QUOTE(benyte @ 2011 03 31, 17:37)
Nu cia truputi ziauriai nuskambejo

.
Man grazus tik su atsimerkusiom akytem, kur uzsimerke - tai tos pacios asocijacijos kaip ir jums

. Manau tos leles tik nuotraukose taip realistiskai atrodo( apsvietimas, pozu nustatymas), o tikroveje, kaip Zuiki Puiki minejo, tai tik labai grazi lele... Ir vat buten sita Zuiki Puiki mergyte labai superine, jokiu neigiamu emociju, tiesiog grozis
Kas liecia "pasigrozejima"... tai juk ir nuotraukomis suaugusiuju zmoniu taip nesigrozime kaip vaikiuku. Pvz. Anne Geddes - nu fantastiska moteris, negaliu atsigereti jos fotografijomis ir ja pacia, galeciau visas sienas tais leliuku paveiksliukais issikabinti. Tai panasiai su rebornais, nelygu kaip i juos paziuresi - ar kaip i kudikiu iskamsas, ar kaip i grazu kurini

.

Tikrai ziauriai nuskambejo.....Ne jos nera panasios i negyva kudiki

Kai kuriose nuotraukose, ten kur rebornai uzsimerke, guli baltuose atlasiniuose pataleluiose, tai man gal ir panasu, tokio nenoreciau

Jie yra leles, vinilines leles, tai taip iseina, kad visos leles panasios i negyvus nejudancius kudikius

Pavyzdziui Chou chou yra siek tiek panasi i leliuka, bet lavonelio ji neprimena, taip pat ir tikroviskesnes neprimena
Mano dukryte pries metus turejo gimdyt negyva suneli, nestumo metu paskutini menesi eidama jis pasismauge su savo virkstele...Laidojom, baltas karstelis, mazas lavonelis atlasiniuose pataleliuose...kiek skausmo...rasau verkiuu.....Nesiurpu man, isglosciau ji, ir su plastikos gabalo jo nelyginu.......