Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 03 10, 10:45)
Bandau JB, gal geriau atrodo?
nuotrauka 1
nuotrauka 2

man gal jb geriau, bet norisi švelnumo daugiau. tokio paslaptingumo, net nemoku pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 10, 10:53)
man gal jb geriau, bet norisi švelnumo daugiau. tokio paslaptingumo, net nemoku pasakyti...

drinks_cheers.gif tas pats kadras jei but buves su svelnia palaidine, visai kitaip ziuretusi. o dabar siurkstaus mezgimo megztinis ant nuogo pilvo kazkaip nea . O tas kadras kur su vyru tai irgi, moteris uz ausies nugriebus, o vyras bando megztini uzsegt. na man kazkaip taip asociuojasi, dar ta negrazi megztinio kilpa virsui, tokia istampyta.
Atsakyti
buvau skolinga koliažą blush2.gif pirma foto tikriausiai Zirzilja....
blush2.gif

pavadinau:
...šiandien aš tingiu.... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 03 10, 11:23)
blush2.gif

pavadinau:
user posted image

Man labai grazi antra.Galima ja atskirai pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 10, 11:29)
Man labai grazi antra.Galima ja atskirai pamatyt?

jau įdėjau smile.gif padarysiu dar su tokiom spalvom kokių norėčiau, nes čia reikėjo pritempt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 21:45)
Tu ikelk ka nors:)
Va, rodziau Fb, bet del juoko cia  ikelsiu.Ikisau i vandeni aisbergo salotu likuti ir tas po poros dienu man padare dovana:)

kaip fainai! o kad del juoko, tai kadravimas keistokas, bet maloni atgaiva pamatyti tokia silta, spalvot Alabamos foto tongue.gif
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 21:50)
Septinta!!! as irgi ikelsiu savo favorites:)

man pirma tai truksta zodziu, kokia nuostabii. ir 7 tikrai taip.
as nzn kaip Jus, bet kai keliauju per flickr, labai viskas patinka, pas mane tieeeeeek tu favourits, net negaleciau kelias ishskirt, uzimtu jauciu kokia savaite...
QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 21:54)
Cia mano mylimos foto

3!!!! wub.gif
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 21:56)
Pas mane Favorites 4 puslapiai, bet atrinkau kelias:

man anastasijos volkovos visi dabrai beveik favourites lotuliukas.gif ji nereali. tokia moterishka jos fotografija, bet ne saldi, stiliova, silta..

bizyte - nuostabu! man atrodo jb gerai ziuretusi. koliazhe kiek pasimeta, neishkarto iziurejau, kad ten pedutes, bet cia gal del to, jog neishsimiegojau.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 03 10, 12:23)
blush2.gif

pavadinau:

per prabangi tavoji foto maniskei rolleyes.gif bet sauniai, nors uztempei, bet graziai
as tiesa sakant tikejausi, kad kabinsies uz kitos foto, kadangi siaunciau dvi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 10 kovo 2011 - 11:44
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 10, 10:22)
o siaubas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kas čia iš jos taip pasityčiojo  lotuliukas.gif  bet čia senos fotkės jaučiu, nes tokia mokyklinukė atrodo smile.gif

jo, cia senos foto smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 03 10, 10:45)
Bandau JB, gal geriau atrodo?
nuotrauka 1
nuotrauka 2

man pirma geriau spalvota, o antra man visai graziai ziurisi, tik rankos pirmam plane atrodo kiek didokos ir kaip kitu zmoniu uzdetos smile.gif
QUOTE(bizyte @ 2011 03 10, 11:23)
blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip grazu, svelnu, lengva, moteriska bigsmile.gif Super!
Atsakyti
bizyte wub.gif
Atsakyti
Net nežinau, ką parašyti rolleyes.gif

Spėju praleidau kažkokią maisto fotografavimo užduotį/žaidimą g.gif

Man patinkančias nuotraukėles stengiuosi pakomentuoti flickr'e, nepykit, kad čia neparašau.

Dar kartelį noriu padėkoti Yvette'i už portreto užduotis, komentarus, patarimus. Savo viską sudėjau į flickr Kas turit pastabų, mielai išklausysiu.

Dar ačiū brumbrumai 4u.gif Paskaičiau, kaip Ersė ruošiasi fotosesijai, kaip kitos baldus stumdo biggrin.gif Mes su brumbrumai irgi paplušėjom, kol mano mazgę nuvaikėm karsta.gif Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad pasiruošti fotosesijai reikia. Žaviuosi brumbrumai ramybe, na bent jau man pasirodė, kad be streso sau ramiai ir fotografuoja.

Kas dar...numirėliai, heliosai biggrin.gif

Aš dilemoj... Kažkaip atrodo apgalvoju, kokio kadro noriu, na ir pasiruošiu jam, bet kai nukraunu foto, jos būna toli nuo mano įsivaizduoto ir siekto varianto doh.gif Neslėpsiu, paklaidžioju inete, pasižiūriu gražių foto, noriu atkartot, na bet ššš gaunas verysad.gif Gal tiesiog šoku aukščiau bambos? O gal tiesiog ne savo stilių mėginu kurti?
Kankinu jacintus, na tokie jie man gražūs, taip kvepia, noriu jų tokių foto, kad kai ateis kita žiema, aš pažiūriu į foto ir užuodžiu juos, pavasarį, matau tas spalvas...nu nesigauna doh.gif Gal vakare įkelsiu keletą foto, tuomet iš mano pavyzdžių bus matyti, kas man blogai.

Sėkmingų foto 4u.gif
6 grupelė dar turim darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 03 10, 10:23)

Man labai rolleyes.gif

per daug nuorodu atsidariau apie filmus, luzineja narsykle doh.gif tai neberinkau citatu blush2.gif

Yvette, man smagus nepazistamasis mirksiukas.gif tik kazkaip nesimato ka jis ten veikia blush2.gif laikrasti skaitytu, rukytu, alaus turetu ar bent geles zieda, dabar galva virstancia laiko ir tiek g.gif
del formato, svirimo bei sudrebejusios (?) rankos jau sake. ir man gesintuvas nepatinka, bet jie man niekur nepatinka blush2.gif

Heliosu manija bigsmile.gif lauskim rezultatu thumbup.gif

As skolinga daina blush2.gif nesigauna pirmoji mintis, kitas bandymas buvo auto, tai nusprendziau, kad pirmiau reikia keleta kg numest tongue.gif laukiu kito ikvepimo blush2.gif

Turiu rudenini peizaza ax.gif kritikai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 03 10, 11:38)
kaip fainai! o kad del juoko, tai kadravimas keistokas, bet maloni atgaiva pamatyti tokia silta, spalvot Alabamos foto  tongue.gif

hah.gif
As is tikruju balta ir pukuota, pas mane net salotos gelem apsipila:)
Atsakyti