Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 04 01, 12:04)
Kaip ir visur, reikia atrinkti  smile.gif

OFF, praietą mėn pardaviau striukę, turėjau ją 6 (!) metus. 5 žiemas atnešiojau, nešiodama kasdieną. Kadangi striukė buvo šviesi, skalbdavau skalbiankėj kartą per savaitę. Striukė buvo itin šilta, geros sudėties (natūralūs pukai, nepamenu kiek proc), lengva, patogi. Po 5 žiemų liko labai geros buklės, negėda buvo parduoti. Nauja šeimininkė parašė labai gražia padėkos žinutę  smile.gif  Dabar įdomiausia dalis  biggrin.gif  Striukė buvo pirkta Terranovoje už 100 lt  tongue.gif

Aš Vero Modoj prieš porą ar tris metus nusipirkau pūkinę striukę už 120 Lt su gera labai nuolaida, tai patenkinta nerealiai, šilta, kokybiška, o dar mėlyna (kai pirkau, nežinojau, kas man tinka ir nešiojau dažniausiai, kas netinka, bet kitų spalvų nebuvo). Nepamenu, 2 ar 3 metus atnešiojau, bet dar tiek pat turbūt nešiosiu, jei ko labai rimto nenutiks jai arba jei nesustorėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 04 01, 13:12)
Ir as OFF - o kaip parduodi? Internetu?
As rusiuoju ir tikrai turiu daug rubu kurie yra geri, tikrai geri, bet mano nenesiojami, kaip issiaiskinau kad man nelimpa del spalvos, ar tiesiog atsibode, bet geri. Tai va irgi galvojau gal kazkaip parduoti, nes mesti gaila g.gif

Taip, per manodrabuziai.lt
Pas mane visą laiką yra parduodamų rūbų, kelis per mėn pavyksta parduot, bet tiek pat prisideda (ir tiek pat nusiperku naujų blush2.gif ), taip aš vis keičiu savo garderobą. Pardavime visą laiką laikosi panašus kiekis rūbų, 25 - 35 vnt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 01, 12:15)
Pardavime visą laiką laikosi panašus kiekis rūbų, 25 - 35 vnt

Oho biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 04 01, 12:42)

As kai pradejau rusiuoti ka parduociau, tai ne tiek dar radau doh.gif
Atsakyti
o as apskritai turbut tik tiek turiu,bet nedel nepritekliaus.tiesiog megstu tureti nedaug bet kad visi butu tvarkingi tongue.gif
Atsakyti
galim padaryt bendrą albumą nenešiojamų rūbų - galėtumėm keistis, pirkti, parduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 04 01, 17:36)
galim padaryt bendrą albumą nenešiojamų rūbų - galėtumėm keistis, pirkti, parduoti  ax.gif

taigi yra tas albumas jau senai sukurtas, tik jis nepasiteisino , joks veiksmas ten nevyksta, tik kelios merginos sudejo rubus
Atsakyti
Sakykit o tvido audinys juodas su baltu ar tinka vasaros tipui? Bendras vaizdas tai toks pilkas gaunasi g.gif
Pvz. toks paltas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 07 balandžio 2011 - 11:58
Nuotraukoje matau pilką - tinka 4u.gif
Atsakyti
Na, merginos, kas ten žadėjo artimiausiu metu parodyti pavasario kapsulę ir taip ir neparodė? ax.gif ax.gif ax.gif

Pas mane avarija atsitiko: ėmė ir suplyšo vieną dieną džinsai, beje, vienintelės tuo metu turimos kelnės doh.gif Labai ant greičio buvo perkami kiti, artimiausioj nuo namų parduotuvėj, aišku, nei gražūs, nei patogūs, dar ir storina 3 dydžiais, bet kolkas katastrofiškai nėra nei laiko, nei finansų ieškotis kitų ax.gif
Atsakyti
Na aš dar tik paieškose, šį bei tą papirkau, labai esu patenkinta dėl tos skarelės, kurią visos išgyrėt. O daugiau nelabai turiiu ką porodyti.
Merginos reikai pagalbos gal kuri savo lobynuose turit paskaityti kas tinka žemesnėm merginom.Mano ūgis 1,62.Skaičiau kad tokiom merginom reikėtų vengti rankinių ilga rankena.Gal dar kas turit kokių gudrybių dėl garderobo kai ūgis nėra didelis.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 04 08, 09:33)
Na aš dar tik paieškose, šį bei tą papirkau, labai esu patenkinta dėl tos skarelės, kurią visos išgyrėt. O daugiau nelabai turiiu ką porodyti.
Merginos reikai pagalbos gal kuri savo lobynuose turit paskaityti kas tinka žemesnėm merginom.Mano ūgis 1,62.Skaičiau kad tokiom merginom reikėtų vengti rankinių ilga rankena.Gal dar kas turit kokių gudrybių dėl garderobo kai ūgis nėra didelis.

Ir mano ugis 162 drinks_cheers.gif
Aš nekompleksuoju, aukštesnė būti nenorėčiau, nemanau, kad tai kažkoks maskuotinas trūkumas smile.gif Bet labai didelių rankinių vengiu. Dar netinka:
sijonai iki vidurio blauzdos
bridžai iki vidurio blauzdos
paltai iki vidurio blauzdos, manau, dar ilgesni taip pat
tunikos/megztiniai/kardiganai/palaidinės/topai/švarkai, dengiantys užpakaliuką (ilgis turi būti iki diržo plius minus)
Atsakyti