Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 04 09, 16:04)
O iš Asia shop netiko? Ten visokiausių spalvų yra  4u.gif

Nebuvau, bet bijau dėl kokybės, noriu ilgam nusipirkti.
Atsakyti
nežinau ar visi atsivežė, bet tikrai gan daug lietpaltukų jau yra. Labai daug smėliavų, nude ir taupe spalvų, na ir dar kelis ryškesnių spalvyčių mačiau. Vieną labai gražų grietinės spalvos mačiau, bet pabijojau, kad labai tepsis, nespėsiu skalbt... bet labai toks romantiškas, su raukinukais net rolleyes.gif Aš po visokias parduotuves mažas vaikštinėjau centre, maksimose įsitaisiusių dar nelankiau... azijoje tai nieko doro nemačiau - kelis tik, ir ne mano spalvų... čia Klaipėdoje
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 08, 13:53)
Ką čia rodyti, jei sezonui tik po truputį vežt pradėjo rūbus... šiandien išsimatavau krūvą lietpalčių, striukių, švarkelių... ir nieko tinkamo neradau  - su jais atrodau ne tai kad 2 dydžiais storesnė, o išvis kažkokia bezfigūrija doh.gif 
nu kaip tos mados užknisa, nežymiai platėjančių, talijuotų drabužių nei su žiburiu nerandu... negi siūtis reiks?

Mano bėda cool.gif ...Niekur nerandu nei tai, kad šiemet, o jau kelis metus, plius mano figūra tai x, bet ūgis 178...mažas dydis ir rankos ilgos - tai rast ką nors įliemenuoto ilgom rankovėm mažo dydžio - be šansų, jei ką randu, reikia arba siaurint, kas neišeina pagal pasiuvimą, arba rankoves ilgint atardžius galus, kas irgi dažnai neišeina, nes matosi siūlė atardyta...tai viršutiniai lauko drabužiai pas mane absoliučiai visi perdaromi arba siuvami pgl individualų užsakymą, jau įpratau, kad nupirkus ką nors reiks mokėt dar ir už pataisymą...Jei žiemai - šaltajam laikui jau turiu kelis paltukus, plius kailinius, tai šiltajam - kelių metų senumo striukę pasiūtą lelijos siuvykloj aukštiems ir storiems cool.gif

o bet tačiau..turiu tokį vieną skudaryną. Ten radau praktiškai naują HM lietpaltį, ilgom rankovem iki kelių, tik bent 4-5 dydžiais per platų..nunešiau tiesiai į siuvyklą taisymo, paklausiau ar eis perdaryt..eis...tai va, nors lietpaltį pagaliau turėsiu..Bus toks juodai mėlynas, kai norėjos tamsiai pilko, bet ką darysi, kai tiek vargo dėl figūros..tai va, viršutiniai rūbai - individualus rūpestis, megztiniai irgi, palaidinių randu, nešioju dažnai liemenes su jom, džinsus ir sijonus ačiū D, dar randu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 09 balandžio 2011 - 17:58
Bandysiu pagyvinti temą savo pavasarine kapsule smile.gif Kai ką jau rodžiau, bet yra daug naujų daiktų. Lauksiu konstruktyvios kritikos, pasiūlymų, patarimų 4u.gif

Visų pirmą noriu pasakyti, kad atsižvelgdama į praeito karto komentarus nusprendžiau padaryti vieną bendrą kapsulę. Kartais būna tokių progų, kad žūtbūt reikalingi griežto stiliaus drabužiai, tam laikau sijono - marškinių - švarko komplektą (juos jau rodžiau). Na ir į gamtą nešiojami kiti rūbai (gal vėliau darysiu kapsulę).

