Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Grizau tongue.gif nespeju cia visur blush2.gif
Pirmadienis -
Pusryciai - kava, surelis
pietus - sparagines pupeles ( dar pernykstes is kameros) keptos su kiausiniu , rukyta pazande su agurkais
Vakariene - pirktiniai vistienos kotletai su makaronais ir salotos su grietine, varske su obuoliene

Antradienis
Pusryciai - kava, surelis
Pietus - rukytos vistienos nugareles su paraugtais agurkeliais
vakariene - a la plovas su tais paciais kotletais ( cia vadinasi Cente akcija tongue.gif )
naktipieciai - kava su sokoladu blush2.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB pomidoru-agurku salotos su grietine,sumustiniai su desra,man kava
PIETUS-man lietiniai blyneliai su desra ir suriu,grietines-kecupo padaziuku,desertui sausainiai
PAVAKARIAI-nektarinas,karsti sumustiniai
VAKARIENE-plikyti sausainiai su pienu,MB dar agurku su medumi :)veliau dar alaus gere ir desros uzsikando biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 06 liepos 2011 - 19:17
Siandien pusryciai - kava
Pietus - visu tu kotletu variantu likuciai tongue.gif
Vakarienei - karbonadai su svieziomis bulvemis ir sv.kopustu salotos su grietine ir majonezu, serbentu kompotas
Atsakyti
PUSRYCIAI-man kava
PIETUS-MB bandeles,obuolys,man desrele su agurku,desertui nektarinai,sausainiai,veliau truputi vysniu
VAKARIENE-kepti sparniukai,salotos su grietine(pomidorai,svogunas,agurkas,grietine),batonas,vysniu kompotas,desertui sokoladas smile.gif
NAKTIPECIAMS manau dar pora sparniuku uzkasim biggrin.gif
Atsakyti
saltibarsciai
desreles ir bulves su spirguciais
makaronu sriuba
isleidau apie 25 litus keturiu asmenu seimai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 07 05, 13:31)
Įdarytus gal kuo nors?  bigsmile.gif

Nea, vienus su prieskoniais biggrin.gif ten kazkokie specialus ant grilio kepti, visai nieko gavosi smile.gif

O paskutiniom dienom nieko negaminu, kas ka randa, ta ir valgo, nes nera laiko gaminimui visai, o ir valgyt nelabai norisi blush2.gif Na nuo rytojaus gal vel pradesim normaliai maitintis, nes vakar padariau tik tuno salotu (salotos, agurkai, pomidorai, marinuoti agurkai, svogunu laiskai, majonezas, tunas). O siandien ka siandien nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 10 liepos 2011 - 09:41
Ir as nieko negaminu,kazkaip savaitgaliai pas mus belekokie ir belekur biggrin.gif ,tai pas tevus uzkandam arba namie kokiu likuciu smile.gif

Snd valgyta:desreles virtos,sumustiniai su lasisa(gavome nemokamai),makaronai su sonine smile.gif
Atsakyti
Snd valgem:
PUSRYCIAI-MB varskes sureliai,man kava
PIETUS-man keli kepti vistienos gabaliukai,desertui lazdeles su dzemu
PAVAKARIAI-ledai su sokoladu
VAKARIENE:kepta tilapijos file,ryziai,kopustu-pomidoru salotos su majonezu

Taip pat per diena valgyta:tresniu,sokolado gabalelis ax.gif
Atsakyti
Savaitgali su draugais buvau prie ezeru islekus thumbup.gif vyrai kuom namie maitinosi net nezinau, ale nenumire tongue.gif lotuliukas.gif taupom toliau mirksiukas.gif

pirmadienis
Pusryciai - kava
Pietus - sumustiniai, su desra
vakariene- nuo mano savaitgalio like kepti koldunai, uzpyliau sultinio, surio ir vualia mirksiukas.gif nuo savaitgalio likus sv.kopustu sriuba, obuoliu - aroniju kompotas is rusio

siandien - kava
Pietus - silke su kiausiniais ir majonezu kam su pomidorais, kam su svogunais
Vakariene - pabaigiau koldunus, man pasukos, MB rukytos skumbrijos su agurkais pavalge, kompotas su sausainiais, po valandos dar per silke su agurku prasinese tongue.gif tevukas siandien sveciuose maitinosi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - kava, desrele su batonu
Pietus - MB vakarienes likuciai - bulves, desreles, agurkas, as saltibarsciu (kavinukeje blush2.gif )
Vakariene - kiaulienos kauliukai, virtos bulves, agurkai su grietine, bananai (pirkau po 2,40lt/kg smile.gif )
Naktipieciai - bananai smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man keksiukas,kava
PRIESPIECIAMS-arbuzas
PIETUS-man lasinukai su juoda duona ir pomidoru,MB uzpilama sriuba(taip nesveika,bet i metus viena karta suvalgo),tada uzkando bandele ir sureli
VAKARIENIAVOME ne namuose smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava
Pietus - MB brandintos bulves su desrelem, man bananas
Vakariene - koldunai su grietine (pirktiniai, nes buvom alkani ir pavarge kad dar ka gaminti unsure.gif )
Naktipieciai - bus ledai
Atsakyti