[quote=Rita Gude,2011 03 07, 21:35]
Pirma scena, eisiu link citrusinių
[/quote]
tamsu, nieko nesimato
[quote=paprasta,2011 03 07, 21:44]
Aš vėl su vyrais... kritikai
[/quote]
Man abi fainos, tik antroj lyg fokusas nusokes nuo veido i alkune
Ir apdirbimas skiriasi, bet speju antraja bandei gelbet del to prikontrastinai...
[quote=Rita Gude,2011 03 07, 23:24]
Čia juk irgi maistas?
[/quote]
Man neskanu, sokoladas turi buti skanus

suprantu, kad apsilauze, bet atrodo kaip pasenes pabales sokoladas.
[quote=Ka_kava,2011 03 08, 00:30]
As labai noreciau prie jusu prisijungti, bet turbut su mano fotiku nelabai imanoma Ko gero pirma reikia priemone fotografijoms tinkamesne nusipirkti
[/quote]
Ne fotike esme
[quote=Ka_kava,2011 03 08, 01:24]
Noreciau isgauti nuotraukas su neryskiu fonu pvz, kazin ar su juo pavyktu?
Kaip cia pvz:
[/quote]
Bedarydama namu darbus suvoksi kaip ta neryskuma isgauti, net ir su muiline, tad nieko nelaukdama pradek bandyti
[quote=Vanillla,2011 03 08, 07:09]
dar idesiu kelias tos pacios fotosesijos nuotraukas, idomu kaip sios ziurisi.
[/quote]
Pirmoj ir man rankos kliuva
Antra geriau man, bet per daug galva susukta ir kaip jau minejo nosis pailgeja, mano nosis ne is trumpuju, tai zinau, kad pries veidrodi pasisukiojus randu kampu kai ji atrodo geriau
[quote=Vanillla,2011 03 08, 08:58]
turbut man nelemta. dar viena nevykele fotografijos pasauly
[/quote]
nosi aukstyn, svarbu bandai ir darai, o nepasiduodi

vieniem greiciau, kitiem leciau sekasi, tik per menesi dar turbut nei viena cia esanti neismoko

Pasiziuresi i savo situs darbus po metu ir kils kitokiu minciu
[quote=Zirzilja,2011 03 08, 09:54]
dedu II-aja dali portretu uzduoteles
(is karto pasisakau del petneseles, norejau klonuoti, bet labai sunkiai su peties seseliu susikalbu, na o Yvete palaimino ta sleikute taigi dedu su ja)
as asmeniskai pati nesu patenkina siuo portretu, man jame kazko truksta, bet nezinau ko....
[/quote]
Seniai seniai sioj temoj skaiciau, kad nosis turi neislisti uz veido ribu (nesirisa zodziai, tikiuosi supratai ka turiu omeny)
del formato nesu tikra, bet kvadratas man nelabai ziurisi
[quote=Tiga,2011 03 08, 09:59]
Sveikos, isigijau savo issvajotaji 50tuka!!!
[/quote]
pirma man smagi, antroj truksta po kojom vietos, trecioj is kart norisi fotika paslinkt zemyn ir desinen, 4 labiausiai patiko, paskutine visai ne- virsus sunkus, spaudzia, ji net susilenke, o po kojom vietos yra per daug, kairej pusej irgi uzspausta; nebent puse is apacios nukirptum (mazdaug iki kisenes), bet matai, skoniu skirtumas...
[quote=Rita Gude,2011 03 08, 10:30]
Na, va, apelsinės ir citrino vestuvės
[/quote]
Na va, o jaunosios veido nesimato... taip ir norisi pasukt galva kairen, paziuret kaip gi nuotaka atrodo
Mintis patiko
[quote=*Nendria*,2011 03 08, 11:23]
Oba, ka tik supratau, kad man mirtinai reikia morkos
[/quote]
Ir man
[quote=Rita Gude,2011 03 08, 13:05]
Laisvai sakot kritiką, aš juodai nemoku portretų.
[/quote]
Man patiko, netrukdo nei isdegimai nei jokios rauksles (ju net nemaciau ir neieskojau), grazi moteris, ko daugiau noret
[quote=Yvette,2011 03 08, 14:16]
Olala, norėjau tau brūkštelti. Pjaunasi komentarai su nuotraukom. O aš tokia bjauri boba, komentarais tikiu tuomet, kai pastebiu, kad žmogus žino apie ką kalba. Kadangi savo nuotraukose nepastebi elementariausių klaidų, tai tavo komentarai gaunasi tokie vadovėliniai. Na imk ir pritaikyk tas žinias praktijoje. Įkelk kokią savo foto ir išanalizuok ją, taip pat, kaip darai su kitų nuotraukom.
[/quote]
nors as pvz., kai kuriu klaidu is karto nematau, bet kita diena ar po savaites geriau matosi visi trukumai.
[quote=antajo,2011 03 08, 17:05]
norejau pacituot pora mergaiciu ir tiesa pasakius piktai si ta parasyt.. nes labai neskaniai perskaiciau praeitos temos paskutinius psl..
tik turiu toki patarima: paiimkt jus tas sena zenita, nueikit i meista ir atsineskit bent viena gera kadra.. tada jau galit kalbet apie mianus, depresines nuotraukas ir maziau.. na ir siaip siulyciau neapsiribot tik sm fotografijos pradziamoksliu ar flirku - pastudijuokit fotografija - tada nebekils klausimu kodel ten "vadinasi mianas", o kitka tik momentine - "vienkartine" fotografija
[/quote]
[quote=eurikaite,2011 03 08, 17:51]
aktualu , bet jei tokia kaina tai gal originalus ar sapaklekas
[/quote]
Man atrodo apie adapterius sake originalas ar ne, ne objektyvus. turiu neoriginalu adapteri nusipirkus, £5-7 mokejau.
[quote=o la la la,2011 03 08, 18:39]
Mergaites, gal kuri zinot kaip boke/ ziburiukai isplauke isgaunami fone?
[/quote]
Nezinau kaip cia, bet kokios formos diafragma tokios formos ir ziburiukai buna, ot nepamenu kur skaiciau

su pavyzdziais buvo, jei prisiminsiu idesiu
[quote=Yvette,2011 03 08, 20:53]
Trumpas uždavinukas. Pasakykit, kas šitoje foto negerai, arba keista
[/quote]
MAn pirmiausia krito akys, nes skirtingo ryskumo nuo visos nuotraukos, buciau sakius piestos, bet kad negyvas nebuciau pagalvojus
Nespeju jusu pavyti, siandienos dar neperskaiciau kas parasyta
Ot dar ir citatos pasidare keistos...