Taigi, pradedam smile.gif

Džinsinė ryškiai raudona striukė, kuom ji man patinka, tai universalumu, ji gerai žiūrisi kaip su sportiškais outfitais (džinsai - kedai), taip ir su labiau elegantiškais (sijonas/suknelė - aukštakulniai). Nugaroje yra tokia detalė, kuri susiaurina striukę per liemenį thumbup.gif
Batai - visi sportiniai blush2.gif Šitoj vietoj padariau klaidą, kadangi tokie batai tinka tik prie kelnių. Raudoni languoti aukštesniu auliuku, rožiniai ir mėlyni standartiniai sportbačiai.
Šio pavasario "einamiausi" šalikėliai - languotas mėlynas su paraukymais ir kutais, medvilninis, raudona skara medvilninė taip pat, rožinis šifoninis šalikėlis, pati burbulinau.
user posted image

Kadangi šitą skarą be galo myliu, tikiuosi nesupyksit, jei įkelsiu daugiau foto blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

"Apačios". Fotikas iškraipė spalvas. Vidutiniškai mėlynos medvilninės laisvalaikio kelnės, apačioje parauktos - aš jas tiesiog dievinu wub.gif Džinsai - rašiau apie juos, ant greičio nupirkau trumpam laikui, rudeniop keisiu į kažką padoresnio.
user posted image

Džinsinis sijonas aukštu liemeniu, pieštuko formos - jau vien savimeilę glosto 34 dydis biggrin.gif (kelnės 38). Na ir jis iš tikrųjų lieknina 2 dydžiais smile.gif
user posted image

Suknelė - patiko ryškus printas, neįprastas sukirpimas (klostės, kišenės, raukiniai - viską suvalgė fotikas doh.gif ), gan didelė iškirptė (to irgi nesimato foto). Nešioju palaidą ir su raudonu diržu. Prie jos (ir džinsinio sijono) damušinėju juodus botiljonus (senus ir nusibodusius iki gyvo kaulo, bet gaila išmesti, kol dar geri)
user posted image

Palaidinės - paprastos maikuškės ilgom rankovėm, šviesiai rožinė ir raudona
user posted image

Megztukai - šviesiai rožinis ir tamsiai mėlynas, pačios megzti
user posted image

Papildyta:
Kardiganai- pilkai - baltai- rožinis, mano rankų darbas. Šviesiai rožinis medvilninis eina kartu su marškinukais. Tiesą pasakius, nesu tikra, kad toks atspalvis man tinka unsure.gif
user posted image

user posted image

Mamos dovana - žydras kardiganas. Sukau galvą, kaip jį įkomponuoti į kapsulę g.gif Teko ištraukti 3 maikutes iš vasaros garderobo. Prie "apačių" tinka, tai ir nešioju smile.gif
user posted image

su salotine
user posted image

su rožine
user posted image

su žalia
user posted image

Tai tiek smile.gif Mano kapsulės pastoviai keičiasi, kažką dasiperku, kažko atsikratau ax.gif Rudenį pirksiu dar vieną sijoną, keisiu džinsus, palaidines. Kažką dar būsiu nusimezgusi smile.gif Kažką reikės galvoti su batais. Kapsulė nedidelė (11 daiktų + batai + aksesuarai + papildai iš vasaros garderobo), bet man per akis užtenka smile.gif

Atsakyti
Jetau, man dar mokytis ir mokytis doh.gif
Reiks gal man pakomplektuoti nufotkinti, kad iskritikuotumet ir uzvestumet ant kelio biggrin.gif
Dontstop - man atrodo viskas labai apgalvota pas tave ax.gif
Atsakyti
Dontstop, o galima į darbą eiti su tais sportbačiais?

Botiljonai tinka ir prie suknelės, ir prie sijono, ir manau, kad jie visai nieko, galima nešiot. Man, jei daiktas geras, pvz., batai, o dar gerai atrodo, tai nenusibosta.

