Vakar:
pusryčiai: valgiau nuo užvakar likusį gabaliuką garintos mėsos ir sūrelį
pietūs: vyras nešėsį tą patį, kaip užvakar - vištienos sriubos, kalakutienos kotletų su koše. Aš valgiau kiaušinį ir dešrelę
vakarienė: troškinys iš burokų, ryžių, maltos kalakutienos su grietinės - pipirų - krapų padažu
Šiandien:
pusryčiai: makaronai, likę nuo užvakar
petūs: vyras nešėsi duonos sriubą ir tuos pačius makaronus nuo užvakar dienos, dešrelę. Aš pabaigsiu burokų troškinį
vakarienė: uždara pica su daržovėmis ir sūriu vyrukams, man sriuba
QUOTE(Keith @ 2011 03 28, 17:01)
Ką gaminat su kruopoms, pėvėzė perlinėm, kvietinėm?
Verdu kaip garnyrą prie mėsos, žuvies, paukštienos patiekalų, prie kepenėlių, skrandukų. O pats skaniausias perlinių kruopų patiekalas mūsų šeimai toks:
Šilkinė košė
10 šaukštų sausų perlinių kruopų šiek tiek apvirti. Sutarkuoti 5 vidutines bulves ir porą morkų per burokinę tarką. Pakepti spirgučių su svogūnais. Viską sumaišyti ir sudėti į stiklinį indą, skirtą gaminti orkaitėje. Įpilti vandens, kad vos apsemtų. Prieskoniai - druska, pipirai ar kas nors pagal skonį. Troškinti orkaitėje apie valandą, uždengus dangčiu. Valgyti su grietine