Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Tas Belamy apibūdintas Oriflame žalias, su mažu šepetuku tai ir man labai labai patiko. Patogus naudoti ir šiaip gražiai dažė blakstienas, niekada neišsitepdavau su juo besidažydama wink.gif tik norint barbiškų blakstienų su juo negausi, jis toks kasdienai, natūraliau dažo wink.gif
P.S. Blakstienos gražios jūsų
Atsakyti
QUOTE(Belamy @ 2011 03 15, 22:14)
... Man reikia pagrinde, kad ilgintų ir riestų. Tankumo pakanka. ...

...Reikia, kad būtent riestų ir pailgintų, bet ne tankintų. Tankumo man kažkaip užtenka. ...

QUOTE(Roxetė @ 2011 03 16, 12:24)
Belamy, man tai mazai skiriasi jusu naturalios ir padazytos blakstienos. Tikrai, sakyciau, gero tuso pagalba, galima butu labiau jas paryskinti ir patankinti smile.gif

Kiekvieno gi poreikiai skiriasi. Konkrečiai šiuo atveju Belamy paminėjo, kad tankumo jai pakanka ir norėtų riestų ir pailgintų smile.gif Tai nematau čia problemos dėl tankumo ir ryškumo.

Konkrečiai dėl Revelation tušo - man efektas matosi ir pakankamai patinka, nes nepadaro dramatiškai barbiškų blakstienų (kas man gražu, bet juk ne visada to norisi), paryškina, šiek tiek galbūt pailgina, gražiai išryškina pačias blakstienas
Atsakyti
sveikos 4u.gif

norėjau paklausti ar būna pirkt žalias tušas??? ax.gif ...kiek apėjau parduotuvių neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2011 03 16, 19:49)
sveikos  4u.gif

norėjau paklausti ar būna pirkt žalias tušas???  ax.gif  ...kiek apėjau parduotuvių neradau  schmoll.gif

tikrai esu mačius internete...
kažkas panašaus čia (Black emerald), čia (Vert honolulu)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 14, 16:07)
padažo labai natūraliai, tankinimo f. neatliekia ir ilgina neypatingai. Aš irgi galvojau, kad jis baisiai geras, bet nieko panašaus, tik šepetukas patiko

man tai jis ilgino ir uzriete graziai, tankinimo gal ir mazoka smile.gif bet palygint su turetais, ilgina tikrai nemazai.
Atsakyti
Mano mėgstamiausias šis Estee Lauder tušas, tik tikslaus pavadinimo neatsimenu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 03 17, 13:02)
Mano mėgstamiausias šis Estee Lauder tušas, tik tikslaus pavadinimo neatsimenu  blush2.gif
user posted image

Ką jis daro? šepetėlis fainas atrodo smile.gif
Atsakyti
Gal kas bande galetu palyginti siuos tusus? na ieskau stebuklingo, bet ismeginti neturiu galimybes verysad.gif

Lancome Hypnose
Lancome Hypnose Precious Cells Mascara
Lancome Définicils
Lancome L'Extreme
Lancome Virtuôse

Man reikia, kad ilgintu, tankintu, pariestu, graziai atskirtu, bet nesulipintu, be jokiu gumuleliu.

g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 17, 16:19)
Gal kas bande galetu palyginti siuos tusus? na ieskau stebuklingo, bet ismeginti neturiu galimybes verysad.gif

Lancome Hypnose
Lancome Hypnose Precious Cells Mascara
Lancome Définicils
Lancome L'Extreme
Lancome Virtuôse

Man reikia, kad ilgintu, tankintu, pariestu, graziai atskirtu, bet nesulipintu, be jokiu gumuleliu.

g.gif

bandziau klaisikini hypnose ir Lancome Hypnose Precious Cells Mascara,tai sis man geresnis uz klasiki hypnose..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 17, 14:26)
bandziau klaisikini hypnose ir Lancome Hypnose Precious Cells Mascara,tai sis man geresnis uz klasiki hypnose..

gal galetumet pakomentuoti kuom geresnis? ir koki ispudi dave blakstienoms? nes manosios neilgos, gan retos...
Atsakyti
Turejau Lancome Hypnose, Lancome L'Extreme, Lancome Virtuôse. Siaip kazkokiu labai dideliu skirtumu tarp ju nebuvo. Ka galiu pasakyti, kad jie visi ir ilgino, ir tankino, gal storuma blakstienu labiausiai dave hypnose. Visi tikrai geri, nenusivilsit. Ir nuo blakstienu nenutrupedavo ir siaip kazkaip kol baigdavosi, kad atrode amzini:) Dabar pati kazko ieskau, tik pigiau, biski gaila pinigeliu ant lancome siuo metu sad.gif
Atsakyti
reiks bandyti tada hypnose, man ir gaila pinigu truputi, nes skaiciau ,akd jie lb greit dziuna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 17 kovo 2011 - 15:00