Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 04 18, 12:51)
Ten ne skelbimai. Susikuriat savo albumėlį, kur bus įkelti jūsų rūbai. Kas 3 mėn info reikia atnaujinti. Kai rūbas nuperkamas, pažymit, kas nupirko.
Man nesklandumų nepasitaikė, kol nesumoka, tol nesiunčiu  ax.gif

Mano rubeli po 60 dienu automatiskai iseme, kaip atgal idet?

As si pavasari "bomzausiu", nieko nenusipirkau, neturiu nei rubu nei bateliu, tik puspalti ir daug spalvotu pedkelniu. Salikeli nesioju parvezta lauktuviu, patinkancio savo pirkto irgi neturiu. Nezinau kaip cia bus, bet parduotuvese buvau vos keliose ir nelabai man kas patiko. Man daznai patinka kas labai daug kainuoja. Galvoju gal bomzaudama islauksiu liepos menesio ispardavimu, o per juos basic`u pirksiu.
Dekit savo kapsules, gal man kokiu ideju kils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 18, 14:24)
Mano rubeli po 60 dienu automatiskai iseme, kaip atgal idet?

Na matyt kelt per naują?
Man po 3 mėn į paštą ateina laiškas, rašo, kad rūbelis neberodomas. Tai užtenka tik prisijungti prie manodrabuziai.lt ir uždėti varnelę, kad rodytų vėl. Tuo pačiu jie rekomenduoja keisti nuotrauką/kainą/aprašymą, nes šiaip kai viskas ok, rūbelius greit išperka, per savaitę maždaug smile.gif Aišku, priklauso nuo rūbo. Iš manęs gerai perka maikutes, palaidines, aksesuarus. Jaunatviški ryškūs rūbai gerai eina, o jei dar madingo modelio rolleyes.gif Pvz, dėl ryškiai rožinio dupcę dengiančio kardigano per vieną vakarą parašė 12 žmonių. Puošnus vakarinis sijonas už tokią pat kainą kabo jau virš metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 18, 14:13)
Aišku, priklauso nuo rūbo. Iš manęs gerai perka maikutes, palaidines, aksesuarus. Jaunatviški ryškūs rūbai gerai eina, o jei dar madingo modelio  rolleyes.gif  Pvz, dėl ryškiai rožinio dupcę dengiančio kardigano per vieną vakarą parašė 12 žmonių. Puošnus vakarinis sijonas už tokią pat kainą kabo jau virš metų  biggrin.gif

Jei ne paslaptis kokios einamos kainos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 18 balandžio 2011 - 14:24
QUOTE(raami @ 2011 04 18, 15:24)
Jei ne paslaptis kokios einamos kainos? g.gif

Aš pigiai pardavinėju, po 7 - 30 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 18, 14:13)
Na matyt kelt per naują?
Man po 3 mėn į paštą ateina laiškas, rašo, kad rūbelis neberodomas. Tai užtenka tik prisijungti prie manodrabuziai.lt ir uždėti varnelę, kad rodytų vėl. Tuo pačiu jie rekomenduoja keisti nuotrauką/kainą/aprašymą, nes šiaip kai viskas ok, rūbelius greit išperka, per savaitę maždaug  smile.gif Aišku, priklauso nuo rūbo. Iš manęs gerai perka maikutes, palaidines, aksesuarus. Jaunatviški ryškūs rūbai gerai eina, o jei dar madingo modelio  rolleyes.gif  Pvz, dėl ryškiai rožinio dupcę dengiančio kardigano per vieną vakarą parašė 12 žmonių. Puošnus vakarinis sijonas už tokią pat kainą kabo jau virš metų  biggrin.gif

Mano analogiska situacija, neberodo, kur ta varnele? As varnele varneles nerandu lotuliukas.gif As ziemos metu pardavinejau vasaros sezono ruba, manau todel nenupirko, dabar jau gal imtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 18, 16:08)
Mano analogiska situacija, neberodo, kur ta varnele? As varnele varneles nerandu lotuliukas.gif  As ziemos metu pardavinejau vasaros sezono ruba, manau todel nenupirko, dabar jau gal imtu unsure.gif

Tai pats rūbas dar yra, nuotraukos niekur nedingo? tada reikia ieškoti raudono užrašo "Nerodyti kataloge", šalia jo varnelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 18, 16:49)
Tai pats rūbas dar yra, nuotraukos niekur nedingo? tada reikia ieškoti raudono užrašo "Nerodyti kataloge", šalia jo varnelė  smile.gif

Aciu, ieskosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 04 18, 12:54)
Nooorim 4u.gif
Aš ir savaitgalį spintą susitvarkiau, tai jau imsiuos fotkinimo, reiks kažką sugalvoti su tuo fonu biggrin.gif Mano patalynė irgi ne balta, kilimas ryžas lotuliukas.gif

Pasistengsiu 4u.gif
Dabar bus 5 laisvadieniai, tai gal kaip nors istaikysiu ir vyra kur istremsiu, o tai neduos ramybes biggrin.gif
Ai as pagalvojau gal galima ne ant balto bet ant kokio vienspalvio/neryzkaus/neutralaus kiek imanoma pavirsiaus g.gif Niu kazka sumastysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 balandžio 2011 - 12:20
QUOTE(Shana @ 2011 04 19, 12:20)
Pasistengsiu 4u.gif
Dabar bus 5 laisvadieniai, tai gal kaip nors istaikysiu ir vyra kur istremsiu, o tai neduos ramybes biggrin.gif
Ai as pagalvojau gal galima ne ant balto bet ant kokio vienspalvio/neryzkaus/neutralaus kiek imanoma pavirsiaus g.gif Niu kazka sumastysiu ax.gif

nu laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 04 19, 17:16)
nu laukiam  biggrin.gif

Nelaukit, o savo dekit, bus apie ka pliotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, aš nuo šiandien fotografuosiu ir dėsiu.

Šiek tiek apie mane: dirbu namie, taigi neskirstysiu į darbo ir nedarbo. Visi mano drabužiai yra laisvalaikio, tačiau vieni yra daugiausia sportui, kiti šiaip išeiti, dar kiti puošnesni į vakarėlius. Taigi pradėsiu nuo sportiškiausių, tada stilius keisis į „gerąją pusę“ biggrin.gif Šiandien bus sportiniai.

Aš esu pridusinta vasara lotuliukas.gif Deja, juodos dar visiškai iš garderobo neišbraukiau, bet ko norėti, adr juk tik pradėjau kapsules formuoti, kai sunešiosiu drabužius arba atsibos, pakeisiu ax.gif

Iš karto įspėju, kad kažkokių išskirtinių ir ekstravagantiškų apdarų nesulauksite, aš labai paprasta, o mano stilius gana klasikinis. Kai kam turbūt ir nuobodokas pasirodys blush2.gif Na, bet visos mes skirtingos, yra taip, kaip yra biggrin.gif

Einu fotografuot pirmųjų apdarų 4u.gif
Atsakyti
Taigi, sportiniai drabužiai važinėti dviračiu ir pan.

Fotografavau ant ryškiai geltonos paklodės... pačios matote, kaip keičiasi jos spalva nuo drabužių (o ir pačių drabužių nevisiškai tikslios spalvos, bet labai panašios, tik kelnės tamsesnės ir ne tokios ryškios).

Megztiniai

user posted image
user posted image

Marškinėliai]

user posted image
user posted image

Kelnės

user posted image

Pagyvenę, bet dar tvirti sportiniai bateliai

user posted image

Striukytė

user posted image

Rankinių čia kaip ir nereikia, nebent kuprinė smile.gif

user posted image

Dar turiu tokį sportinį krepšį, tik patarkit, ar labai netinka spalvos (nors rankinė neturi derėti prie aprangos lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti