Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 23, 20:51)
Tokia pica skani isejo,pati dariau paplocius mielinius biggrin.gif

Tai pasidalinkit receptuku blush2.gif

Trečiadienio meniu:
I-sumuštiniai su rikota, dešra, kava arbata
II-likučiai (mišrainė, troškinti kopūstai)
III-raug. kopūstų sriuba su džiovintais grybais, varškės apkepas su uogiene, serbentų kompotas
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 24, 11:52)
Tai pasidalinkit receptuku  blush2.gif

Recepta radau SM,reikes:
500g miltu
1 pakelio sausu mieliu(7 g)
stikline mineralinio
druskos

I dubeni supilame miltus,padarome duobute ir supilame mieles ir mineralini,iberiame druskos,palaukiame,kol istirps mieles ir isminkome tesla.Jei tesla sausa,ipilame dar siek tiek mineralinio.Palaikome siek tiek siltai ir kociojame picos paplotelius.Is sios normos isejo 2 didziules picos ir dar siek tiek teslos liko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 24, 13:56)
Recepta radau SM,reikes:
500g miltu
stikline mineralinio
druskos

I dubeni supilame miltus,padarome duobute ir supilame mieles ir mineralini,iberiame druskos,palaukiame,kol istirps mieles ir isminkome tesla.Jei tesla sausa,ipilame dar siek tiek mineralinio.Palaikome siek tiek siltai ir kociojame picos paplotelius.Is sios normos isejo 2 didziules picos ir dar siek tiek teslos liko smile.gif

Oj, ačiū, išsisaugau. bigsmile.gif

O sausos mielės, tai čia prie prieskonių kur nors būna pirkt? g.gif Nesu mačiusi kažkaip.. rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava
Pietus - brandinti bulviu kukuliai su grietine
Vakariene - pabaigem kukulius, rukyti lasinukai su duona, arbata, keksas

Siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - MB zuvu pirsteliai ir pangasija su duona (saldiklyje radau visokiu likuciu), lasinukai su duona ir cesnaku
Vakariene - galvoju virt trinta darzoviu sriuba ir dar bus guliasas su daug morkyciu, poru, svoguniuku, valgysim su virtom bulvem. Desertui kisielius ir aguonu pyragas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 24, 14:29)
Oj, ačiū, išsisaugau.  bigsmile.gif

O sausos mielės, tai čia prie prieskonių kur nors būna pirkt?  g.gif Nesu mačiusi kažkaip.. rolleyes.gif

Nera uz ka smile.gif aha buna prie prieskoniu,perku sausas nes su slapiom nemoku blush2.gif
Atsakyti
Meniukas siandien toks:
Pusryciai:MB bandele,as pyrago gabaleli,sumustinis su suriu,arbata
Pietums:vistienos sirdeles grietineles padaze su makaronais,as valgiau su raugintu agurku,MB su pomidoru
Vakariene:kepiau biskvitinius sausainukus,aptikau Sonatinos bloge,dar apelsinai smile.gif gal kazka dar sugalvosim,net nzn ax.gif
Atsakyti
Vakar
Pusryčiai - arbata, koldunai
Pietus -kepti grybai grietines ir spirgučių padaže su keptomis bulvėmis
Vakarienė - silkė, varškė su slyviene, arbata
Atsakyti
Laba 4u.gif Noriu pasiūlyt labai paprastą pyragą- nu man jis gana taupus ir nemažas išėjo (1.5 kg kainavo apie 10 lt).
meduolių ir bananų pyragas
Į grietinę nedėjau cukraus, tik įpyliau citrinos sulčių thumbup.gif
Atsakyti
Bandysiu prisijungti prie temos ax.gif

Šiandienos meniu:

pusryčiai - sumuštinis juoda duona + lydyta varškė (pusryčius valgau tik aš)
pietūs - troškintos jautienos kepenys, vyrui su kvietinių kruopų koše, man su makaronais ir pom. padažu
vakarienė - salotos iš konservuotų pupelių, virtų kiaušinių, džiuvesėlių, svogūnų, majonezo
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 24, 13:56)
Recepta radau SM,reikes:
500g miltu
stikline mineralinio
druskos

super receptas reikės išbandyti bigsmile.gif
šarūnė va šitą tai reikės išbandyti
seniai buvau tai sią sav. iš pagrindinių patiekalš kiek pamenu buvo skrandukų plovas, šaltiena kur man gavosi l. riebi ir nelabai ji valgosi ir šaltibarščiai, žiauriai šią sav. l. neturėjau tai daraiau kas greičiausiai
Šiandien meniu
I arbata kava obuolys ir riešutai su razinom MB nieko nevalgė
II man jogurtas ir varškė MB matyt namuose valgė tai ką rado
vakarienei bus brandinti šaltibarščiai ir galvoju kažka iš grybų daryti bet nesumastau ką daryti kai snd pastininkas nei spirgiukų kepinti nei dešrytės pagal viską negaliu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 03 25, 14:02)
Bandysiu prisijungti prie temos  ax.gif
vakarienė - salotos iš konservuotų pupelių, virtų kiaušinių, džiuvesėlių, svogūnų, majonezo

sveikute prisijungusi
oho idomi vakariene
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2011 03 25, 10:17)
Laba  4u.gif Noriu pasiūlyt labai paprastą pyragą- nu man jis gana taupus ir nemažas išėjo (1.5 kg kainavo apie 10 lt).
meduolių ir bananų pyragas
Į grietinę nedėjau cukraus, tik įpyliau citrinos sulčių  thumbup.gif

Butinai darysiu si pyragiuka, nes vakarais taip norisi kokio saldumako prie arbatos thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 03 25, 14:02)

sita irgi isbandysiu smile.gif

O mes siandien valgom likucius, trinta darzoviu sriuba, guliasa su bulvem, kisieliu. .
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 25, 13:11)

kai snd pastininkas nei spirgiukų kepinti nei dešrytės pagal viską negaliu  doh.gif

PASNINKAS
Atsakyti