggrin.gif  doh.gif  blush2.gif

Na saunuoliai, ispudinga kolekcija, sitiek daug, nuostabu, man labai idomu ziuret i bet kokias kolekcijas, o i leliu tai isvis puikumelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 05 01, 18:56)
va mano paskutinės į kolekciją ir žaist wub.gif  Berenguer plikšis( yra ir oriinalus rūbelis) ir Corolle wub.gif
user posted image

Grazi ta kolekcine, dabar jei pradeciau kolekcionuoti, tai kolekcionuociau vinilines, na jos man labai pradejo patikt, o ypac jusu kolekcines wub.gif O pliksis toks zaismingas ir linksmas, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir kolekcija Bratz bigsmile.gif . Net suskaičiavau lotuliukas.gif - 52 lelkos biggrin.gif . Gaila, kad dėžėse guli tokia kolekcija, aš turbūt visom kokiu rubeliu prisiučiau, primegzčiau ir susodinčiau biggrin.gif . Kolkas mano mažei tokios leles neidomios, tai as ju ir neperku ax.gif

Ingrida2009, jusu lelytes labai gražios wub.gif , Corolle is veiduko laaabai simpatiška( tik plaukučiu atrodo per daug lotuliukas.gif , o gal tik foto taip gavosi).
Mes su šeima uz keliu savaičiu Airijoj poilsiausim, tai tikiuosi irgi koki leliuka faina rasti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benyte: 02 gegužės 2011 - 16:02
QUOTE(benyte @ 2011 05 02, 17:58)
Nu ir kolekcija Bratz bigsmile.gif . Net suskaičiavau lotuliukas.gif  - 52 lelkos biggrin.gif . Gaila, kad dėžėse guli tokia kolekcija, aš turbūt visom kokiu rubeliu prisiučiau, primegzčiau ir susodinčiau biggrin.gif . Kolkas mano mažei tokios leles neidomios, tai as ju ir neperku ax.gif

Ingrida2009, jusu lelytes labai gražios wub.gif , Corolle is veiduko laaabai simpatiška( tik plaukučiu atrodo per daug lotuliukas.gif , o gal tik foto taip gavosi).
Mes su šeima uz keliu savaičiu Airijoj poilsiausim, tai tikiuosi irgi koki leliuka faina rasti thumbup.gif

Puiku, kad nusimato tokia kelione thumbup.gif As ir kur bevaziuoju, visada lele rupi kokia parsivezt thumbup.gif
Atsakyti
[quote=benyte,2011 05 02, 16:58]
Nu ir kolekcija Bratz bigsmile.gif . Net suskaičiavau lotuliukas.gif - 52 lelkos biggrin.gif . Gaila, kad dėžėse guli tokia kolekcija, aš turbūt visom kokiu rubeliu prisiučiau, primegzčiau ir susodinčiau biggrin.gif . Kolkas mano mažei tokios leles neidomios, tai as ju ir neperku ax.gif

Mum ir gaila...Bet kad tiek lentynu neturim! doh.gif doh.gif ACIUKAS
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 05 02, 16:58)
Nu ir kolekcija Bratz bigsmile.gif . Net suskaičiavau lotuliukas.gif  - 52 lelkos biggrin.gif . Gaila, kad dėžėse guli tokia kolekcija, aš turbūt visom kokiu rubeliu prisiučiau, primegzčiau ir susodinčiau biggrin.gif . Kolkas mano mažei tokios leles neidomios, tai as ju ir neperku ax.gif

o kur likęs jūsų lėlynas? blush2.gif g.gif bigsmile.gif Laukiam foto bigsmile.gif
Corolle labai faina wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos. Noreciau paklausti vieno dalyko. Kadangi dukryte dar maza, tai ne labai dar ismanau apie leles. Senelis klausia kokia lele parvezti dovanu, o as ir nezinau ka atsakyti. Patiko Baby Alive. Youtube maciau, kad yra baby alive su plaukais ir jos moka lupytemis judeti, bet ju tinklalapyje tokios neuzmaciau. Vienintele su plaukais - first tooth, o noretusi tokios, kuri valgo ir geria.Ir kaip supratau tinklalapyje nera ne vienos, kuri lupytemis judetu. dar patiko Corole firmos leles. Kokia patartumete 1 m. proga nusipirkti?
Atsakyti
metuku proga sakyciau jusu isvardintos leles per dideles, per sunkios ir per sudetingos... Max ka pirkciau metinukei - my first serijos lelytes blush2.gif - bet tai mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti