Siandien
Pusryciai - kava, kam surelis, kam sumustinis
Pietus - MB rukyta desra i darba, tevukas i soda dejosi sumustinius su baltu suriu, virti kiausiniai, man varske su agrastu uogiene
Vakariene - troskinti kopustai su rukytomis vistienos nugarelemis, virtos bulves, saltibarsciai
PAskaitai taupanciuju meniu ir supranti, kad vien sumustiniais mintate.
Taupancios , ziurejote kiek kainuoja kg slapiankes? Desreliu ar pirktiniu koldunu?
Man taupimas tai naminis maistas, o ne barankes, sausainiai, sumustiniai. Ir dar giriates tuom
Apie suderinta , sveika mityba net nekalbu...
Taupancios , ziurejote kiek kainuoja kg slapiankes? Desreliu ar pirktiniu koldunu?
Man taupimas tai naminis maistas, o ne barankes, sausainiai, sumustiniai. Ir dar giriates tuom
pusryčiai : kiaušinienė + agurkas
pietūs: burokėlių sriuba, daržovių- vištienos troškinys( žirneliai, morkos, pievagrybiai, bulvės + vištienos gab.)
vakarienė: lietiniai įdaras vištiena su svogūnais
pietūs: burokėlių sriuba, daržovių- vištienos troškinys( žirneliai, morkos, pievagrybiai, bulvės + vištienos gab.)
vakarienė: lietiniai įdaras vištiena su svogūnais
Vakar valgem:
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su desra,suriu,dar agurkais,man omletas su desra,duona,apelsinu sultys
PIETUS-burokeliu lapu sriuba,greipfrutas,keletas sausainiu
VAKARIENE-dziuveseliuose kepta cukinija,kecupo-majonezo padaziukas,vysniu kompotas
NAKTIPIECIAMS ledai
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su desra,suriu,dar agurkais,man omletas su desra,duona,apelsinu sultys
PIETUS-burokeliu lapu sriuba,greipfrutas,keletas sausainiu
VAKARIENE-dziuveseliuose kepta cukinija,kecupo-majonezo padaziukas,vysniu kompotas
NAKTIPIECIAMS ledai
Pusryciai - kava, kam surleis, kam sumustinis
Pietus - saltibarsciai su vakarykstmeis bulvemis, MB i darba nesesi vistienos vyniotinio ir mano darytos karkutes vyniotinio su agurkais
vakariene - nugareliu su kopustais likuciai su virtomis bulvemis, tevukas valge vien virtas bulves su sviestu, raugtais agurkeliais ir kefyru, MB kotletai dar laukia
Pietus - saltibarsciai su vakarykstmeis bulvemis, MB i darba nesesi vistienos vyniotinio ir mano darytos karkutes vyniotinio su agurkais
vakariene - nugareliu su kopustais likuciai su virtomis bulvemis, tevukas valge vien virtas bulves su sviestu, raugtais agurkeliais ir kefyru, MB kotletai dar laukia
PUSRYCIAI-man kava,avietes(is sodo)
PRIESPIECIAMS-vysnios is sodo
PIETUS-sonine,juoda duona,pomidorai,riestainiai
VAKARIENE-brandinta sriuba,brandinta cukinija,MB dar kelias desreles,vysniu kompotas,desertui ledai
PRIESPIECIAMS-vysnios is sodo
PIETUS-sonine,juoda duona,pomidorai,riestainiai
VAKARIENE-brandinta sriuba,brandinta cukinija,MB dar kelias desreles,vysniu kompotas,desertui ledai
PUSRYCIAI - mano keptas pyragas su arbata
PIETUS - pekino kopusto balandeliai
VAKARIENE - morkos su cukrum
QUOTE(rolali @ 2011 07 20, 16:26)
PUSRYCIAI - mano keptas pyragas su arbata

Liuks!! Man kaip skanu toks meniu butu. Ir uztektu pilnai...ir kodel gi neigyvendinus, ar galima nuplagijuoti?:)Rolali, o koksai pyragas,speju, trupinines teslos su uogom?
O i vidu farsa dedate i pekino galva? As gal bulves idesiu virtas su svoguniuku keptu
O as:
Kava su varske ir pacios virta vysniu uogiene ( man skanu, kai vysnios neistizusios, tokiom uogelem).
Trupiniuotis plius arbata ( vaisino)
Cukiniju TORTAS (namuose)
Arbata su aviz. sausainiais ir pyrago gabaliukas ( vel gi, su vysniom, pavaisino)
pusryciai;varskes surelis kava
pietus ;karpis salotos
vakariene;pieniska sriuba
pirkau;4 sureliai po 0.49centus norfoi akcija
karpio 6gabaliukai 9.67
pinas puselitro''dvaro''1.29
pietus ;karpis salotos
vakariene;pieniska sriuba
pirkau;4 sureliai po 0.49centus norfoi akcija
karpio 6gabaliukai 9.67
pinas puselitro''dvaro''1.29