Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

tai koks tas pilvukas? Kaip atrodo visa figūra? jei tik šiaip pūpso, taigi maskuoja jį rūbai aukštu liemeniu - visokie tokie kietesnio, standesnio audinio sijonai, kelnės, džinsai su tunika...jei norisi lengvesnės aprangos, tai tada teks modeliuojančias figūrą kelnaites rinktis - yra visokių tokių modelių, bet tik tiek, kad sintetika, visiškai vasarą gali būt karšta..na ir dar tiktų modeliai laisvai krentančių rūbų, kirptų po krūtine, a la neščiųjų suknelės, , tik daug mažesnio dydžio..
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 16, 15:29)
galima padaryt išvadas, kad vėl tilptumėt 4u.gif

Išvadas padaryti galima, tik jau kiti drabužiai nebetiks. biggrin.gif O tų netinkančių - keli marškinukai.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 16, 16:51)
tai koks tas pilvukas? Kaip atrodo visa figūra? jei tik šiaip pūpso, taigi maskuoja jį rūbai aukštu liemeniu - visokie tokie kietesnio, standesnio audinio sijonai, kelnės, džinsai su tunika...jei norisi lengvesnės aprangos, tai tada teks modeliuojančias figūrą kelnaites rinktis - yra visokių tokių modelių, bet tik tiek, kad sintetika, visiškai vasarą gali būt karšta..na ir dar tiktų modeliai laisvai krentančių rūbų, kirptų po krūtine, a la neščiųjų suknelės, , tik daug mažesnio dydžio..

Na nesu iš tų manekenkų blush2.gif viršus nėra stambus, apačia irgi normali, vienintėlė bėda tas pupsantis pilvas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 04 16, 18:41)
Na nesu iš tų manekenkų  blush2.gif  viršus nėra stambus, apačia irgi normali, vienintėlė bėda tas pupsantis pilvas  doh.gif  verysad.gif

1. Netinkančius rūbus parduoti per manodrabuziai.lt
2. Nuo šiol pirkti tik tinkančius, t y matuotis prieš perkant
3. Seniai žinoma, kad ne tik juodi, ir net ne tik tamsūs rūbai maskuoja lašinius biggrin.gif Reikia žiūrėti į sukirpimą
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 16, 19:01)
1. Netinkančius rūbus parduoti per manodrabuziai.lt

Kaip tik šiandien užsiregistravau smile.gif. Papasakok kaip ten vyksta pirkimas? Reikia spausti "noriu jo" g.gif. O kaip pasižymėti? Nerandu doh.gif
O kas moka už siuntimą? Kai gauni pinigus į sąskaita tada siunti?
Ar gerai perka?

Man čia panašu į ebay bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkada bandžiau savo rūbelius sudėti į manodrabužiai, bet kažkodėl tada nuotraukų nekėlė. Gal reiks vėl pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 04 16, 19:20)
Kaip tik šiandien užsiregistravau smile.gif. Papasakok kaip ten vyksta pirkimas? Reikia spausti "noriu jo" g.gif. O kaip pasižymėti? Nerandu doh.gif
Ar gerai perka?

Pirma susisieki su pardaveju zinute ir issiklausineji apie norima ruba, tada sistema automatiskai pazymi ruba. Del kas moka uz siuntima tariesi su pardaveju. Viskas paprasciau nei atrodo. Nors man tas puslapis nelabai patinka, susidare ispudis, kad administracija labai atmestinai i viska ziuri. Kol viskas gerai, tai gerai, o kai problemos, tiesiog palieka savieigai.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 04 16, 20:20)
Ar gerai perka?

Jei nekelia nuotraukų, jas reikia sumažinti smile.gif
Radus patinkantį rūbą, reikia parašyti jo savininkei, galima spausti "noriu jo" arba "noriu paklausti". O toliau jau tartis. Iš manęs perka per mėn 3 - 4 rūbus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 16 balandžio 2011 - 19:51
dontstop dėl tų kas netiko tai aiškų, pardaviau, išmečiau, padovanojau, tik man manodrabuziai.lt nelabai patinka, kadangi tai už siuntimą pinigų neperveda, tai rezervuoja ir neinformuoja, kad atšaukia, tai pinigų lauki 2 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 16, 19:25)
Pirma susisieki su pardaveju zinute ir issiklausineji apie norima ruba, tada sistema automatiskai pazymi ruba. Del kas moka uz siuntima tariesi su pardaveju. Viskas paprasciau nei atrodo. Nors man tas puslapis nelabai patinka, susidare ispudis, kad administracija labai atmestinai i viska ziuri. Kol viskas gerai, tai gerai, o kai problemos, tiesiog palieka savieigai.

QUOTE(dontstop @ 2011 04 16, 19:33)
Jei nekelia nuotraukų, jas reikia sumažinti  smile.gif
Radus patinkantį rūbą, reikia parašyti jo savininkei, galima spausti "noriu jo" arba "noriu paklausti". O toliau jau tartis. Iš manęs perka per mėn 3 - 4 rūbus  4u.gif

Ačiū 4u.gif
O kiek laiko skelbimą laiko?
Kai parduoti reikia ištrinti?
Atsakyti
Ten ne skelbimai. Susikuriat savo albumėlį, kur bus įkelti jūsų rūbai. Kas 3 mėn info reikia atnaujinti. Kai rūbas nuperkamas, pažymit, kas nupirko.
Man nesklandumų nepasitaikė, kol nesumoka, tol nesiunčiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 04 15, 11:40)
ax.gif O galima biggrin.gif ?
Tai kazkaip - kaip tik baigiu spintas dgmz apsitvarkyti (as krausciausi i  kitus namus, tai kelios savaites buvo doh.gif ), daug ka surusiavau, tai galvoju galeciau imesti o jus iskritikuotumet tongue.gif
Bet nzn ant ko fotkinti, nes pvz lovos uztiesalas spalvotas, patalyne pas mane irgi visa spalvota, nebent galvoju jei tiesti kita puse kokia paklode su rastais g.gif Dar nesugalvojau zodziu biggrin.gif Ir reiks vyra is namu isprasyt kazkaip, nes trukdysis lotuliukas.gif

Nooorim 4u.gif
Aš ir savaitgalį spintą susitvarkiau, tai jau imsiuos fotkinimo, reiks kažką sugalvoti su tuo fonu biggrin.gif Mano patalynė irgi ne balta, kilimas ryžas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 18 balandžio 2011 - 12:55