Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gotte, pasirodo neturėjau tavęs kontaktuose. Einu aš ten apžiūrėsiu ir pakomentuosiu.

Cheles, ruošiu tau el. laišką.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 15:59)
Gotte, pasirodo neturėjau tavęs kontaktuose. Einu aš ten apžiūrėsiu ir pakomentuosiu.

Cheles, ruošiu tau el. laišką.

clap.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 15:56)
Dubysa gal ten?

man rods, kad dubysa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 11:55)
tik tu pakomentavai foto. ir Dosa parašė, kad daina patiko, apie foto nieko.
Daugiau jokių komenatrų nebuvo, taip negražu  smile.gif

daina mane uzbure, tai ir pamirsau psakyt savo sapaliojimus, bet taisausi biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 11:57)
Kai be rubu.

QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 11:58)
nu apnuoginsiu išorę (arba vidų) ir fotografuosiu

aciu-dabar jausiuos truputuka maziau blondine bigsmile.gif

yvete, pritariu sayonarai - del statiskumo. Man noretusi vistik kazkokios moters gal salia, kuri noretu pakviesti ta nepazistamji sokiui, ar ka..... vistik-let's dance daina ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 09, 12:27)
Laba diena,
Yvette, man nea šį kartą... schmoll.gif visų pirma tas išplaukimas, kad nėr ryškumo, nėr fokuso...

Va ir man kazkaip viskas truputuka isplauke.... o siap idomu, kokiu cia F fotkinai, yvete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 09 kovo 2011 - 15:27
QUOTE(dosa @ 2011 03 09, 16:24)
Va ir man kazkaip viskas truputuka isplauke.... o siap idomu, kokiu cia F fotkinai, yvete?

f2,8

Cheles, rodyk ką gražaus slepi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 16:27)
Cheles, rodyk ką gražaus slepi  smile.gif

biggrin.gif visa patenkinta rodausi!
Portretu uzduotis

user posted image

user posted image

user posted image

ACIU Yvettei uz organizacija, pagalba, patarimus ir korekcijas! Mokausi, studijuoju, bandau atkartoti, augu smile.gif

ACIU Zirzilijai uz puiku modelio darba! smile.gif

P.S. nepykit, uz nuotrauku dydi, kitas formatas kuri flickr leidzia pasirinkti visai maziukas...
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 03 09, 16:34)

ACIU Zirzilijai uz puiku modelio darba! smile.gif

mesiu fotografavima, pradesiu modeliu buti biggrin.gif nera man uz ka dekoti, cia gi abieju musu darbas 4u.gif
Atsakyti
Cheles, man pirma ir ypac rankos wub.gif
Atsakyti
Yvette dedu tavo citatą "... Daugelis man yra pasakę, kad sh tavo tos foto, depresyvios ir t.t. Nu ir ką, nelabai man ir svarbu ką aplinkiniai sako. Mane veža tai, ką aš darau, o juk dėl to ir darau, nes mane veža. Taigi, kol džiugina, tol fotografuoju taip, kaip man patinka."
Bet vis tiek žinai, kad jos daugiau mažiau "su kokybe"- tiek technine, tiek kompozicine... 4u.gif O tai ir svarbiausia. O ar foto žiūrovas priima, ar ne- tai jau jo meninio skonio išlavėjimo reikalas... Gal dėl to ir gali taip sakyt? 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 03 08, 21:10)

iš čia parodytų, man ši akiai miela, berniuko emocija matosi 4u.gif
Yvette, foto dainai- dainos neklausiau... man šioje tik kliuvo kairės pusės sienos pasvirimas ir taip pat , kaip Gottei, ryškumo didesnio norėčiau, bet ne kaip kokia profesionalė, o žiūrovė eilinė (na gal čia tas 'meninis skonis' ir pasireiškia biggrin.gif)
Cheles, man tikrai mieli tavo daryti portretukai, Zirzilija turėtų būt patenkinta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 16:43)
Cheles, man pirma ir ypac rankos wub.gif

man irgi pirmoji labiausiai patinka drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 03 09, 16:46)

Cheles, man tikrai mieli tavo daryti portretukai, Zirzilija turėtų būt patenkinta smile.gif

as kai kuriose sau per daug issiziojusi, bet cia jau mano kalte ax.gif
Atsakyti
O gal kas turit m39 adapteri Canonams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 14:43)
biggrin.gif  visa patenkinta rodausi!
Portretu uzduotis

Pritariu ankstesniems komentarams, man rodos, pirmasis portretas niepriekaistingas bigsmile.gif Zirzilija svajinga pozuotoja wub.gif

Yvettes nuotraukoje as aiskiai matau, kad tas Macho zvalgosi i dama prie isplaukusio stalelio ir tuoj ja kvies sokti. Man patiko thumbup.gif

Kaip paprastai namu salygomis pasidaryti balta fona? Zinau, kad reikalinga medziaga ir stovas. O be stovo? kaip ta fona prikabinti? g.gif Nagi, tikiu, kad zinote kitu budu, juk vis tik supermamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 09 kovo 2011 - 16:02