Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

QUOTE(Kriiste @ 2011 03 31, 15:53)
ir kaip jaustumetes ziuredama i NEGYVA kudiki blush2.gif

ir man lygiai tokios asociacijos drinks_cheers.gif labai neigiamas emocijas tos lėlytės sukelia. skaičiau kad jos populiari prekė tarp vaikučių netekusių šeimų... jei kažkam tai padeda numalšinti širdies skausmą, tebūnie, bet šiaip "pasigrožėjimui" tai man neeeeee... juk suaugusių žmonių iškamšų nesidarom ir į lovą nesiguldom.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 31, 14:53)
ir kaip jaustumetes ziuredama i NEGYVA kudiki blush2.gif

Nu cia truputi ziauriai nuskambejo doh.gif .
Man grazus tik su atsimerkusiom akytem, kur uzsimerke - tai tos pacios asocijacijos kaip ir jums unsure.gif . Manau tos leles tik nuotraukose taip realistiskai atrodo( apsvietimas, pozu nustatymas), o tikroveje, kaip Zuiki Puiki minejo, tai tik labai grazi lele... Ir vat buten sita Zuiki Puiki mergyte labai superine, jokiu neigiamu emociju, tiesiog grozis wub.gif
Kas liecia "pasigrozejima"... tai juk ir nuotraukomis suaugusiuju zmoniu taip nesigrozime kaip vaikiuku. Pvz. Anne Geddes - nu fantastiska moteris, negaliu atsigereti jos fotografijomis ir ja pacia, galeciau visas sienas tais leliuku paveiksliukais issikabinti. Tai panasiai su rebornais, nelygu kaip i juos paziuresi - ar kaip i kudikiu iskamsas, ar kaip i grazu kurini ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 03 31, 16:37)
Man grazus tik su atsimerkusiom akytem, kur uzsimerke - tai tos pacios asocijacijos kaip ir jums unsure.gif . Manau tos leles tik nuotraukose taip realistiskai atrodo( apsvietimas, pozu nustatymas), o tikroveje, kaip Zuiki Puiki minejo, tai tik labai grazi lele... Ir vat buten sita Zuiki Puiki mergyte labai superine, jokiu neigiamu emociju, tiesiog grozis wub.gif
Kas liecia "pasigrozejima"... tai juk ir nuotraukomis suaugusiuju zmoniu taip nesigrozime kaip vaikiuku. Pvz. Anne Geddes - nu fantastiska moteris, negaliu atsigereti jos fotografijomis ir ja pacia, galeciau visas sienas tais leliuku paveiksliukais  issikabinti. Tai panasiai su rebornais, nelygu kaip i juos paziuresi - ar kaip i kudikiu iskamsas, ar kaip i grazu kurini ax.gif .

gaminant tas leles yra siekiamybe jas padaryti kuo panasesnes i kudiki - tai jau nebe lele schmoll.gif , jos isvaizda, anatomiskai tikros kopijos - bet gyvybes tai ner unsure.gif
nzn - man siaip kaip foto - jos irgi grazu - bet namie - nzn, nenoreciau, nebent mazesne (as kalbu iki 20 cm lele) - o ne kudiki, o jei dar su sirdutes garsais ar kvepuojancia - sorry - truputi nukrypimas blush2.gif

matyt mano smegenys nesugeba atskirt kas tikra, o kas ne - todel asociacijos ne kokios schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 31 kovo 2011 - 15:57
QUOTE(benyte @ 2011 03 31, 17:37)
Kas liecia "pasigrozejima"... tai juk ir nuotraukomis suaugusiuju zmoniu taip nesigrozime kaip vaikiuku. Pvz. Anne Geddes - nu fantastiska moteris, negaliu atsigereti jos fotografijomis ir ja pacia, galeciau visas sienas tais leliuku paveiksliukais  issikabinti. Tai panasiai su rebornais, nelygu kaip i juos paziuresi - ar kaip i kudikiu iskamsas, ar kaip i grazu kurini ax.gif .

drinks_cheers.gif Tikrai ziauriai nuskambejo.....Ne jos nera panasios i negyva kudiki schmoll.gif Kai kuriose nuotraukose, ten kur rebornai uzsimerke, guli baltuose atlasiniuose pataleluiose, tai man gal ir panasu, tokio nenoreciau schmoll.gif Jie yra leles, vinilines leles, tai taip iseina, kad visos leles panasios i negyvus nejudancius kudikius g.gif Pavyzdziui Chou chou yra siek tiek panasi i leliuka, bet lavonelio ji neprimena, taip pat ir tikroviskesnes neprimena schmoll.gif

Mano dukryte pries metus turejo gimdyt negyva suneli, nestumo metu paskutini menesi eidama jis pasismauge su savo virkstele...Laidojom, baltas karstelis, mazas lavonelis atlasiniuose pataleliuose...kiek skausmo...rasau verkiuu.....Nesiurpu man, isglosciau ji, ir su plastikos gabalo jo nelyginu.......
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 31, 18:55)
Jie yra leles, vinilines leles, tai taip iseina, kad visos leles panasios i negyvus nejudancius kudikius g.gif Pavyzdziui Chou chou yra siek tiek panasi i leliuka, bet lavonelio ji neprimena, taip pat ir tikroviskesnes neprimena schmoll.gif

Mano dukryte pries metus turejo gimdyt negyva suneli

nu ne - cia yra visai kitokios leles unsure.gif - nu tai kaip bebutu kudikio kopija ir chou chou yra grazi lele - bet lele - jai toli iki reberno (nu net pavadinimai daug ka sako)
jums neprimena - man primena - kiekvienas turim teise i savo pojucius ir nuomone - gi nesakau nepirkit, nereik tu leleiu - jei reik - prasom, turekit nors ir visa serija, visus imanomus variantus - man paciai namie butu nejauku, baisu schmoll.gif

uzjauciu jus tikrai nuosirdziai, ir jusu dukra, gal jus ir nesiejat tu leliu su vaikiuku, bet ko gero smegenys kitaip apdoroja ta vaizda, nei kad neturejusiu tokios tragedijos - tikrai nenorejau sukelt kazkokiu neigiamu emociju - nu sukrete mane tas vaizdas - man grazu jos foto, be galo grazu - bet perkelus vaizda i savo namus - kunas pagaugais eina blush2.gif

as uz tai kad baigt ta tema - nes neprivalom visi matyt ir jaust vienodai - nereik skaudint ir draskyt saves ir kitu - gi musu tikslas ne toks wub.gif
Atsakyti
Tikrai, grįžkim prie temos: Lėlės, Kokias gi lėlytes myli mergytės?
wub.gif

Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 31, 18:22)
Tikrai, grįžkim prie temos: Lėlės, Kokias gi lėlytes myli mergytės?
wub.gif

Čia kažkaip nejučia tema išsirutuliojo - Kokias lėlytes myli mamytės? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 03 31, 19:37)
Čia kažkaip nejučia tema išsirutuliojo - Kokias lėlytes myli mamytės? lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif mamytem apie savo zaislus i miegamaji reik traukt bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 03 31, 19:37)
Čia kažkaip nejučia tema išsirutuliojo - Kokias lėlytes myli mamytės? lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif va va
geriau grįžkim prie žaidybinių lėlių aptarimo mirksiukas.gif
Gal kas nori savo turtą parodyt? bigsmile.gif
arba ką nors įdomaus parekomenduoti? biggrin.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, su rebornais seniai jau zaidzia didesnes mergaites visame pasaulyje, ypac JAV, vokietijoje. Tik mes Lietuvoje del visko aplamai liekam viduramziuose, nes mums skaudziai kerta per tuscia kisene. ner ko lygintis mums su turtigom salim, didesni pinigai ir didesni poreikiai.Bet tikrai manau, kad rebornines leles atsiras vis daugiau Lietuvoj, zmones tures galimybe pamatyt naturaliai, ir tikrai stebesis, kad galvojo, kad jos siurpios, fainos leles, jei but pigesnes, pirktu ir nesusimastytu biggrin.gif Manieji kas pamate, tai didesnes mergaites nutare taupyt, na zodziu jau dabar yra uzsakyta, kad dovanos tik pinigais biggrin.gif As bijau rebornu anukei rodyt, ne tam, kad pasiurps, o verks nores tokios, ai bus problemu, geriau nerodau biggrin.gif
Atsakyti
cia matyt kiekvienam savo ir ne visiems ta suprast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 31, 21:46)
cia matyt kiekvienam savo ir ne visiems ta suprast blush2.gif

Kai naturaliai nematai, supratimas kitoks mirksiukas.gif O kas pamato nori, ir labai. Tai zinot, jau vos ne ekskursijos pas mane doh.gif Susizavejimas begalinis, ne tik mamyciu, bet ir mrgaiciu smile.gif Juk tai LELES wub.gif
Atsakyti