Gotte, pasirodo neturėjau tavęs kontaktuose. Einu aš ten apžiūrėsiu ir pakomentuosiu.
Cheles, ruošiu tau el. laišką.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 15:59)
Gotte, pasirodo neturėjau tavęs kontaktuose. Einu aš ten apžiūrėsiu ir pakomentuosiu.

QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 11:55)
tik tu pakomentavai foto. ir Dosa parašė, kad daina patiko, apie foto nieko.
Daugiau jokių komenatrų nebuvo, taip negražu
Daugiau jokių komenatrų nebuvo, taip negražu

daina mane uzbure, tai ir pamirsau psakyt savo sapaliojimus, bet taisausi

QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 11:57)
Kai be rubu.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 11:58)
nu apnuoginsiu išorę (arba vidų) ir fotografuosiu
aciu-dabar jausiuos truputuka maziau blondine

yvete, pritariu sayonarai - del statiskumo. Man noretusi vistik kazkokios moters gal salia, kuri noretu pakviesti ta nepazistamji sokiui, ar ka..... vistik-let's dance daina

QUOTE(gotte @ 2011 03 09, 12:27)
Laba diena,
Yvette, man nea šį kartą...
visų pirma tas išplaukimas, kad nėr ryškumo, nėr fokuso...
Yvette, man nea šį kartą...

Va ir man kazkaip viskas truputuka isplauke.... o siap idomu, kokiu cia F fotkinai, yvete?
QUOTE(dosa @ 2011 03 09, 16:24)
Va ir man kazkaip viskas truputuka isplauke.... o siap idomu, kokiu cia F fotkinai, yvete?
f2,8
Cheles, rodyk ką gražaus slepi

QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 16:27)

Portretu uzduotis

ACIU Yvettei uz organizacija, pagalba, patarimus ir korekcijas! Mokausi, studijuoju, bandau atkartoti, augu

ACIU Zirzilijai uz puiku modelio darba!

P.S. nepykit, uz nuotrauku dydi, kitas formatas kuri flickr leidzia pasirinkti visai maziukas...
QUOTE(Cheles @ 2011 03 09, 16:34)
mesiu fotografavima, pradesiu modeliu buti

Cheles, man pirma ir ypac rankos

Yvette dedu tavo citatą "... Daugelis man yra pasakę, kad sh tavo tos foto, depresyvios ir t.t. Nu ir ką, nelabai man ir svarbu ką aplinkiniai sako. Mane veža tai, ką aš darau, o juk dėl to ir darau, nes mane veža. Taigi, kol džiugina, tol fotografuoju taip, kaip man patinka."
Bet vis tiek žinai, kad jos daugiau mažiau "su kokybe"- tiek technine, tiek kompozicine...
O tai ir svarbiausia. O ar foto žiūrovas priima, ar ne- tai jau jo meninio skonio išlavėjimo reikalas... Gal dėl to ir gali taip sakyt?
iš čia parodytų, man ši akiai miela, berniuko emocija matosi
Yvette, foto dainai- dainos neklausiau... man šioje tik kliuvo kairės pusės sienos pasvirimas ir taip pat , kaip Gottei, ryškumo didesnio norėčiau, bet ne kaip kokia profesionalė, o žiūrovė eilinė (na gal čia tas 'meninis skonis' ir pasireiškia
)
Cheles, man tikrai mieli tavo daryti portretukai, Zirzilija turėtų būt patenkinta
Bet vis tiek žinai, kad jos daugiau mažiau "su kokybe"- tiek technine, tiek kompozicine...

QUOTE(gotte @ 2011 03 08, 21:10)
iš čia parodytų, man ši akiai miela, berniuko emocija matosi

Yvette, foto dainai- dainos neklausiau... man šioje tik kliuvo kairės pusės sienos pasvirimas ir taip pat , kaip Gottei, ryškumo didesnio norėčiau, bet ne kaip kokia profesionalė, o žiūrovė eilinė (na gal čia tas 'meninis skonis' ir pasireiškia

Cheles, man tikrai mieli tavo daryti portretukai, Zirzilija turėtų būt patenkinta

QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 16:43)
man irgi pirmoji labiausiai patinka

Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 03 09, 16:46)
as kai kuriose sau per daug issiziojusi, bet cia jau mano kalte

O gal kas turit m39 adapteri Canonams?

QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 14:43)
Pritariu ankstesniems komentarams, man rodos, pirmasis portretas niepriekaistingas

Yvettes nuotraukoje as aiskiai matau, kad tas Macho zvalgosi i dama prie isplaukusio stalelio ir tuoj ja kvies sokti. Man patiko

Kaip paprastai namu salygomis pasidaryti balta fona? Zinau, kad reikalinga medziaga ir stovas. O be stovo? kaip ta fona prikabinti?