Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pusryciai - virtinukai su varske ir melynemis, arbata
Pietus - virti kiausiniai
Vakariene - troskinti vistienos kauliukai su ryziais ir konservuotomis darzovemis
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pusryciai - kava, sausainiai
Pietus - MB kepsneliai ant iesmeliu, virtos bulves, agurkeliai, man nieko, nebuvo laiko
Vakariene - troskinukas su sparagais (farso kukuliai, morkos, sparagai) su virtom bulvem, marinuotais pomidorais, arbata su sausainiais
Atsakyti
Vakar valgem taip:
Pusryciai:MB sumustiniai,man tinginys
Pietums:ceburekai,dar kepiau sausainius su sokolado gabaliukais
O vakarienei visko daug privalgem,turejom sveciu tai rukyta zuvis,kumpelis,suris,traskuciai,vynas,alus,desertui sokoladas,saldainiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 04 04, 12:19)
Kad 200 ml, tai nėra daug - standartinė stiklinė. Tiek panašiai ir majonezo gaunasi. 4u.gif

Ojej, tai čia tikra kalorijų bomba gaunasi. Bet kokiu atveju ačiū, reiks pabandyt
Prie progos savo meniuką vakarykštį įmetu:
Pusryčiai- duona (pati kepu), dešra. Arbata, man tirpi kava su pienu. Vaikas pas močiutę atostogauja, tai ką jis valgo- nežinau.
Pietūs- MB vežėsi sūdytos šoninės su duona, tinginio likučius susidėjo, aš pasiėmiau nuo kauliukų nugramdytos mėsos, pakepintos su morkomis ir svogūnais ir batono.
Vakarienė- kepiau sprandinę (iš šaldiklio, kažkada Rimi per akciją pirkau), paskui dar apipyliau baltu padažu, valgėm su virtom bulvėm ir konservuotų žirnelių salotom su svogūnu ir majonezu. Ai, dar prikepiau lietinių su varške, nes šiandien vėlai iš darbo grįšiu, tai MB vieną nugriebė. Geriam sulą, kurios beveik po kibirą rytas vakaras parsinešam, likutį dar užvakuoju.

Šiandien:
Pusryčiai- tas pat- duona, dešra.
Pietūs- MB sprandinės su duona įsidėjo, aš- lietinių pasiėmiau.
Vakarienei bus lietiniai greičiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarūnė: 05 balandžio 2011 - 08:23
Pimadienio meniu:
I-burokėlių/pupelių mišrainė (nuo sekmadienio) su duona, kava, arbata
II-brandinta agurkinė sriuba, skryliai su keptų svogūnų, grietinės padažiuku
III-kepta duona su česnaku, keptos duonos/pupelių/obuolio/sūrio mišrainė, kefyras
naktipiečiams dar kakavą su pienu gėrėm 4u.gif
Atsakyti
Šiandien:
pusryčiai - jogurtas
pietūs: vyras šaltibarščių ir makaronų su faršu pasiėmė, man tik makaronai
vakarienė: bulviniai blynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 balandžio 2011 - 15:10
Siandien pusryciams valgem dribsnius su pienu,pietums man brandinti ceburekai su sultiniu,o MB virtos-apkeptos bulves su silke,desertui sausainiai.Vakarienei dziovintos slyvos smile.gif
Atsakyti
Antradienio meniu:
I-keptos duonos/pupelių mišrainė, kava, arbata
II-vis dar agurkinė sriuba blush2.gif , sūdyta skumbrė su marinuotais svogūnais ir duona, vaikas kelis skrylius (anksčiau darytus ir užšaldytus) virėsi.
III-kotletai, troškinti su morkomis ir svogūnais raudoname padaže, virtos bulvės, burokėlių/raug. kopūstų/svogūno salotos su aliejumi
Atsakyti
Vakar :
Pusryciai - kava
Pietus- troskinio, ruk.zuvies likuciai
Vakariene - raugintu kopustu sriuba, virtos kiauliu kojos, bulves su lupyne
Atsakyti
Šiandien:
mano pusryčiai - dribsniai su pienu
pietūs vyrui: makaronų sriuba, bigos; pietūs man: šaldytos daržovės troškintos su malta kalakutiena
vakarienė: orkaitėje keptos bulvės su varške
Atsakyti
Pusryciams:MB brandinti ceburekai,sureliai,man marinuotos stintos
Pietus-vakariene:gimtadieni sventem tai cepelinai,ivairus uzkandziai,as nesiaus savo kepta tortuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 04 06, 16:36)
Vakariene - raugintu kopustu sriuba, virtos kiauliu kojos, bulves su lupyne

Kaip situ pasiilgau, skanumelis bigsmile.gif

O mes valgom belekaip, nes nera laiko gaminti visai/Vakar:
Pusryciai - kava, sausainiai
Pietus - MB virtos bulves ir troskinukas su sparagais, man penkiu grudu kose su cukrum
Vakariene - keptos bulves su kiausiniu, arbata, keksiukai

Siandien:
Pusryciai - kava, brandinti blynai
Pietus - MB blynai su slyviene, man konservuoti zirneliai biggrin.gif (pabaigiau likuti)
Vakariene - MB virtos bulves su desrelem, zirneliai su svogunais ir majonezu, man like blynai, arbata
Atsakyti