Dėl konstruktyvios kritikos... Gal reiktų tas maikutes pakeisti į ne tokio paaugliško stiliaus blush2.gif Čia tik pamąstymas 4u.gif

Beje, man patiko parauktos kelnės ir suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 13 balandžio 2011 - 09:46
Ačiū, merginos, už nuomones smile.gif Laukiu ir kitų 4u.gif

Groovy, taip, į darbą galima su sportbačiais. Su botiljonais blogai tai, kad spalva netinkama unsure.gif Man rodos, čia geriau žiūrėtųsi raudona. Dėl maikučių - turėsiu omeny smile.gif Norėčiau ir pavyzdukų kokių nors blush2.gif
Atsakyti
Aš ir jau noriu pasirodyti, bet dar viena sportinė maikutė keliauja, megztukas, bateliai (kurie, tikiuosi, tiks...). Bet jau nelabai daug turbūt liko laukti, gal savaitė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 04 13, 09:49)
Su botiljonais blogai tai, kad spalva netinkama  unsure.gif  Man rodos, čia geriau žiūrėtųsi raudona. Dėl maikučių - turėsiu omeny  smile.gif  Norėčiau ir pavyzdukų kokių nors  blush2.gif

O man visai gerai tie botiljonai thumbup.gif

Na, maikutės galėtų būti vienspalvės arba dryžuotos, bet be užrašų, arba jei su kažkuo, tai, pavyzdžiui:

user posted image
user posted image

Nors šiaip pagalvojau, gal ir tos gerai g.gif Nelygu, kaip ir su kuo suderinsi cool.gif Ir nelabai ryškiai matau, su kuo pirmoji blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 04 13, 09:04)

Kardiganai- pilkai - baltai- rožinis, mano rankų darbas.
user posted image

Šitas nerealiai gražus, man labai tiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 13 balandžio 2011 - 09:58
Groovy, nekantriai laukiu smile.gif

Dėl maikučių - supratau smile.gif
Pirmoji ilgarankovė? Su kaspinu. Pirmoji trumparankovė salotinė - su gėle.
Kuris kardignas gražus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 13, 09:49)
Groovy, taip, į darbą galima su sportbačiais. Su botiljonais blogai tai, kad spalva netinkama  unsure.gif  Man rodos, čia geriau žiūrėtųsi raudona.

Oho, raudonu bigsmile.gif
Man sunku komentuot, nes mano garderobas visai kitokio stiliaus. blush2.gif

As vakar buvau bateliu paziureti, mano darbiniai pilki jau pradeda nusitrinti, ieskau kitu. Nusprendziau kad bus pilki/taupe. Tai patikekit, kiek pilku/pilksvi/taupe/beige ir pan atspalviu pardese doh.gif Noreturi kuo universalesnio, ziurejau ziurejau ir neapsisprendziau dau doh.gif

Man asmeniskai labai grazu maikutes tokio tipo, jos kaip biski rimtesnio ispudzio priduoda, jei reikia jo, bet vistiek nera grieztas stilius, o laisvalaikinis g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 balandžio 2011 - 10:14
Dontstop, jei ne paslaptis, kur pavyko rasti puikųjį džinsinį sijoną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 13, 10:07)
Pirmoji ilgarankovė? Su kaspinu. Pirmoji trumparankovė salotinė - su gėle.
Kuris kardignas gražus? smile.gif

Su kaspinu? Tai gal tada nieko visai bigsmile.gif
Tas piiirmas, rankų darrrbo, spalvos nerealios smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 04 13, 10:12)
Man asmeniskai labai grazu maikutes tokio tipo, jos kaip biski rimtesnio ispudzio priduoda, jei reikia jo, bet vistiek nera grieztas stilius, o laisvalaikinis g.gif
user posted image

O aš pastebėjau, kad polo marškinėliai gerai vasarai, nes su kardiganais jos ne taip gerai žiūrisi, trukdo kalnierius blush2.gif Arba kai reikia po bliuzonu pasikišt kokiu sportiniu doh.gif
Atsakyti