QUOTE(mickute7 @ 2011 04 09, 10:09)
a kaip tu tą sulą vekuoji ?
Į stiklainį ar butelį įdedu razinų, apelsino ar citrinos, pripilu sulos ir uždarau. Prieš porą savaičių tik pernykštę pabaigėm gert

Ji tokia parūgus būna, perima citrinos ar apelsino skonį. Kiti tai žinau, kad deda cukraus ir kaitina, bet man šita sveikesnė atrodo.
Vakarykštis meniu:
Pusryčiai- sumuštiniai su tepamu paštetu, dešra.
Pietūs- MB į darbą vežėsi virtos mėsos su duona. Mes su sūnum pas gydytojus lakstėm, tai sausainių nusipirkom pavalgėm.
Vakarienė- grybų (iš šaldiklio) sriuba, makaronai (pati darau 1 kiaušinis, 100 g miltų) su pakepintu su svogūnais faršu ir baltu padažu.
Naktipiečiams MB su sūnum sausainių valgė, aš sūrio atsipjoviau.
Šiandien
Pusryčiams- duona, batonas, dešra, paštetas, sūris, sviestas- kas ko norėjo.
Pietums bus grybų sriuba ir makaronai su faršu.
Vakarienei tikriausiai bulkučių kepsiu.
Jeigu jus nepelnytai įžeidė- grįžkite ir nusipelnykite.