Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 23:23)
Ajofana biggrin.gif

Pas mane nera helioso.Turiu Zenita B 1967 metu, prie jo du objektyvai, ir sriegis M39.Na bent jau man taip matuojasi.
Tai ka man pirkt canonui-M39  ar M42 ar abu?O siaube biggrin.gif

eik ebay ir paieskok, ten su nuotraukom buna. Variantai du - imi m39->m42 zieda ir m42->canon, arba ieskai m39 -> canon jei tokiu buna. Zvilgtelejau tai lyg yra, bet kainuoja pigiausias ~20$, kai ziedas+m42->canon gaunas 3$+10$. Be to pirkdama komplekta su ziedu, galesi pirkt ir koki heliosa ar jupiteri ir per m42->canon det ant canon, o m39-> canon jau taip nebeiseis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 09 kovo 2011 - 22:41
QUOTE(robobebras @ 2011 03 09, 22:39)
eik ebay ir paieskok, ten su nuotraukom buna. Variantai du - imi m39->m42 zieda ir m42->canon, arba ieskai m39 -> canon jei tokiu buna. Zvilgtelejau tai lyg yra, bet kainuoja pigiausias ~20$, kai ziedas+m42->canon gaunas 3$+10$. Be to pirkdama zieda galesi pirkt ir koki heliosa ar jupiteri ir det ant canon, o m39-> canon jau taip nebeiseis smile.gif

Uhu, na aisku.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 09, 22:38)
ryyyskiai ne as biggrin.gif

lotuliukas.gif gaila gaila smile.gif nors jei ir butum, vistiek nepasirasytum biggrin.gif
Atsakyti
eik ebay ir paieskok, ten su nuotraukom buna. Variantai du - imi m39->m42 zieda ir m42->canon, arba ieskai m39 -> canon jei tokiu buna. Zvilgtelejau tai lyg yra, bet kainuoja pigiausias ~20$, kai ziedas+m42->canon gaunas 3$+10$. Be to pirkdama komplekta su ziedu, galesi pirkt ir koki heliosa ar jupiteri ir per m42->canon det ant canon, o m39-> canon jau taip nebeiseis smile.gif

http://cgi.ebay.co.u...#ht_3451wt_1068

http://cgi.ebay.co.u...d#ht_1545wt_905

That's right?
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 09, 22:27)
Rico, dekui wink.gif bandysiu ir toliau wink.gif

Va dbr ieskau modeliuko, aukstos lieknos ilgakases blondines  tongue.gif  lotuliukas.gif kur gaut? biggrin.gif

Cia pasieskok, manau rasi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 23:49)

o tai tau reikia af confirm ar nereikia? ieskok ebay.com, ne co.uk, ten pigiau, tiesiai is kitaicu.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 03 09, 23:03)
o tai tau reikia af confirm ar nereikia? ieskok ebay.com, ne co.uk, ten pigiau, tiesiai is kitaicu.

radau is HongKongo.O kas dar per af confirm? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 10, 00:07)
radau is HongKongo.O kas dar per af confirm? biggrin.gif

nu pvz isjunk ant savo objektyvo autofokusa, ispausk shuteri iki puses (nu kaip atseit noretum sufokusuot) ir laikydama sukiok rankini fokusa. Kai sufokusuosi, turi suzybset tas fokusavimo taskas - zodziu rankinis fokusavimas, bet fotikas tikrina fokusa ir tau pranesa kada pataikei. Tai va tas af confirm ta ir daro, suzybsi fokusavimo taska kai pataikytas fokusas. Tas kur tu rodei adapteris be af confirmo, kaip sufokusuosi taip turesi, niekas tau nepasufleruos.
nu va sitas pvz su af-confirm: adapteris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 09 kovo 2011 - 23:54
QUOTE(robobebras @ 2011 03 09, 23:48)
nu pvz isjunk ant savo objektyvo autofokusa, ispausk shuteri iki puses (nu kaip atseit noretum sufokusuot) ir laikydama sukiok rankini fokusa. Kai sufokusuosi, turi suzybset tas fokusavimo taskas - zodziu rankinis fokusavimas, bet fotikas tikrina fokusa ir tau pranesa kada pataikei. Tai va tas af confirm ta ir daro, suzybsi fokusavimo taska kai pataikytas fokusas. Tas kur tu rodei adapteris be af confirmo, kaip sufokusuosi taip turesi, niekas tau nepasufleruos.
nu va sitas pvz su af-confirm: adapteris

Uhu.Aciu labai didziulis, kad sukramtei, nes pati tai buciau nieko nesupratus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 09, 19:21)
Pamačiau paskutiniąją ir suėmė graudulys...
Aš ir turiu jos viena favorituose
http://www.flickr.co...n/faves-dalyja/

nepažinojau šito žmogaus, bet nuotraukos jos labai stiprų įspūdį palieka.....tikrai į favoritus ne vieną įsidėčiau....
Atsakyti
Man šita Alabamos ir šita Yvetes mėgstamos labai patinka, bandysiu mintį vogti blush2.gif

Mano vienos iš mėgstamiausių: pirma, antra, trečia

Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti