Įkraunama...
Įkraunama...

viena, bet ne vieniša

SVEIKUTĖS,

AŠ TAIP PAT JAU DAUGIAU NEI METAI GYVENU BE VYRO NORS IŠSITUOKUSI PUSĖ METŲ OFICIALIAI.GYVENU PAS TĖVUS IR PATIKĖKIT MANIM TIKRAI YRA SUNKU KUR NORS IŠEITI VIENAI BE SAVO DAMOS, KURIAI JAU 5 METUKAI.NET PO DARBO ATIDIRBUSI 12 VAL.TURIU SKUBĖTI NAMO, NES TĖVAI JAU LAUKIA KOL AŠ PAREISIU.NORS MANO EVELINA EINA Į DARŽELĮ IR TEN PRABŪNA VISĄ DIENĄ, BET TĖVAI SKAITO, KAD JEI AŠ TURIU VAIKĄ, TAI TURIU DIDELĘ ATSAKOMYBĘ IR EITI KUR NORS BE JOS NEVALIA.O JUK KARTAIS TIKRAI NORISI ATSIPALAIDUOTI. ax.gif BET TĖVAI TO NESUPRANTA, JIE SAKO KAD ATSIPALAIDUOTI TURIU SU SAVO VAIKU, KAD TAI POILSIS doh.gif TAIP IR BĖGA MANO DIENOS :DARBAS, NAMAI- NAMAI- DARBAS.JAU KARTAIS IR PALŪŽTU, BET verysad.gif KĄ DARYSI.GAL TAIP IR TURI BŪTI.
Atsakyti
QUOTE(KEKA @ 2006 02 27, 20:32)
SVEIKUTĖS,

AŠ TAIP PAT JAU DAUGIAU NEI METAI GYVENU BE VYRO NORS IŠSITUOKUSI PUSĖ METŲ OFICIALIAI.GYVENU PAS TĖVUS IR PATIKĖKIT MANIM TIKRAI YRA SUNKU KUR NORS IŠEITI VIENAI BE SAVO DAMOS, KURIAI JAU 5 METUKAI.NET PO DARBO ATIDIRBUSI 12 VAL.TURIU SKUBĖTI NAMO, NES TĖVAI JAU LAUKIA KOL AŠ PAREISIU.NORS MANO EVELINA EINA Į DARŽELĮ IR TEN PRABŪNA VISĄ DIENĄ, BET TĖVAI SKAITO, KAD JEI AŠ TURIU VAIKĄ, TAI TURIU DIDELĘ ATSAKOMYBĘ IR EITI KUR NORS BE JOS NEVALIA.O JUK KARTAIS TIKRAI NORISI ATSIPALAIDUOTI. ax.gif BET TĖVAI TO NESUPRANTA, JIE SAKO KAD ATSIPALAIDUOTI TURIU SU SAVO VAIKU, KAD TAI POILSIS doh.gif TAIP IR BĖGA MANO DIENOS :DARBAS, NAMAI- NAMAI- DARBAS.JAU KARTAIS IR PALŪŽTU, BET  verysad.gif KĄ DARYSI.GAL TAIP IR TURI BŪTI.

SVEIKUTE! PASIRODO, NE MAN VIENAI SUNKU TURINT TOKIUS TĖVUKUS. AŠ JUOS MYLIU IR GERBIU, KARTAS NUO KARTO GALIU PRIPRAŠYTI, KAD PABŪTŲ JIE SU MANO NEKLAUŽADOM, BET TAM TURI BŪTI RIMTA PRIEŽASTIS, KODĖL JIE TURI BŪTI SU JAIS.PVZ., GAL MAN KOKS SEMINARAS, AR ŠIAIP DARBO REIKALAIS TURIU KUR IŠVAŽIUOTI.PASITAIKYDAVO IR TAIP, KAD AŠ ATSEIT IR IŠVAŽIUOJU Į KOKIUS KURSUS, NORS LAIKĄ LEISDAVAU SU DRAUGU.
AČIŪ DIEVUI, KAD TURIU PUIKIĄ MOTERĮ, VAIKŲ AUKLĘ, KURI MANE KUO PUIKIAUSIAI SUPRANTA IR GALI BET KADA MANE IŠLEISTI IR SU VAIKAIS PABŪTI... TAI VIENINTELIS MANO IŠSIGELBĖJIMAS! DRAUGIŲ VAIKAIS NENORIU APKRAUTI, NES JOS IR PAČIOS SAVŲ TURI, SUPRANTU AŠ JAS...
Atsakyti
QUOTE(Leliuka @ 2006 02 23, 10:29)
O kai bus penkeriu tai jau lakstysi?  rolleyes.gif
Mamos, nesuverskit savo namisedumo vaikams.. nors is dalies per juos mes ir tunom namie, bet ir per savo poziuri..  labai norint visad galima rasti iseiciu ir pasilakstyt  mirksiukas.gif

