Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 03 23, 12:37)
Na, pagal mane abu derinukai tinka tik žiemai, ne vasarai  4u.gif Per kontrastinga  ax.gif

Bet jei juoda pekeisti tamsesne pilka, turetu but grazu ir tikti vasarai, nes fucsia gi tinka g.gif ?¿

QUOTE(pamparam:) @ 2011 03 23, 12:39)
Nepaisant to kad tiek melyna,tiek raudona kaip ir tinkamos vasarai g.gif 

Aha unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 03 23, 13:39)
Nepaisant to kad tiek melyna,tiek raudona kaip ir tinkamos vasarai g.gif  O ta merginai juk irgi vasara,ir ji visai graziai atrodo su ta suknute smile.gif

Taip, nes ne spalvos netinka, o kontrastas 4u.gif
Man tai negražiai mergina atrodo su šia suknele, išblyškusi, bruožai pradingę, matau tik suknelę, o ne ją pačią unsure.gif Suknelė graži, mielai tokią priglausčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 03 23, 13:42)
Bet jei juoda pekeisti tamsesne pilka, turetu but grazu ir tikti vasarai, nes fucsia gi tinka g.gif ?¿
Aha unsure.gif

Aš vasaros tipui paimčiau fuksijos spalvos šalikėlį, rankinuką, na, kokią detalę, bet ne pilka apačia - fuksijos viršus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 23, 13:44)
Taip, nes ne spalvos netinka, o kontrastas  4u.gif
Man tai negražiai mergina atrodo su šia suknele, išblyškusi, bruožai pradingę, matau tik suknelę, o ne ją pačią  unsure.gif  Suknelė graži, mielai tokią priglausčiau  ax.gif
Papildyta:

Aš vasaros tipui paimčiau fuksijos spalvos šalikėlį, rankinuką, na, kokią detalę, bet ne pilka apačia - fuksijos viršus  4u.gif

et,tada ne man sitas mokslas. nes pilka apacia ir bordo/raudonas virsus irgi netinkama taip iseina. o ka daryt jei norisi tos bordo/raudonos,bet nenori tokiu kelniu,tik virsaus,na o tik detale irgi nepatenkina lotuliukas.gif
o jei turiu raudona sijona (soft vasara),tai prie jo virsus taip pat turetu buti raudonas tada kad be kontrasto butu,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 23, 12:44)
Taip, nes ne spalvos netinka, o kontrastas  4u.gif
Man tai negražiai mergina atrodo su šia suknele, išblyškusi, bruožai pradingę, matau tik suknelę, o ne ją pačią  unsure.gif  Suknelė graži, mielai tokią priglausčiau  ax.gif
Papildyta:

Aš vasaros tipui paimčiau fuksijos spalvos šalikėlį, rankinuką, na, kokią detalę, bet ne pilka apačia - fuksijos viršus  4u.gif

Man irgi mergina nelabai ir manau nenumakiazinta tinkamai, bet suknele wub.gif kazko pradejo labai traukti tokios, vakar virtinoj ziurinejau, siandien nete radau biggrin.gif

Supratau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2011 03 23, 12:47)
et,tada ne man sitas mokslas. nes pilka apacia ir bordo/raudonas virsus irgi netinkama taip iseina. o ka daryt jei norisi tos bordo/raudonos,bet nenori tokiu kelniu,tik virsaus,na o tik detale irgi nepatenkina lotuliukas.gif
o jei turiu raudona sijona (soft vasara),tai prie jo virsus taip pat turetu buti raudonas tada kad be kontrasto butu,ar ne?

O man atrodo pilka spalva neduoda didelio kontrasto g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 22, 20:22)
Tai va, kiek jūsų (rusiškai oblik) vaizdas turi kontrasto (šviesu-tamsu) tiek ir rūbuose jo galit leist, ir kuo ryškesnės jūsų spalvos, tuo ryškesnį spalvų derinį galit rinktis.

Bytte, ačiū 4u.gif
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 22, 22:44)
laba vakariuka visoms smile.gif
user posted image

Man jis irgi labiau soft vasarai, bent jau aš taip įsivaizdavau rolleyes.gif
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 23, 09:46)
o man fuksijos spalva na tokia grazi atrodo  rolleyes.gif 

Ta fuksijos tai avietinė? g.gif
QUOTE(Shana @ 2011 03 23, 12:10)
Miargos, o kaip tokia suknia Vasarai soft
user posted image

Suknelė graži smile.gif. Bet man dabar ne ruožuotų rubų banga smile.gif Po dontstop komentaro tai irgi susimąsčiau, kad gal tai mergaitei ir netinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 23 kovo 2011 - 12:57
QUOTE(pamparam:) @ 2011 03 23, 13:47)
o ka daryt jei norisi tos bordo/raudonos,bet nenori tokiu kelniu,tik virsaus,na o tik detale irgi nepatenkina lotuliukas.gif

Nešioti kaip patinka smile.gif

Nebūtinai, panašaus atspalvio, tarkim raudona + bordo g.gif
QUOTE(Shana @ 2011 03 23, 13:54)
vakar virtinoj ziurinejau, siandien nete radau biggrin.gif

Tai ją galima kažkur LT nusipirkti? bigsmile.gif Kur??
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 23, 13:01)
Nebūtinai, panašaus atspalvio, tarkim raudona + bordo g.gif

Tai ją galima kažkur LT nusipirkti?  bigsmile.gif  Kur??

