Bandysiu pagyvinti temą savo pavasarine kapsule

Kai ką jau rodžiau, bet yra daug naujų daiktų. Lauksiu konstruktyvios kritikos, pasiūlymų, patarimų
Visų pirmą noriu pasakyti, kad atsižvelgdama į praeito karto komentarus nusprendžiau padaryti vieną bendrą kapsulę. Kartais būna tokių progų, kad žūtbūt reikalingi griežto stiliaus drabužiai, tam laikau sijono - marškinių - švarko komplektą (juos jau rodžiau). Na ir į gamtą nešiojami kiti rūbai (gal vėliau darysiu kapsulę).
Taigi, pradedam
Džinsinė ryškiai raudona striukė, kuom ji man patinka, tai universalumu, ji gerai žiūrisi kaip su sportiškais
outfitais (džinsai - kedai), taip ir su labiau elegantiškais (sijonas/suknelė - aukštakulniai). Nugaroje yra tokia detalė, kuri susiaurina striukę per liemenį
Batai - visi sportiniai

Šitoj vietoj padariau klaidą, kadangi tokie batai tinka tik prie kelnių. Raudoni languoti aukštesniu auliuku, rožiniai ir mėlyni standartiniai sportbačiai.
Šio pavasario "einamiausi" šalikėliai - languotas mėlynas su paraukymais ir kutais, medvilninis, raudona skara medvilninė taip pat, rožinis šifoninis šalikėlis, pati
burbulinau.

Kadangi šitą skarą be galo myliu, tikiuosi nesupyksit, jei įkelsiu daugiau foto

"Apačios". Fotikas iškraipė spalvas. Vidutiniškai mėlynos medvilninės laisvalaikio kelnės, apačioje parauktos - aš jas tiesiog dievinu

Džinsai - rašiau apie juos, ant greičio nupirkau trumpam laikui, rudeniop keisiu į kažką padoresnio.

Džinsinis sijonas aukštu liemeniu, pieštuko formos - jau vien savimeilę glosto 34 dydis

(kelnės 38). Na ir jis iš tikrųjų lieknina 2 dydžiais

Suknelė - patiko ryškus printas, neįprastas sukirpimas (klostės, kišenės, raukiniai - viską suvalgė fotikas

), gan didelė iškirptė (to irgi nesimato foto). Nešioju palaidą ir su raudonu diržu. Prie jos (ir džinsinio sijono) damušinėju juodus botiljonus (senus ir nusibodusius iki gyvo kaulo, bet gaila išmesti, kol dar geri)

Palaidinės - paprastos maikuškės ilgom rankovėm, šviesiai rožinė ir raudona

Megztukai - šviesiai rožinis ir tamsiai mėlynas, pačios megzti
Papildyta:Kardiganai- pilkai - baltai- rožinis, mano rankų darbas. Šviesiai rožinis medvilninis eina kartu su marškinukais. Tiesą pasakius, nesu tikra, kad toks atspalvis man tinka

Mamos dovana - žydras kardiganas. Sukau galvą, kaip jį įkomponuoti į kapsulę

Teko ištraukti 3 maikutes iš vasaros garderobo. Prie "apačių" tinka, tai ir nešioju

su salotine

su rožine

su žalia

Tai tiek

Mano kapsulės pastoviai keičiasi, kažką dasiperku, kažko atsikratau

Rudenį pirksiu dar vieną sijoną, keisiu džinsus, palaidines. Kažką dar būsiu nusimezgusi

Kažką reikės galvoti su batais. Kapsulė nedidelė (11 daiktų + batai + aksesuarai + papildai iš vasaros garderobo), bet man per akis užtenka