Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

Ne manieji nieko nedaro, nei sirdute plaka, nei kvepuoja, nei juda, esu susipykus su elektronika unsure.gif

As nuolat kazkaip siek tiek pergyvenu, kad Alive nesugestu, nes musu Gabriele labai prie jos prisiriso wub.gif O mano mama, jos promociute, dabar mezga Alivei visokius drabuzelius megstuka, kelnytes, kepuryte, paltuka :)Nes pries savaite buvo su lelyte prie juros, ir vargse Alive tokiu saltu oru buvo su viena suknele, promociutei pagailo vaiko, tai emesi darbo smile.gif Tai dukra pasakojo, kaip visos mergaites pavydziai ziurejo i Gabrielyte, kad turi tokia lele, nes dukra kazkaip netikejo, kad Alives patinka mergaitem.Man pikta, kad pas mus ner ju pirkt, idomios lelytes wub.gif
Atsakyti
dabar jau metai kaibarbės svarbiausios lėlės
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 28, 23:31)
dabar jau metai kaibarbės svarbiausios lėlės

Jums ar jusu dukrytei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 28, 18:11)
Ne manieji nieko nedaro, nei sirdute plaka, nei kvepuoja, nei juda, esu susipykus su elektronika unsure.gif

As nuolat kazkaip siek tiek pergyvenu, kad Alive nesugestu, nes musu Gabriele labai prie jos prisiriso wub.gif O mano mama, jos promociute, dabar mezga Alivei visokius drabuzelius megstuka, kelnytes, kepuryte, paltuka  :)Nes pries savaite buvo su lelyte prie juros, ir vargse Alive tokiu saltu oru buvo su viena suknele, promociutei pagailo vaiko, tai emesi darbo smile.gif Tai dukra pasakojo, kaip visos mergaites pavydziai ziurejo i Gabrielyte, kad turi tokia lele, nes dukra kazkaip netikejo, kad Alives patinka mergaitem.Man pikta, kad pas mus ner ju pirkt, idomios lelytes wub.gif

Daug ko pas mus nėra, o jeigu ir randi, tai kaina gąsdina biggrin.gif Aš jau beveik 4m. iš užsienio visokius žaislus siunčiuosi....... blush2.gif
galima daug ten priedų Alive nupirkti, ne tik rūbelių, bet ir baldukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kūdikiai biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mano lėlės

Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
Ohoho kolekcija thumbup.gif .
As asmeniskai nelabai megstu porcelianines leles, bet Jus saunuole kad tokia kolekcija susirinkot bigsmile.gif . Tokiai kolekcijai namuose ir vietos nemazai reikia unsure.gif .
O kudikiai tai nuostabus, ypac mergyte wub.gif wub.gif wub.gif , ji tokia tikroviska. Matosi, kad jus ju lauket kaip tikru naujagimiu tongue.gif - lopsiukai, uzkloteliai, buteliukai... Nu labai wub.gif
Atsakyti
Kokia kolekcija thumbup.gif
Apžiūrėjau kartu su savo merginom. Mažei labiausiai rebornai patiko, pač, kad tiūtia turi biggrin.gif Bet labai jau jie man tikroviški unsure.gif
Va, ir MB žvilgtelėjo. Jo reakcijos nekomentuosiu lotuliukas.gif .....Jei trumpai, tai sakė, tik nesugalvokit, merginos pavyzdžio imti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 29 kovo 2011 - 18:16
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 29, 19:13)
Apžiūrėjau kartu su savo merginom. Mažei labiausiai rebornai patiko biggrin.gif

aha - papultu i jos rankas lotuliukas.gif
o man kazkaip - nzn net, nesuprantu kol kas kokius jausmus sukele ta kolekcija ir tie rebornai - reik susivokt dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 29, 19:17)
o man kazkaip - nzn net, nesuprantu kol kas kokius jausmus sukele ta kolekcija ir tie rebornai - reik susivokt dar blush2.gif

vat jaučiu ji jų net neliestų- nes nedrįstų biggrin.gif Jinai juos suvokė kaip tikrus leliukus- gi maža dar, tik 2 m. bus rolleyes.gif
Mane tai tas senovinis vežimukas sužavėjo wub.gif

Zuiki puiki, bet čia jaučiu dar ne visa jūsųs kolekcija g.gif O kur dar chou chou, alive, baby amore? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 29 kovo 2011 - 18:26
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 29, 20:23)
vat jaučiu ji jų net neliestų- nes nedrįstų biggrin.gif Jinai juos suvokė kaip tikrus leliukus- gi maža dar, tik 2 m.  bus rolleyes.gif
Mane tai tas senovinis vežimukas sužavėjo wub.gif

Zuiki puiki, bet čia jaučiu dar ne visa jūsųs kolekcija g.gif O kur dar chou chou, alive, baby amore? biggrin.gif

Zaidimu leles norejau nufotkint, bet jos anukes nemano, nors yra pas mane, dukra neleidzia visu iskart parsinest, ji bute gyvena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(benyte @ 2011 03 29, 20:01)
Ohoho kolekcija thumbup.gif .
As asmeniskai nelabai megstu porcelianines leles, bet Jus saunuole kad tokia kolekcija susirinkot bigsmile.gif . Tokiai kolekcijai namuose ir vietos nemazai reikia unsure.gif .
O kudikiai tai nuostabus, ypac mergyte wub.gif  wub.gif  wub.gif , ji tokia tikroviska. Matosi, kad jus ju lauket kaip tikru naujagimiu tongue.gif  - lopsiukai, uzkloteliai, buteliukai... Nu labai wub.gif

Aciu smile.gif Jo as ju laukiau is anksto buvau jau nusipirkus lopsius biggrin.gif Dabar reik komodos, vystymo stalo ir dar daug visokiu smulkmenu yra nupirkta jiem is Amerikos, laukiu siuntinuko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 29, 20:13)
Apžiūrėjau kartu su savo merginom. Mažei labiausiai rebornai patiko, pač, kad tiūtia turi biggrin.gif Bet labai jau jie man tikroviški  unsure.gif
Va, ir MB  žvilgtelėjo. Jo reakcijos nekomentuosiu lotuliukas.gif .....Jei trumpai, tai sakė, tik nesugalvokit, merginos pavyzdžio imti biggrin.gif

Aciu smile.gif Neerzinkit vyro lotuliukas.gif Manasis su mano nesamonem susitaike cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 29, 20:17)

Nejau nepatiko bigsmile.gif
Atsakyti
Wow! thumbup.gif thumbup.gif

Su sese paziurejom tai abu likom suzaveti! blush2.gif

Pas mus ir buvo pora porceleniniu g.gif net neisivaizduoju kur dingo ,turbut suzaide sese biggrin.gif
Atsakyti