Man raudona+bordo netinka schmoll.gif

Jei Lt yra Tommy Hilfiger parduotuve, tada galima biggrin.gif
Bent pas mus si sezona, kai isdeliojo vasaros kolekcijas, tai vitrinuose nemazai to stiliaus matau mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tai kazkaip ir siaip griuna tas kapsules principas truputeli vasaroms,bent kaip as viska supratau,nes sunkoka jau padaryti kad viskas prie visko tinka,nes gaunasi panasiai kad turi ir vaiksciot visa arba pilka, arba raudona, arba kokia ten melsva, jau tada gausis kad netinka tarkim pilkas sijonas, raudoni marskineliai ir pilkas svarkelis,nes juk kontrastas, arba raudona suknele ir pilkas megztukas. zodziu pasimeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 03 23, 14:29)
Bet tai kazkaip ir siaip griuna tas kapsules principas truputeli vasaroms,bent kaip as viska supratau,nes sunkoka jau padaryti kad viskas prie visko tinka,nes gaunasi panasiai kad turi ir vaiksciot visa arba pilka, arba raudona, arba kokia ten melsva, jau tada gausis kad netinka tarkim pilkas sijonas, raudoni marskineliai ir pilkas svarkelis,nes juk kontrastas, arba raudona suknele ir pilkas megztukas. zodziu pasimeciau g.gif

Tas 3 pagrindines kapsulės spalvas galima imti nelabai kontrastingas, t y ne balta - juoda - raudona, o tarkim pilka - melsva - pilkai rožinė.
Antras momentas, pasirinkom mes tarkim pilką kaip vieną iš kapsulės spalvų. Nebūtinai visi pilki kapsulės rūbai bus vienodo pilkumo. Bus kažkiek tamsiai pilkų, kažkiek vidutiniškai, kažkiek perlų pilkumo, gal koks sidabriškai pilkas ir tt Ir tas spalvas derinam tarpusavy: tamsiai pilkos kelnės + šviesiai pilka palaidinė + sidabriškai pilkas šalikėlis. Arba pilkai rožinis biggrin.gif
Atsakyti
Zinok nezinau ar cia labai grazu, visa pilka, nors ir skirtingu atspalviu...kazkaip labai pilka.
Bent jau mano norisi kad viena spalva butu stipresne, nebutinai kontrastinga, pvz pilka+ navy, bet kad viena spalva butu...spalvingesne. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 kovo 2011 - 14:14
QUOTE(Shana @ 2011 03 23, 15:02)
Zinok nezinau ar cia labai grazu, visa pilka, nors ir skirtingu atspalviu...kazkaip labai pilka.
Bent jau mano norisi kad viena spalva  butu stipresne, nebutinai kontrastinga, pvz pilka+ navy, bet kad viena spalva butu...spalvingesne. tongue.gif

Na kodėl gi ne, aš ką ir sakau, čia ne aukštoji matematika, kad tik toks ir ne kitoks sprendimas teisingas smile.gif , daug ką lemia skonis, asmeninis grožio suvokimas ir panašūs dalykai. Aš už savitą stilių ne būtinai pagal taisykles 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 03 23, 12:47)

pilka nesudaro kontrasto, labiau sušvelnina pora kontrastingų spalvų.
Jei turi raudoną sijoną, tai didžiausias kontrastas jam žalia spalva, abejoju ar yra noro dėt tokį viršų... O rinktis galim artimas spalvas - alyvinę, alyvinei mėlyną... į kitą puse nelabai yra ką - nes ten oranžinė ir geltona - jos vasaroms schmoll.gif . Taip pat galima rinktis tos pačios spalvos atspalvius - t.y. raudonos - baltos, raudonos - pilkos ir raudonos - juodos mišinius, t.y. vienu ar kitu santykiu tas poras sumaišius kas gaunas.
Tarkim soft vasarai pilnai įsivaizduojų viršų tokį tamsų, beveik juodą bordo. Kontrastingai netiktų, nes laikoma kad teisingas derinimas yra: šviesus plaukai-tamsus viršus-šviesi apačia; tamsus plaukai - šviesus viršus - tamsi apačia. Aišku čia į figūrą jei nereik atsižvelgt mirksiukas.gif
Dar truputį apie spalvas... spalvos yra nelygevertės, todėl jų darniam kontrastui sudaryti jų imamas nevienodas plotas, tarkim jei mano kapsulės spalva tamsiai mėlyna - tai rūbų dalis kuri tamsi (kelnes, švarkeliai, sijonai, sarafanai ir pan. dalykai) ir bus tamsiai mėlyni. Antra spalvą renkuos neutralią - pilką ar taupę, akcentams drąsiai imu geltona. Galiu imt ir fuksija (vasaros tai avietinė). O va ryški raudona - ... nebent nagų lakui. Jei ryškią spalvą imsiu šviesiai mėlyną (vadinama žydra), tada išvis nebereik sukt galvos - nes jos abi mėlynos, vadinasi monochrominis derinys biggrin.gif , o neutrali spalva - ji gi neutrali...
Jei imam šviesią ir tamsią tos pačios spalvos skirtingus atspalvius, galim trečią spalvytę imti ir kokę kitą - manu minėtų atveju, pvz.: avietinę ar ružavą - gaunam išvis spalvingą kapsulę...
Atsakyti