Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 22, 15:34)
čia nelabai madingi laugh.gif
madingiausi šį sezoną - platformos: bateliai, basutės

biggrin.gif zinok kai irasiau googlej madingi, tai tiek ismete visokiu, kad kiekvienas sau ras ko nori tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 22, 15:34)
madingiausi šį sezoną - platformos: bateliai, basutės

Reiškia vienas basutes turiu smile.gif. O jau galvojau senamadiškos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 03 22, 15:39)
biggrin.gif zinok kai irasiau googlej madingi, tai tiek ismete visokiu, kad kiekvienas sau ras ko nori tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif nu jo tada gali galvoti, kad visi turimi ant bangos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 22, 15:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif nu jo tada gali galvoti, kad visi turimi ant bangos bigsmile.gif

Na as bent kai pasiziurinejau naujas kolekcijas (pas mus jau pradejo vasarinem priekiauti) tai manau, kad pasirinkimas didziulis, nera kazkokia viena tendencija, nuo ploksciausiu iki platformu, peeptoe ir mazi kulniukai, spalvu irgi marios. Manau tikrai daug ka galima pritaikyti tongue.gif
Atsakyti
Nesutinku dėl vienos spalvos schmoll.gif . Vasaroms reikėtų vengti kontrasto, bet kontrastas kontrastui net nelygus. Taip violetinės tiesinis kontrastas - geltona vasaroms negalima. Žodžiu, kuo didesnis paties kontrastas, tuo didesnis ir rūbų. Jei nespalvotoje nuotraukoje visos spalvos daug maž vieno tono, tai ir rūbai turėtų būti daug maž vieno tono. Čia jei kalbant apie šviesaus - tamsaus kontrastingumą. Yra dar kontrastas spalviškas, tai yra didžiausias kontrastas yra spalviniame rate stovinčių priešais spalvų. Ratą manau visos matėt ax.gif . Taigi toks kontrastas galimas ne tik šviesotamsos kontrasto atstovėms - žiemoms, bet ir šiltam rudeniui. Paskui spalvos dar būna lengvos ir sunkios, tai sudarant kontrasta irgi reik į tai atsižvelgt, bet čia gal nesvarbu...
Tai va, kiek jūsų (rusiškai oblik) vaizdas turi kontrasto (šviesu-tamsu) tiek ir rūbuose jo galit leist, ir kuo ryškesnės jūsų spalvos, tuo ryškesnį spalvų derinį galit rinktis. Kadangi vasaros nepasižymi labai dideliu kontrastingumu, tai jo vengt ir reikėtų, bet gretimas, giminingas spalvytes galim imt laisvai, ir kurt niuansus be jokio nusivienodinimo. O kartais pakankamai didelį spalvos kontrastą užtenka sušvelninti neutralia spalva - pvz.: pilka ar taupe, kaip mano pasirinktos kapsulės spalvos. Juk tamsi mėlyna ir šviesi geltona vienas iš ryškiausių kontrastų.
Atsakyti
laba vakariuka visoms smile.gif
user posted image
va sitas derinukas spalviniu aspektu man labai grazus wub.gif tik ar tokios spalvos tiktu deep rudeniui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 22, 23:44)

va sitas derinukas spalviniu aspektu  man labai grazus wub.gif  tik ar tokios spalvos tiktu deep rudeniui? g.gif

Ne schmoll.gif
Čia žiemai derinukas, rudeniui reikia iš šiltų spalvų, pvz vietoj juodos - šokoladinė, vietoj pilkos - smėlinė, vietoj fuksijos - plytinė ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 23, 06:46)
Ne  schmoll.gif
Čia žiemai derinukas, rudeniui reikia iš šiltų spalvų, pvz vietoj juodos - šokoladinė, vietoj pilkos - smėlinė, vietoj fuksijos - plytinė ir pan  4u.gif

o man fuksijos spalva na tokia grazi atrodo rolleyes.gif o gal turit kur po ranka kokiu derinuku deep autumn kad tiktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 23, 10:46)
o man fuksijos spalva na tokia grazi atrodo  rolleyes.gif  o gal turit kur po ranka kokiu derinuku deep autumn kad tiktu? 4u.gif

Šilta ruda rūdžių atspalvio +:

vidutinė ruda+ slyvinė mėlyna
mėlynai violetinė + pieniška+oranžinė
camel + nendrių žalia
taupe + persikinė
spyglių žalia+ smaragdinė žalia
raudona + geltona+ pieninė
ruda + gervuogių

Chaki +:
pomidorų raudona + pieninė
taupe + auksinė
gervuogių raudona + geltona/auksinė
rūdžių + persikinė
raudona + ruda
raudona + persikinė

mėlyna+:
morkų oranžinė + persikinė
ruda + persikinė
rūdžių + nendrių
ruda + pieninė
šviesiai ruda + pomidorų raudona

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 22, 22:44)
va sitas derinukas spalviniu aspektu  man labai grazus wub.gif  tik ar tokios spalvos tiktu deep rudeniui? g.gif

ta bliuskyte kaip ir tinka giliam rudeniui g.gif , bet tos balerinos ir visi daikčiukai - tikrai nea.
...norėjau tokių truputuka sodresnių koliažų įdėti, tik niekaip neišeina...
tai idedu tokį su "raudonom" spalvytėm derinuką... ir dar vieną paletę
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 22, 22:44)
user posted image

Man sitas labiau vasarai, na juoda galima susvelnint i pilka ax.gif
Tikrai grazus.

Miargos, o kaip tokia suknia Vasarai soft
user posted image
Kazko patrauke mane ant "marine" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 kovo 2011 - 12:19
QUOTE(Shana @ 2011 03 23, 13:10)
Man sitas labiau vasarai, na juoda galima susvelnint i pilka ax.gif
Tikrai grazus.

Miargos, o kaip tokia suknia Vasarai soft

Kazko patrauke mane ant "marine" biggrin.gif

Na, pagal mane abu derinukai tinka tik žiemai, ne vasarai 4u.gif Per kontrastinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 23, 13:37)
Na, pagal mane abu derinukai tinka tik žiemai, ne vasarai  4u.gif Per kontrastinga  ax.gif

Nepaisant to kad tiek melyna,tiek raudona kaip ir tinkamos vasarai g.gif O ta merginai juk irgi vasara,ir ji visai graziai atrodo su ta suknute smile.gif
Atsakyti