Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(lapuaite @ 2011 03 17, 15:59)
reiks bandyti tada hypnose, man ir gaila pinigu truputi, nes skaiciau ,akd jie lb greit dziuna verysad.gif

Nea, kad nedžiūna jie greitai unsure.gif Aš vienu metu paprastą Hypnose naudojau apie pusę metų, nes tiesiog dar buvo geras, o dažydavausi kasdien. Žinoma, trupučiuką padžiuvo, bet netgi dar gražiau dažė.

Šiaip tikrai geri Lancome tušai, pati visą laiką juos naudoju, kasdienai padažo tikrai labai gražiai, blakstienos tokios lanksčios ir švelnios lieka, bet dabar vasarai labai norėčiau kažkokio tokio ypatingesnio, vis dairausi į HR Sexy Blacks, čia vis paklausiu, bet viena pati su savim pasišneku ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Maybelline lash stiletto
user posted image
Žadėjau palikti atsiliepimą. Visai neblogas tušas, nors reikia gana kruopščiai juo dažyti blakstienas, nes jis iš tokių klampesnių, turi daug tokių kaip ir daleliu, kurios tiek pastorina, tiek pailgina blakstienas. Tik nelabai suprantu kam jo tas sepetelis toks suraitytas ir dar gana ilgas (Gal man tiesiog nereikalingas blakstienu uzrietimo efektas...).Idomu ar naudojant ilgiau jis neprades gumulais mestis kokiais, nes jau pradžioje tirštokas. Na bet kol kas esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Pas mane tai problema, kiek perku tusu visi man per diena nutrupa.. Ir vaikstau su juodais paakiais kaip nemiegojus tris paras. Baisu vel kazka pirkt, kad neprasalut, gal kas nors su panasia problema susidure?
Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2011 03 19, 22:09)
Nea, kad nedžiūna jie greitai  unsure.gif  Aš vienu metu paprastą Hypnose naudojau apie pusę metų, nes tiesiog dar buvo geras, o dažydavausi kasdien. Žinoma, trupučiuką padžiuvo, bet netgi dar gražiau dažė.

juokus megstat biggrin.gif kaip galima kasdien dazytis,puse metu ir dar but tusas neisdziuves,kai tikrai zinau,kad jis yra greit dziustantis...na nebent bruksteledavot vos vos..as kai megstu issiilginti dvigubai blakstienas,nei jos yra ,tai man max atlaiko 2-3men tas hypnose ir visi kiti tusai,ir tai i gala nebe toks efektas buna..
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2011 03 20, 12:17)
Pas mane tai problema, kiek perku tusu visi man per diena nutrupa..  Ir vaikstau su juodais paakiais kaip nemiegojus tris paras. Baisu vel kazka pirkt, kad neprasalut, gal kas nors su panasia problema susidure?

Na tai jums gal reiktų vandeniui atsparaus? smile.gif
O man niekad nenutrupėdavo MF ir L'oreal tušai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 03 17, 22:19)
O iš esmės aš su nubyrėjimu ar paakių tepimu  nesusidūriau  4u.gif

Ačiū už atsiliepimą smile.gif

QUOTE(mocha @ 2011 03 18, 14:22)
Va va, man iškart nelabai patiko, kad kai dažai ir daugiau gumuliuojas ant blakstienų ir tie rutuliukai trupa. Aš tai irgi nebekartosiu turbūt to tušo. g.gif per daug košės drebia, sulimpa. nors blakstienas puikiai ilgina ir patankina, ir ryškios kokios.

Man irgi patinka, kad ryškios blakstienos, na ir gražiai padažo, bet tas trupėjimas nervina. g.gif Gaila, kad reikės ieškot iš naujo tušo blink.gif Vis kažkas netinka doh.gif
Atsakyti
Visuomet buvau ištikima YSL, bet kažkaip pabodo jis man ir nusipirkau Loreal'io million lashes, šiaip labai patinka, tankina, užriečia, tik nelabai ilgina unsure.gif ir byra man, o naudoju gal kokias tik 2-3sav nepilnas doh.gif Taip pat turiu toki ''papigei'' kaip sakau, maybelline falsies mascara, ta man jis puiku thumbup.gif naudoju jau gal 3men, nei tepa, nei byra, net neapdžiūvęs. g.gif labai puikiai užriečia, ilgina ir tankina, žodžių viskas viename. 4u.gif tai manau, kartais ir tie tušai iš pigesnių ne ką blogesni už tuos pačiausius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek esu naudojus tai labiausiai esu patenkinta L'Oreal "Million Lashes" smile.gif Db nusipirkau tą naująjį su 4-D efektu... Košmaras! Blakstienos iškart sulimpa :/
Atsakyti
Loreal double extension -dvipusis su melynu ir auksiniu galais thumbup.gif katik pagyriau kaip metu pirkini ax.gif labai gerai uzsitepa abu sluoksniai, isilgina ir siaip ilgai laikosi, esu kazkada labai senai turejusi loreal dvipusi su storesniu sepeteliu, bet blakstienas lipindavo, o sitas tai liux thumbup.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į Lancome tušų gerbėjas - kuris iš Lancome tušų man tiktų labiausiai jeigu noriu, kad iššukuotų gerai blakstienas ir vidutiniškai tankintų ir/ar ilgintų? 4u.gif
Atsakyti
Kiek esu bandzius tusu man labiausias Lancome hypnose buvo, bet paskutiniu metu pagailedavau pinigeliu blush2.gif ir pirkdavau tai ta tai ana, bet nei vienas taip nepatiko, tai vis atiduodavau... Siandien planavau pirkti Loreal architect 4D, bet paskaiciau cia komentarus ir persigalvojau paemiau ir uzsisakiau is parfum expres vel Lancome, nes pagalvojau kad jei vel nepatiks Lorealio tai uz tuos pinigus kur pirkaliojau tai vienoki tai kitoki jau butu iseje 3 Lancome tusai doh.gif
Beje toj inetinej parduotuvej buvo galima ivesti nuolaidu koda, gal zinote kada ji duoda,na kogero uz kazkokia suma kai perki tada duoda kazkokia nuolaidu kortele? ir kiek prc buna ta nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 03 21, 10:35)

O kokius Loreal isbandet ir nepatiko?
Atsakyti