Hm...buvau as keleta pasimatymu su savo vaikinu (sunumi). Bet jie visi buvo netiniai uzsienieciai. Tai labai viskas ciki buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2006 02 28, 11:07)
SVEIKUTE! PASIRODO, NE MAN VIENAI SUNKU TURINT TOKIUS TĖVUKUS. AŠ JUOS MYLIU IR GERBIU, KARTAS NUO KARTO GALIU PRIPRAŠYTI, KAD PABŪTŲ JIE SU MANO  NEKLAUŽADOM, BET TAM TURI BŪTI RIMTA PRIEŽASTIS, KODĖL JIE TURI BŪTI SU JAIS.PVZ., GAL MAN KOKS SEMINARAS, AR ŠIAIP DARBO REIKALAIS TURIU KUR IŠVAŽIUOTI.PASITAIKYDAVO IR TAIP, KAD AŠ ATSEIT IR IŠVAŽIUOJU  Į KOKIUS KURSUS, NORS LAIKĄ LEISDAVAU SU DRAUGU.
AČIŪ DIEVUI, KAD TURIU PUIKIĄ MOTERĮ, VAIKŲ AUKLĘ, KURI MANE KUO PUIKIAUSIAI SUPRANTA IR GALI BET KADA MANE IŠLEISTI IR SU VAIKAIS PABŪTI... TAI VIENINTELIS MANO IŠSIGELBĖJIMAS! DRAUGIŲ VAIKAIS NENORIU APKRAUTI, NES JOS IR PAČIOS SAVŲ TURI, SUPRANTU AŠ JAS...

LABUTIS,
TAU BENT GERAI, KAD TURI SU KUO PALIKTI, O AŠ NETURIU.O KIEKVIENĄ KARTĄ NORINT KUR NORS BENT I KONCERTĄ NUEITI PRIEŠ MĖNESĮ REIKIA PERSPĖTI TĖVUS IR PASTOVIAI JAUSTIS KALTA, KAD MAN JAU REIKIA IŠEITI.AŠ KAI SUSIPAŽINAU SU SAVO DRAUGU, TAI NET Į PASIMATYMUS SU SAVO DUKRELE EIDAVAU lotuliukas.gif JUOKAS AR NE?KARTAIS SAVAITGALIAIS MANO BROLIS PASIIMA PASIDŽIAUGTI, BET TAIP BŪNA I 3 MĖNESIUS KARTĄ.O BE TO AŠ NE IŠ TOKIŲ, KAD MĖGČIAU LAKSTYTI, BET KARTAIS REIKIA IR TĄ JAUČIU.
Atsakyti
Labas. As issiskyriau pries savaite nors su vyru negyvenu jau metai. Turiu gera seseri, ji isleidzia mane i pasimatymus. O kartais ir dukra smile.gif sutinka paziureti maziu. Tik va, draugas mano is Vilniaus, tai matytis galim tik savaitgaliais. Kartais vaziuoju i sostine su vaikais, kartais draugas pas mane atvaziuoja. smile.gif Va taip ir sukames. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, cia esu visai naujoke ir zinute mano pirmoji-debiutine blush2.gif
PO skyrybu praejo 3men. Dukrai 12m. kazkaip nepastebiu isskirtinio demesio is kitu vyru, ir dukra jau galiu palikti viena noredama kazkur iseiti, bet mano problema kita as nenoriu niekur eiti, man nereikia vyru demesio(komplimentai malonu, bet toliau as atsitveriu siena). Vis delto manau, kad tos moterys kurios turi stipresni poreiki rasti gyvenima ramsti randa budu iseiti, susipazinti(internetinems pazintims esu labai skeptiska) tik ko gero tas nusivylimas, baime vel buti paliktai persekioja visur .
Atsakyti
QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 03 04, 19:43)
Vis delto manau, kad tos moterys kurios turi stipresni poreiki rasti gyvenima ramsti randa budu iseiti, susipazinti(internetinems pazintims esu labai skeptiska) tik ko gero tas nusivylimas, baime vel buti paliktai persekioja visur .

