Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 03 09, 14:34)
biggrin.gif  visa patenkinta rodausi!

ACIU Zirzilijai uz puiku modelio darba! smile.gif

P.S. nepykit, uz nuotrauku dydi, kitas formatas kuri flickr leidzia pasirinkti visai maziukas...

man pirma ir paskutine smile.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 09, 16:59)
Kaip paprastai namu salygomis pasidaryti balta fona? Zinau, kad reikalinga medziaga ir stovas. O be stovo? kaip ta fona prikabinti? g.gif  Nagi, tikiu, kad zinote kitu budu, juk vis tik supermamos  biggrin.gif

dažnai naudotum ar tik vienam kartui?
Senam bute turėjau pasidariusi tokią kaip užtraukiamą užuolaidą.Tai sustumdavau į šoną, kai nereikėdavo, fotografuodavau, atitraukdavau. Nežinau kaip tas pakabinimo būdas vadinasi, na kaip mažutukai ratukai važinėja smile.gif O ir nelabai vaizdą gadina.
kažkas panašaus, tik mano siauručiai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2011 - 16:09
Yvette, tai cia tipo kabini ant bendro karnyzo su begeliais? Bet tada sviesa visa uzsidengia nuo lango sad.gif ar cia kalbama apie a la sirma?

Tavo nuorodos neatidaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 09 kovo 2011 - 16:07
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 09, 17:06)
Yvette, tai cia tipo kabini ant bendro karnyzo su begeliais? Bet tada sviesa visa uzsidengia nuo lango sad.gif ar cia kalbama apie a la sirma?
tokio tipo karnizai su begiais, bet aš juos ne kaip užuolaidas kabinau. na beveik per vidurį kambario buvo tie karnizai pritaisyti.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 15:43)
Cheles, man pirma ir ypac rankos wub.gif

pritariu smile.gif smile.gif Ypatingai rankos
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 14:22)
turiu klausimuką, ar nesvajojat kuri turėti Niu foto? Bičiulis pasiūlė organizuoti parodą kartu, Niu tema. Bėda ta, kad jis foto jau turi, o aš turiu laiko iki rugsėjo mėn. jas suruošti  smile.gif Fotografuoti galvoju kokį gegužės mėnesį. Brūkštelkit jei kas susidomėsit.

o kas yra "niu"? doh.gif nude? jei taip, nude, fragmentai, man ypac grazhu. visada norejau turet mazha kolekcija savo tokiu foto.

cia siaip, objektyvas skirtas macro macro? http://www.the-digit...ens-Review.aspx kaip tamrono objektyvai? gal kuri esate turejusi?
arba sis - Canon EFS 18-135mm Lens
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 14:49)
o prisiminiau Hasselį. Maggie, vis neprisėdu tavo foto nuskanuoti. Bet žinok sufokusavai gerai, kai palyginus taip tamsu buvo. Tad drąsiai gali mąstyti apie kažką panašaus.
p.s. jei nekomentuosit mano foto, tikrai nustosiu ir aš komentuoti  biggrin.gif  taip kai ką nudžiugindama.

rimmmtai? as taip susinervinau. vis fokusavau fokusavau, lyg ir gerai, matau, bet ne, pasitikrinu, ir vel ir vel.. nu zodziu biggrin.gif kai tik turesi siek tiek laiko, labai noreciau pamatyt ta puoduka.
man per tamsi (kavine), nuobodi, nors kazhkas joje yra. melancholija, ilgesys? bet man ji ciuozhia i kaire (gal optine apgaule..?), fokuso, siokio tokio shvarumo truksta. bet kai Alabama pasake, kad kabintu ant sienos, grizhau pazheti. as nekabinciau. nezinau ar as ne per daug prisakiau. bet si man nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 03 09, 15:34)
Portretu uzduotis

user posted image

user posted image

Sauniai pasidarbavot merginos. drinks_cheers.gif Db klausiu, nes noriu suprast ir ismokt. Ar nereikejo kitaip kadruot ir kirpt desiniojo kampo paliekant erdves is kaires zvilgsniui?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 03 09, 13:34)
Portretu uzduotis

Man taip pat pirmasis portretukas graziausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 09, 17:38)
Sauniai pasidarbavot merginos.  drinks_cheers.gif  Db klausiu, nes noriu suprast ir ismokt. Ar nereikejo kitaip kadruot ir kirpt desiniojo kampo paliekant erdves is kaires zvilgsniui?

kadangi cia kvadratas, tai tada potretas atsidurtu centre, sito reiktu vengti rolleyes.gif
ar tu klausi, kitaip, ta prasme, ar nebutu geriau, jeigu as atsidurciau desiniajame sone? nezinau, manau kad nelabai, as kai dariau portreta, irgi buvo zvilgsnis i viena puse, o erdves daugiau kitoje puseje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 09 kovo 2011 - 16:50
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 09, 16:38)
Sauniai pasidarbavot merginos.  drinks_cheers.gif  Db klausiu, nes noriu suprast ir ismokt. Ar nereikejo kitaip kadruot ir kirpt desiniojo kampo paliekant erdves is kaires zvilgsniui?

drinks_cheers.gif
Trūksta vietos žvilgsniui. Aišku, gal čia labai jau taisyklių taisyklė, kad tam žvilgsniui tipo reik vietos palikt (galima ją gi ir laužyt), bet nu ką sako ta erdvė dešiniam šone? kam jinai? O va, vietos žvilgsniui vistiek trūksta biggrin.gif

Tiesa, modelio labai gražios akys. Išraiškingos tokios. Šviesa graži nuotraukose, veido oda lygi, nėra negražių raukšlių ir tikrai geras bw. Šaunuolė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 09 kovo 2011 - 17:31
Cheles, man taip pat pirma ir trečia - geriausi portretai, tikrai puikiai pasidarbavai! thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ visoms!! apkarpymas ir spalu korekcijos Yvettes.. eisiu mokintis pagal pavyzdzius jb daryti ax.gif veliau ikelsiu ir pasirepetavimus su sese
Atsakyti