As nuolat kazkaip siek tiek pergyvenu, kad Alive nesugestu, nes musu Gabriele labai prie jos prisiriso
Ne manieji nieko nedaro, nei sirdute plaka, nei kvepuoja, nei juda, esu susipykus su elektronika
As nuolat kazkaip siek tiek pergyvenu, kad Alive nesugestu, nes musu Gabriele labai prie jos prisiriso
O mano mama, jos promociute, dabar mezga Alivei visokius drabuzelius megstuka, kelnytes, kepuryte, paltuka :)Nes pries savaite buvo su lelyte prie juros, ir vargse Alive tokiu saltu oru buvo su viena suknele, promociutei pagailo vaiko, tai emesi darbo
Tai dukra pasakojo, kaip visos mergaites pavydziai ziurejo i Gabrielyte, kad turi tokia lele, nes dukra kazkaip netikejo, kad Alives patinka mergaitem.Man pikta, kad pas mus ner ju pirkt, idomios lelytes
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 28, 23:31)
dabar jau metai kaibarbės svarbiausios lėlės
Jums ar jusu dukrytei
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 28, 18:11)
Ne manieji nieko nedaro, nei sirdute plaka, nei kvepuoja, nei juda, esu susipykus su elektronika
O mano mama, jos promociute, dabar mezga Alivei visokius drabuzelius megstuka, kelnytes, kepuryte, paltuka :)Nes pries savaite buvo su lelyte prie juros, ir vargse Alive tokiu saltu oru buvo su viena suknele, promociutei pagailo vaiko, tai emesi darbo
Tai dukra pasakojo, kaip visos mergaites pavydziai ziurejo i Gabrielyte, kad turi tokia lele, nes dukra kazkaip netikejo, kad Alives patinka mergaitem.Man pikta, kad pas mus ner ju pirkt, idomios lelytes 
Daug ko pas mus nėra, o jeigu ir randi, tai kaina gąsdina
galima daug ten priedų Alive nupirkti, ne tik rūbelių, bet ir baldukų
Ohoho kolekcija
.
As asmeniskai nelabai megstu porcelianines leles, bet Jus saunuole kad tokia kolekcija susirinkot
. Tokiai kolekcijai namuose ir vietos nemazai reikia
.
O kudikiai tai nuostabus, ypac mergyte
, ji tokia tikroviska. Matosi, kad jus ju lauket kaip tikru naujagimiu
- lopsiukai, uzkloteliai, buteliukai... Nu labai
As asmeniskai nelabai megstu porcelianines leles, bet Jus saunuole kad tokia kolekcija susirinkot
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 29, 19:13)
Kokia kolekcija
Apžiūrėjau kartu su savo merginom. Mažei labiausiai rebornai patiko
Apžiūrėjau kartu su savo merginom. Mažei labiausiai rebornai patiko
aha - papultu i jos rankas
o man kazkaip - nzn net, nesuprantu kol kas kokius jausmus sukele ta kolekcija ir tie rebornai - reik susivokt dar
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 29, 19:17)
o man kazkaip - nzn net, nesuprantu kol kas kokius jausmus sukele ta kolekcija ir tie rebornai - reik susivokt dar
vat jaučiu ji jų net neliestų- nes nedrįstų
Mane tai tas senovinis vežimukas sužavėjo
Zuiki puiki, bet čia jaučiu dar ne visa jūsųs kolekcija
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 29, 20:23)
vat jaučiu ji jų net neliestų- nes nedrįstų
Jinai juos suvokė kaip tikrus leliukus- gi maža dar, tik 2 m. bus
O kur dar chou chou, alive, baby amore? 
Zaidimu leles norejau nufotkint, bet jos anukes nemano, nors yra pas mane, dukra neleidzia visu iskart parsinest, ji bute gyvena
Papildyta:
QUOTE(benyte @ 2011 03 29, 20:01)
Ohoho kolekcija
.
. Tokiai kolekcijai namuose ir vietos nemazai reikia
.
, ji tokia tikroviska. Matosi, kad jus ju lauket kaip tikru naujagimiu
- lopsiukai, uzkloteliai, buteliukai... Nu labai 
Aciu
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 29, 20:13)
Kokia kolekcija
Apžiūrėjau kartu su savo merginom. Mažei labiausiai rebornai patiko, pač, kad tiūtia turi
Bet labai jau jie man tikroviški
Va, ir MB žvilgtelėjo. Jo reakcijos nekomentuosiu
.....Jei trumpai, tai sakė, tik nesugalvokit, merginos pavyzdžio imti 
Apžiūrėjau kartu su savo merginom. Mažei labiausiai rebornai patiko, pač, kad tiūtia turi
Va, ir MB žvilgtelėjo. Jo reakcijos nekomentuosiu
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 29, 20:17)
Nejau nepatiko
Wow!
Su sese paziurejom tai abu likom suzaveti!
Pas mus ir buvo pora porceleniniu
net neisivaizduoju kur dingo ,turbut suzaide sese
Su sese paziurejom tai abu likom suzaveti!
Pas mus ir buvo pora porceleniniu