Bet gi negyvensi visa gyvenima persekiojama baimes vyrams.... schmoll.gif
Praeis daugiau laiko ir pati pajusi poreiki mirksiukas.gif
As irgi is pradziu galvojau- viskas jokiu vyru daugiau NEBUS!!!
Ir ka manai, nepraejo ne metu, o as vel i ju puse zvalgytis pradejau ax.gif
Atsakyti
Mano artimiausi gimines uz 250 km. Be sansu vakare kur iseit. Dar jei ne velai, galima vaika kartu tempt, ale veliau jau simta metu nesu niekur buvus. O kartais tikrai.. taip norisi.
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 03 05, 10:16)
Bet gi negyvensi visa gyvenima persekiojama baimes vyrams.... schmoll.gif
Praeis daugiau laiko ir pati pajusi poreiki mirksiukas.gif
As irgi is pradziu galvojau- viskas jokiu vyru daugiau NEBUS!!!
Ir ka manai, nepraejo ne metu, o as vel i ju puse zvalgytis pradejau ax.gif

Ne baimes vyrams, o baimes naujo nusivylimo, nepulsi gi ,kaip plastake kaskart i nauja ugnies glebi. Sex'o partneri rasti nera sunku, sunkiau rasti zmogu artima sielai. Fziologinis poreikis jis niekur nedingsta, tiesiog susikisi ji giliai pasamones "stalciuose", gali nusipirkti "vibratoriu". Vyru visada bus(maziau nei moteriskiu) ir as juos matau, bendrauju, bet jie man nesukelia jokio jausmo, nesuvirpa nei vienas raumuo-"As matau tiktai ji..." gyvent su juo jau nebenoriu(pajutau laisves skoni) bet kiti man netinka, neitinka, nepatinka... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 03 06, 10:04)
Mano artimiausi gimines uz 250 km. Be sansu vakare kur iseit. Dar jei ne velai, galima vaika kartu tempt, ale veliau jau simta metu nesu niekur buvus. O kartais tikrai.. taip norisi.

Taviskis jau nemazas, kiek pamenu smile.gif .Draugei kokiai gali palikti kartais vakare g.gif
Arba valandinei auklei.
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 03 06, 11:15)
Taviskis jau nemazas, kiek pamenu smile.gif .Draugei kokiai gali palikti kartais vakare g.gif
Arba valandinei auklei.

Tame ir esme, kad drauges visiskai nesupranta, nes yra arba labai laisvos, arba labai seimyniskos. O aukle... nesu tikra, kad ipirkciau, bet net jei ir taip - gi pastoviai nesamdyciau, o pazvanyt pgl skelbima ir palikt vakarui vaika... man tai baisu butu blush2.gif A maza koks zmogus ten pasiskelbe..
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 03 06, 12:10)
Tame ir esme, kad drauges visiskai nesupranta, nes yra arba labai laisvos, arba labai seimyniskos. O aukle... nesu tikra, kad ipirkciau, bet net jei ir taip - gi pastoviai nesamdyciau, o pazvanyt pgl skelbima ir palikt vakarui vaika... man tai baisu  butu blush2.gif A maza koks zmogus ten pasiskelbe..

Na, as saviskes aukles paslaugu po keliu menesiu atsisakysiu, tai va galesim visos ja padaryti " valandine", bo ji sake, daugiau vaiku pastoviai ziureti neis(pas mane padirbusi jau nebenori laugh.gif... ).Ir zaguliajim wink.gif
Atsakyti